Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Казармаааааа
Модератор: dantho.mihov
- Румбата
- разбира нещата
Re: Казармаааааа

Последно промяна от Румбата на Пет Сеп 25, 2009 1:19 pm, променено общо 1 път.
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
- drat
- разбира нещата
Румба оправи ми настроението с този разказ.
Ако има купа за най-еротичен разказ във форума твоя е.
Ако има купа за най-еротичен разказ във форума твоя е.

- skakalec75
- научил се да хвърля
34340-Горна баня,Зенитна батареа,УВО-96.
Ееее лагерите на Шабла,стрелбите и още 5 лагера,абе яката работа си беше.....требва да я върнат майката казарма...
и за жени требва да има!!!

Ееее лагерите на Шабла,стрелбите и още 5 лагера,абе яката работа си беше.....требва да я върнат майката казарма...
и за жени требва да има!!!

Tubertini ги разбира!

-
- сериозен играч
-
- ще става разбирач
Много яка песновка...

1.Армията/казармата/ ,за съжаление не е измислена от военни...
2.20 дни са прекалено много време, за 2-3,до седмица съм по -съгласен...

Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
-
- сериозен играч
Някой да е бил в танковата бригада в Горна баня 95-96г?
Една интересна случка и при мен-Още първия ден когато влизам в казармата в танковата школа в Сливница разбирам,че ще ставам танкист.Събират ни всички новобранци с цивилните дрехи още и ни разпределят по роти.Строени в редици и колони всички един калибър около 1.70 високи само един стърчи над всички гонейки 2та метра.Почват да ни раздават въшкарниците и се преобличаме направо вън на поляната на поделението,ама ония дългия слага въшкарниците,а те малки.Отива с тях при ротния с ръкави до към лактите,а гащите му стоят,като къси панталони и вика
-господин капитан много са ми малки дрехите
,а капитана стои и го гледа,гледа и му вика
-абе аз дрехи,като за теб ще ти намеря,ама танк от къде да ти намеря.
Направиха го готвач.

Една интересна случка и при мен-Още първия ден когато влизам в казармата в танковата школа в Сливница разбирам,че ще ставам танкист.Събират ни всички новобранци с цивилните дрехи още и ни разпределят по роти.Строени в редици и колони всички един калибър около 1.70 високи само един стърчи над всички гонейки 2та метра.Почват да ни раздават въшкарниците и се преобличаме направо вън на поляната на поделението,ама ония дългия слага въшкарниците,а те малки.Отива с тях при ротния с ръкави до към лактите,а гащите му стоят,като къси панталони и вика
-господин капитан много са ми малки дрехите
,а капитана стои и го гледа,гледа и му вика
-абе аз дрехи,като за теб ще ти намеря,ама танк от къде да ти намеря.
Направиха го готвач.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Герге 18930 е поделението цяла 98г.бях там.То не бяха учения и простотии,тревоги и др.....абе направо пружинки си бяхме там.georg написа:Аз бе Пеца!петко стоянов написа:Нема ли некой в КЕЧ да е служил бре...кат мене
Болярово-18630!
Последно промяна от didopoli на Нед Сеп 27, 2009 10:17 am, променено общо 1 път.

Където качеството е от значение!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Хааааааааа , шест години след мене си търкал наровете баш у най-скатаното подразделение в танковатаskakalec75 написа:34340-Горна баня,Зенитна батареа,УВО-96...

Единственното което ти дава казармата е година , две , три ( според тва кой колко ) загубено време !!! Абе масово затъпявене с две думиskakalec75 написа:.....требва да я върнат майката казарма...

Абе да ви питам със скакалеца що не служихте некоя и друга година по-рано да ми дойдете кат новобранциLynyrdSkynyrd написа:Някой да е бил в танковата бригада в Горна баня 95-96г?...

пп - Румба , в Лом младите сиганки ( сметай колко нас кога сме в казармата ) го правеха много качественно в бившите свинарници срещу - сапун , кутия цигари , ноже , абе кой кво има и освен душевната наслада която носехеа след старателното си обсужване доставяха и първокласен трипер на клиентите си

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- сериозен играч
Едва ли щяхме да се засечем,като сме в различни подразделения,а и сега щехме да се дебнем из храстите да си го връщаме за чанча .Танковата бригада си беше гадна работа.Такова ми се мамата с тоз железор година и половина.Павел Иванов написа:skakalec75 написа:34340-Горна баня,Зенитна батареа,УВО-96...
Абе да ви питам със скакалеца що не служихте некоя и друга година по-рано да ми дойдете кат новобранциLynyrdSkynyrd написа:Някой да е бил в танковата бригада в Горна баня 95-96г?...![]()
![]()
![]()

-
- ще става разбирач
Какво става пак?В полагаема ли са всички...никой нищо не пише?... 

Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
-
- вече хвърля и на тежко
Утре отивам там да им направя една бърза проверкаКИРО написа:kenda_star написа:Горна Малина под.28860.беше известно като детската градина на Добри Джуров.год.83-85.то тогава техника,то чудо.
1977 март-април бях там да учим Р - 140.Те там били голям майтап.
Имаше на гарата до поделението и едно кръчме...........

Това стационарката на Галата ли беше?КИРО написа:Лаф от купето
- Онуй там в полето е или куче,или свързочник.
Бях в ст.549
Може би с много от вас сме правили свръзки.
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
-
- вече хвърля и на тежко
Ако си работил 2003г.може и да сме се чували.Бях на едно занятие на Калиакра и мисля че ретранслирахме на вас.КИРО написа:Стационарка,ама срещу Галата.
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Еееее,значи имаш да черпиш.
Там бях тогава,и ми е ясно за какво иде реч.

Там бях тогава,и ми е ясно за какво иде реч.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Бех сапыор,охрана,кеч,но след година и половин отвращението се понамали щот бех на брега на морето и риболова можех да практикувам.Кухнята ни беше отвратителна и рибата беше спасение,бях накичил гирлянди от сафрид,писия и кефал колкото искаш-чудех се как да я приготвя по нестандартен начин.Имаше и дивеч,на наи-арен се оказа прасето без регистрация в свинарника което достави удоволствие на небцето,а после обратното на изхода-щяха да обявят карантина,но не знаеха за причината.Инак най-лесно беше да се отараши някоя рибарска мрежа.През зимата събирахме премръзнали гривеци,някой слаб юрдек,па дори сърна просна един постови,докато през лятото задиряхме нудистки ама не съгрешихме да не преебем уволнението.Идваше една самарянка която искрено ни съчувстваше-грозновато моме но с големо сърце,побра половината аскер барабар с кавала.Идилията беше прекъсвана от един полковник бивш боксьор кои имаше непогрешим усет да хваща в издънка и да загрява юмруците си в мераклиите да фиркат през наряда.Красиви спомени...