Казармаааааа

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Re: Казармаааааа

Мнение от Румбата »

:D Капоне , недей бе човек, да ни триеш темата !!! Моля те ! Кат немаме време да одим за риба ,барем за казармата да си разкажем ! Пък за алкохола в казармата да ти кажа .....или по-точно разкажа ! В Ст.Загора в Кольо Ганчево имаше една кръчма " двата лева " - сигурно щото всичко беше по 2 лева ! Чорбаджията май се казваше бай Митьо ! Жив и здрав да е човека ! Та мисълта ми е ,че колегите често посещаваха този "дом" на опиянението ! Аз сега не пия , пък тогаз хептем не вкусвах ! Щото ми е слаб коловоза :oops: ! Една вечер и аз с момчетата /за пръв и последен път/ ще ходя да видя аджеба за какво иде реч ! Отиваме и хората жулят коцентрат от всякакъв вид ,а аз бутилка бяло вино /без разредител - няма пари / и след половината що да видя :shock: появи се от някъде една "цънцарка" и попитва дали искаме ...срещу заплащане естествено ! Никой неще ,а на мен ми се е"е ! Ама няма пари ! Тя иска 10 лева ! Момчетата ме видяха ,че съм навитак и викат "ще съберем по джобовете кво има , ама ще гледаме " , пък аз не съм от притеснителните ! Пък и след бутилка бяло ,хич не ми пука ! Да ама събрахме 7.50 и тук се почва пазарлъка ! И след солидни преговори се спазарихме ! Отиваме във WC -то и тя не иска да му се радва /мъжът и щял да и се кара :rolleyes: / ,а се наведе и вика "аре дай " - да ама аз я изненадах и като извадих ОНЯ - ВОЙНИШКИЯ и като ме съзе сила и щуротия и удри ,удри , удри и така до победа ! По едно време след края оная се обръща към мене и вика "Свърши ли " аз учуден , и таман да и отговоря и се чува едно "ОООХ" от устата и :shock: ! Тя сиромашката стискала зъби ,ма кво да се прави - пари се лесно не изкарват !!!! След мен се дореди един пич от мойта рота ! И тъкмо си допивахме питиетата и той влиза и вика " и две шишета за из път " :shock: ! Въх те тука се стъписахме - отде пари !? По пътя разпивайки той изказа тайната - докато и той кат мене жулел нещо го биело по крака и той що да види - джоба на елечето и !!! И вика" бъркам в него и що да вида - 7.50лв." и си рекъл " а , ми това са на Румбата парите ,я да си му ги върна " и ги взел ! Та и шишета с вино за из път имахме ! И много смях падна !!! От тогава като пия бяло вино често се сещам за този случай ! Не се гордея с постъпката си - ама кво да прайш - случи се !!! :D
Последно промяна от Румбата на Пет Сеп 25, 2009 1:19 pm, променено общо 1 път.
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

Румба оправи ми настроението с този разказ.
Ако има купа за най-еротичен разказ във форума твоя е. :D
Изображение
Аватар
skakalec75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skakalec75 »

34340-Горна баня,Зенитна батареа,УВО-96.
Ееее лагерите на Шабла,стрелбите и още 5 лагера,абе яката работа си беше.....требва да я върнат майката казарма...
и за жени требва да има!!! :drinkers: :drinkers:
Tubertini ги разбира!

ИзображениеИзображениеИзображение
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от LynyrdSkynyrd »

Изображение Изображение
glushaka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glushaka »

LynyrdSkynyrd написа:Песен за казармата :D :D
http://vagro.blog.bg/lichni-dnevnici/20 ... ata.222951
Много яка песновка... :? В текста има поне две големи неистини:
1.Армията/казармата/ ,за съжаление не е измислена от военни...
2.20 дни са прекалено много време, за 2-3,до седмица съм по -съгласен... :D
Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Някой да е бил в танковата бригада в Горна баня 95-96г?
Една интересна случка и при мен-Още първия ден когато влизам в казармата в танковата школа в Сливница разбирам,че ще ставам танкист.Събират ни всички новобранци с цивилните дрехи още и ни разпределят по роти.Строени в редици и колони всички един калибър около 1.70 високи само един стърчи над всички гонейки 2та метра.Почват да ни раздават въшкарниците и се преобличаме направо вън на поляната на поделението,ама ония дългия слага въшкарниците,а те малки.Отива с тях при ротния с ръкави до към лактите,а гащите му стоят,като къси панталони и вика
-господин капитан много са ми малки дрехите
,а капитана стои и го гледа,гледа и му вика
-абе аз дрехи,като за теб ще ти намеря,ама танк от къде да ти намеря.
Направиха го готвач. :D :D :D
Изображение Изображение
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

georg написа:
петко стоянов написа:Нема ли некой в КЕЧ да е служил бре...кат мене
Аз бе Пеца!
Болярово-18630! :lol:
Герге 18930 е поделението цяла 98г.бях там.То не бяха учения и простотии,тревоги и др.....абе направо пружинки си бяхме там.
Последно промяна от didopoli на Нед Сеп 27, 2009 10:17 am, променено общо 1 път.
Изображение
Където качеството е от значение!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

skakalec75 написа:34340-Горна баня,Зенитна батареа,УВО-96...
Хааааааааа , шест години след мене си търкал наровете баш у най-скатаното подразделение в танковата :lol: :lol: :lol: Питаш ли ме колко ме беше яд кат ме преместиха в ГАПа :evil: Инак с това ама псулютно не съм съгласен :
skakalec75 написа:.....требва да я върнат майката казарма...
Единственното което ти дава казармата е година , две , три ( според тва кой колко ) загубено време !!! Абе масово затъпявене с две думи :lol: Е ся нещата са точно как си требва ! На кой му е кеф да съ праи на маж по собствено желание да си ходи кат г`син войник , на кой му не требва значи нема нужда и тъй :wink:
LynyrdSkynyrd написа:Някой да е бил в танковата бригада в Горна баня 95-96г?...
Абе да ви питам със скакалеца що не служихте некоя и друга година по-рано да ми дойдете кат новобранци :twisted: :lol: :lol: :lol:

пп - Румба , в Лом младите сиганки ( сметай колко нас кога сме в казармата ) го правеха много качественно в бившите свинарници срещу - сапун , кутия цигари , ноже , абе кой кво има и освен душевната наслада която носехеа след старателното си обсужване доставяха и първокласен трипер на клиентите си :smt044 :smt044 :smt044
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Павел Иванов написа:
skakalec75 написа:34340-Горна баня,Зенитна батареа,УВО-96...

LynyrdSkynyrd написа:Някой да е бил в танковата бригада в Горна баня 95-96г?...
Абе да ви питам със скакалеца що не служихте некоя и друга година по-рано да ми дойдете кат новобранци :twisted: :lol: :lol: :lol:
Едва ли щяхме да се засечем,като сме в различни подразделения,а и сега щехме да се дебнем из храстите да си го връщаме за чанча .Танковата бригада си беше гадна работа.Такова ми се мамата с тоз железор година и половина.
Изображение Изображение
glushaka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glushaka »

Какво става пак?В полагаема ли са всички...никой нищо не пише?... :?
Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
sudjuka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sudjuka »

КИРО написа:
kenda_star написа:Горна Малина под.28860.беше известно като детската градина на Добри Джуров.год.83-85.то тогава техника,то чудо.

1977 март-април бях там да учим Р - 140.Те там били голям майтап.
Имаше на гарата до поделението и едно кръчме...........
Утре отивам там да им направя една бърза проверка :D Ако се представят добре ще поработя малко при тях.А иначе кръчмето още съществува :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
КИРО написа:Лаф от купето
- Онуй там в полето е или куче,или свързочник.

Бях в ст.549
Може би с много от вас сме правили свръзки.
Това стационарката на Галата ли беше?
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Стационарка,ама срещу Галата.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
sudjuka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sudjuka »

КИРО написа:Стационарка,ама срещу Галата.
Ако си работил 2003г.може и да сме се чували.Бях на едно занятие на Калиакра и мисля че ретранслирахме на вас.
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Еееее,значи имаш да черпиш. :D :D :D
Там бях тогава,и ми е ясно за какво иде реч.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Бех сапыор,охрана,кеч,но след година и половин отвращението се понамали щот бех на брега на морето и риболова можех да практикувам.Кухнята ни беше отвратителна и рибата беше спасение,бях накичил гирлянди от сафрид,писия и кефал колкото искаш-чудех се как да я приготвя по нестандартен начин.Имаше и дивеч,на наи-арен се оказа прасето без регистрация в свинарника което достави удоволствие на небцето,а после обратното на изхода-щяха да обявят карантина,но не знаеха за причината.Инак най-лесно беше да се отараши някоя рибарска мрежа.През зимата събирахме премръзнали гривеци,някой слаб юрдек,па дори сърна просна един постови,докато през лятото задиряхме нудистки ама не съгрешихме да не преебем уволнението.Идваше една самарянка която искрено ни съчувстваше-грозновато моме но с големо сърце,побра половината аскер барабар с кавала.Идилията беше прекъсвана от един полковник бивш боксьор кои имаше непогрешим усет да хваща в издънка и да загрява юмруците си в мераклиите да фиркат през наряда.Красиви спомени...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”