Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
- Николай Неделков
- учете се от него
Re: руская рибалка 2.0
Какво означава: Ловля только одной снастъю 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Май да ловиш с една въдица,иначе 20000.
- versace
- вече хвърля и на тежко
да това означава имаш право докато изтече забрната на която локация си да ловиш само с една вадица иначе глобичка.... 

Последно промяна от versace на Вто Дек 23, 2008 5:47 pm, променено общо 1 път.

-
- вече хвърля и на тежко
според вас кое е по-добре на дъно ли да се лови или на плувка 

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Според мен дънните риби взимат по-добре на дъно, но ако ги хванеш на плувка ти дава двойно повече опит. Ако ловя за опит...плувка, ако съм на турнир...дъно. При мирните риби губиш от времето през което ти почуква плувката, а и има празни кълванета /почуква, но не тръгва/.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Здравейте !
Чак сега видях темата и днес след 2 часови мъки и псувни и след као изчетох достматериал по темата успях успешно да я инсталирам на служебния лаптоп.
Абе много мъка с тези допълнителни Фрамеворк и Директ Х.
Не знам защо братушките все толков сложно ги правят нещата.
Според мен когато си инсталирваш играта трябва автоматично да ти изписва ,че за да тръгне трябва допълнително да си инсталираш този и този продукт.
Един бъг който забелязах в играта.Когато си нов играч в началото влизаш в бара и си поркаш коняк.Вместо да ти взема рубли играта ти дава по 100.Така си направих малко начален капитал.Проблема е после с изтрезняването,но се оправих що годе.Вече съм 7-ми разряд за 3 часа игра.Не знам сигурно администраторите са си оставили някаква вратичка за свои хора или....?
Предупреждавам ,че това е само при първоначално включване в играта.Един път щом хвърлиш въдицата и да пиеш коняк ти взема паричките.
Сега обаче ми излезе друг проблем:
На домашния комп не мога да си инсталирам NET FRAME WORK 2.0
Дава ми някаква грешка при опита за инсталиране.Пробвах от няколко сайта да инсталирам НЪцки.
ПОМАГАЙТЕ КОЛЕГИ !
Какво не е в ред според Вас ?
Чак сега видях темата и днес след 2 часови мъки и псувни и след као изчетох достматериал по темата успях успешно да я инсталирам на служебния лаптоп.
Абе много мъка с тези допълнителни Фрамеворк и Директ Х.
Не знам защо братушките все толков сложно ги правят нещата.
Според мен когато си инсталирваш играта трябва автоматично да ти изписва ,че за да тръгне трябва допълнително да си инсталираш този и този продукт.
Един бъг който забелязах в играта.Когато си нов играч в началото влизаш в бара и си поркаш коняк.Вместо да ти взема рубли играта ти дава по 100.Така си направих малко начален капитал.Проблема е после с изтрезняването,но се оправих що годе.Вече съм 7-ми разряд за 3 часа игра.Не знам сигурно администраторите са си оставили някаква вратичка за свои хора или....?
Предупреждавам ,че това е само при първоначално включване в играта.Един път щом хвърлиш въдицата и да пиеш коняк ти взема паричките.
Сега обаче ми излезе друг проблем:
На домашния комп не мога да си инсталирам NET FRAME WORK 2.0
Дава ми някаква грешка при опита за инсталиране.Пробвах от няколко сайта да инсталирам НЪцки.
ПОМАГАЙТЕ КОЛЕГИ !
Какво не е в ред според Вас ?

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- versace
- вече хвърля и на тежко
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &start=195 или виж тука нещто колегата спас какво е написал теглиш ли ги от руския сайт

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ето до тук ми стига с инсталацията и излиза това съобщение и после ми казва ,че инсталацията е неуспешна.
10-ти път пробвам и не става.
Отказвам се .Кафа ми стана да ева и гъбливите му програми.

10-ти път пробвам и не става.
Отказвам се .Кафа ми стана да ева и гъбливите му програми.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- versace
- вече хвърля и на тежко
току щто сварших турнирче на Озеро за рачета и пак за втори пат сам на трето място нямам касмет за парвото