Дракон в кануто!
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Дракон в кануто!
със съжаление наблудавам как хората ударно купуват фоеверки за наближаващите празници... и се реших да кача ей тая снимка правена един месец след инцидента :
...дано доста хора като я видят дано размислят , щото болката дето я преживях , не я пожелавам никому...
П.С. на снимката ясно се вижда колко е израснал палеца
, явно съм като медузите

П.С. на снимката ясно се вижда колко е израснал палеца

Моите почитания БУЛТИ за страданията които си понесъл и благородството с което искаш да ги спестиш на другите.Бъди жив и здрав пич,весели коледни и новогодишни празници,по-малко фойерверки
и повече пития и....други радости човешки. 

- Моряка
- кандидат преподавател
Дано да помогне снимката на някой,пусни я в разни
Пожелавам ти по-бързо да ни радваш с репортажи от Кануто.То има ли си име? 

А сега де? 

....има естествено - " Булти 1"....имам условия и съм си запланувал да си построя дървено кану - "Булти 2" : ще поръчам на някой дърворезбар да ми извая женска фигура за носа , ще има сгъваема мачта с черни платна и череп и кости
, педали с предавка за витлото , кормило , сгъваем кил , ще бъде дълго 2,99 м , вечер ще спускам чохъл и със специално ремъци ще го закрепвам към корпуса и вечер ще спя в него - къде на брега, къде в морето с котва и фенер , дъното ще бъде покрито със скара и с ръчна помпа ще отвеждам водата навън...ще го спусна на вода на Бургсакия плаж и оттам ще видим накъде - я Калиакра , я Резово - но никакви ДВГта - само гребане ...и от всеки ден репортажи за зимата
....ако има спонсори още по -добре
...тая зима ще пропусна , но другата го мятам , всеки с кану или каяк е добре дошъл да се присъедини към моята флотилия , ако не може да спи в каяка си - да си носи палатка и малко пари за ляб и бира
.....
Мерси за пожеланията ....днес пробвах да заредя харпуна стана
, но средния пръст явно ще работи на спусъка
.....

Мерси за пожеланията ....днес пробвах да заредя харпуна стана

-
- сериозен играч
Ако е истина а не шега ... те приветствам и ПОЗДРАВЯВАМ !Страхотен замисъл !!!...има естествено - " Булти 1"....имам условия и съм си запланувал да си построя дървено кану - "Булти 2" : ще поръчам на някой дърворезбар да ми извая женска фигура за носа , ще има сгъваема мачта с черни платна и череп и кости, педали с предавка за витлото , кормило , сгъваем кил , ще бъде дълго 2,99 м , вечер ще спускам чохъл и със специално ремъци ще го закрепвам към корпуса и вечер ще спя в него - къде на брега, къде в морето с котва и фенер , дъното ще бъде покрито със скара и с ръчна помпа ще отвеждам водата навън...ще го спусна на вода на Бургсакия плаж и оттам ще видим накъде - я Калиакра , я Резово - но никакви ДВГта - само гребане ...и от всеки ден репортажи за зимата
....ако има спонсори още по -добре
![]()
![]()
...тая зима ще пропусна , но другата го мятам , всеки с кану или каяк е добре дошъл да се присъедини към моята флотилия , ако не може да спи в каяка си - да си носи палатка и малко пари за ляб и бира
.....
Мерси за пожеланията ....днес пробвах да заредя харпуна стана![]()
![]()
, но средния пръст явно ще работи на спусъка
.....
При тези преходи , които посочаш все ми се струва , че към 4 те метра ще е по добре ... С нетърпение ще чакам резултата

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
...не е шега , за сега обаче е мечта
....и след грозната снимка да ви пусна нещо по-приятно :

-това е старата застава над Бунарджик.....пак там съм снимал морето през бинокъла :
...
а си беше бая бурно тогава :
...
и най ми е кеф катo си опъна палатката други наоколо да няма :
...

-това е старата застава над Бунарджик.....пак там съм снимал морето през бинокъла :

а си беше бая бурно тогава :

и най ми е кеф катo си опъна палатката други наоколо да няма :

...на есен морето винаги е тъжно :

...а това параклисче на Св.Никола се намира на Поморийския бряг :

....като не мога да имам пиратски кораб , ще си напрая пиратско кану
...
снимката е от Поморие също...и една нощна :

.....

...а това параклисче на Св.Никола се намира на Поморийския бряг :

....като не мога да имам пиратски кораб , ще си напрая пиратско кану

снимката е от Поморие също...и една нощна :

.....
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Браво Булти,радвам се,че пак можеш да ходиш по клавиатурата.Чудесни снимки,без да се съмнявам в теб.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Мерси , бат Киро ! Аз също се радвам , че се оправям и тук е мястото да отправя моите специални благодарности към ортопеда - травматолог Д-р Петър Чаракчиев от Бургас . Много съм доволен от него , квото можа човека направи ! Да е жив и здрав ! .....да не ви се налага , ама ако някой градски закъса да пише в лични да му пращам ЖСМ на дотора...
Весели празници и много риба догодина !
Весели празници и много риба догодина !

- Диканаров
- кандидат преподавател
Булти, братле, като ти гледам пръстите си за вани със смрадлика. Питай си докторът и пробвай, ако и той мисли като мен! Хайде на всички щастливи празници и успешна Нова година! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- научил се да хвърля
Еее, Булти страхотни снимки! С какъв фотоапарат ги павиш? Много ме кефят. Е, не онази от травмата, де. Между другото, като я гледам, мисля, че ще се възстовиш на почти 100%. Посетил те е "малкия дявол". Докато работех в Спешно отделение се нагледах на какви ли не гадости причинени от пиратки, бомбички и темподобни. Като видя д-р Пешо Чаракчиев, непременно ще го пздравя. Наистина добра работа е свършил. Между другото освен добър професиналист, той е и голям майтапчия. Не ти ли разказа някой виц от неговите?
Иван Събев
здравейте и от мен колеги,
Весело посрещане на идните празници.
На тези които ще ходят за риба Наслука.
Весело посрещане на идните празници.
На тези които ще ходят за риба Наслука.

Весела коледа и от мен.Наслука на всички през новата година
Малко празнична украса за форума от Бургас

Малко празнична украса за форума от Бургас
И не само празнична а челогодищна.Булти пожелавам ти бързо оздравяване и много риба.
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ОТ ФОРУМА И ДОГОДИНА НАЙ МАЛКАТА РИБА ДА Е 100кила.

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ОТ ФОРУМА И ДОГОДИНА НАЙ МАЛКАТА РИБА ДА Е 100кила.

....Мерси за пожеланията и за много години....@ Зографе браво за фотото
...@ Джакомо тоя Доктур ме сбърка от майтапи , Велик е просто
, особено и като има сестри наоколо съм се пукал от смях
и забравяш за болката ....бре то една грозна сестра няма там ве , пък как биеха инджекций -КЕФ - "вече съм на втората - ама ти не разбра ли ? "....като почна да си спомням - зема да гръмна още някоя бомбичка