Дракон в кануто!

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Дракон в кануто!

Мнение от Булти »

със съжаление наблудавам как хората ударно купуват фоеверки за наближаващите празници... и се реших да кача ей тая снимка правена един месец след инцидента :Изображение...дано доста хора като я видят дано размислят , щото болката дето я преживях , не я пожелавам никому...

П.С. на снимката ясно се вижда колко е израснал палеца :D , явно съм като медузите :D :D :D
Аватар
mantaray
новобранец
новобранец

Мнение от mantaray »

Моите почитания БУЛТИ за страданията които си понесъл и благородството с което искаш да ги спестиш на другите.Бъди жив и здрав пич,весели коледни и новогодишни празници,по-малко фойерверки :-) и повече пития и....други радости човешки. :drinkers:
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Дано да помогне снимката на някой,пусни я в разни :? Пожелавам ти по-бързо да ни радваш с репортажи от Кануто.То има ли си име? :lol:
А сега де? :roll:
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

....има естествено - " Булти 1"....имам условия и съм си запланувал да си построя дървено кану - "Булти 2" : ще поръчам на някой дърворезбар да ми извая женска фигура за носа , ще има сгъваема мачта с черни платна и череп и кости :D , педали с предавка за витлото , кормило , сгъваем кил , ще бъде дълго 2,99 м , вечер ще спускам чохъл и със специално ремъци ще го закрепвам към корпуса и вечер ще спя в него - къде на брега, къде в морето с котва и фенер , дъното ще бъде покрито със скара и с ръчна помпа ще отвеждам водата навън...ще го спусна на вода на Бургсакия плаж и оттам ще видим накъде - я Калиакра , я Резово - но никакви ДВГта - само гребане ...и от всеки ден репортажи за зимата :D ....ако има спонсори още по -добре :D :D :D ...тая зима ще пропусна , но другата го мятам , всеки с кану или каяк е добре дошъл да се присъедини към моята флотилия , ако не може да спи в каяка си - да си носи палатка и малко пари за ляб и бира :D .....
Мерси за пожеланията ....днес пробвах да заредя харпуна стана :D :D :D , но средния пръст явно ще работи на спусъка :wink: .....
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

...има естествено - " Булти 1"....имам условия и съм си запланувал да си построя дървено кану - "Булти 2" : ще поръчам на някой дърворезбар да ми извая женска фигура за носа , ще има сгъваема мачта с черни платна и череп и кости :D , педали с предавка за витлото , кормило , сгъваем кил , ще бъде дълго 2,99 м , вечер ще спускам чохъл и със специално ремъци ще го закрепвам към корпуса и вечер ще спя в него - къде на брега, къде в морето с котва и фенер , дъното ще бъде покрито със скара и с ръчна помпа ще отвеждам водата навън...ще го спусна на вода на Бургсакия плаж и оттам ще видим накъде - я Калиакра , я Резово - но никакви ДВГта - само гребане ...и от всеки ден репортажи за зимата :D ....ако има спонсори още по -добре :D :D :D ...тая зима ще пропусна , но другата го мятам , всеки с кану или каяк е добре дошъл да се присъедини към моята флотилия , ако не може да спи в каяка си - да си носи палатка и малко пари за ляб и бира :D .....
Мерси за пожеланията ....днес пробвах да заредя харпуна стана :D :D :D , но средния пръст явно ще работи на спусъка :wink: .....
Ако е истина а не шега ... те приветствам и ПОЗДРАВЯВАМ !Страхотен замисъл !!!
При тези преходи , които посочаш все ми се струва , че към 4 те метра ще е по добре ... С нетърпение ще чакам резултата :prayer:
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...не е шега , за сега обаче е мечта :D ....и след грозната снимка да ви пусна нещо по-приятно :
Изображение
-това е старата застава над Бунарджик.....пак там съм снимал морето през бинокъла :
Изображение...
а си беше бая бурно тогава :Изображение...
и най ми е кеф катo си опъна палатката други наоколо да няма :
Изображение...
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

...на есен морето винаги е тъжно :
Изображение
...а това параклисче на Св.Никола се намира на Поморийския бряг :
Изображение
....като не мога да имам пиратски кораб , ще си напрая пиратско кану :D
Изображение ...
снимката е от Поморие също...и една нощна :
Изображение
.....
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Браво Булти,радвам се,че пак можеш да ходиш по клавиатурата.Чудесни снимки,без да се съмнявам в теб.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

Мерси , бат Киро ! Аз също се радвам , че се оправям и тук е мястото да отправя моите специални благодарности към ортопеда - травматолог Д-р Петър Чаракчиев от Бургас . Много съм доволен от него , квото можа човека направи ! Да е жив и здрав ! .....да не ви се налага , ама ако някой градски закъса да пише в лични да му пращам ЖСМ на дотора...
Весели празници и много риба догодина ! :drinkers:
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Булти, братле, като ти гледам пръстите си за вани със смрадлика. Питай си докторът и пробвай, ако и той мисли като мен! Хайде на всички щастливи празници и успешна Нова година! :lol:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Jackomo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Jackomo »

Еее, Булти страхотни снимки! С какъв фотоапарат ги павиш? Много ме кефят. Е, не онази от травмата, де. Между другото, като я гледам, мисля, че ще се възстовиш на почти 100%. Посетил те е "малкия дявол". Докато работех в Спешно отделение се нагледах на какви ли не гадости причинени от пиратки, бомбички и темподобни. Като видя д-р Пешо Чаракчиев, непременно ще го пздравя. Наистина добра работа е свършил. Между другото освен добър професиналист, той е и голям майтапчия. Не ти ли разказа някой виц от неговите?
Иван Събев
fokobg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fokobg »

здравейте и от мен колеги,

Весело посрещане на идните празници.

На тези които ще ходят за риба Наслука. :-)
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Весела коледа и от мен.Наслука на всички през новата година :drinkers:

Малко празнична украса за форума от Бургас

Изображение
bokooll
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bokooll »

И не само празнична а челогодищна.Булти пожелавам ти бързо оздравяване и много риба.
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ОТ ФОРУМА И ДОГОДИНА НАЙ МАЛКАТА РИБА ДА Е 100кила. :drinkers: :drinkers:
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

....Мерси за пожеланията и за много години....@ Зографе браво за фотото :D ...@ Джакомо тоя Доктур ме сбърка от майтапи , Велик е просто :D , особено и като има сестри наоколо съм се пукал от смях :D :D :D и забравяш за болката ....бре то една грозна сестра няма там ве , пък как биеха инджекций -КЕФ - "вече съм на втората - ама ти не разбра ли ? "....като почна да си спомням - зема да гръмна още някоя бомбичка :shock: :D :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Рибите, навици, особености и как да ги ловим.”