Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Re: Асеновград-регион

Мнение от Don4o_62 »

Асене,като дава риба излизам в неплатена,или направо напускам :D .За оризово днес чух че вече не е било каквото е било преди.А и регламента бил корекомски,по 5 лв.на пръчка.Мой човек за цял ден с 3 пръчки взел един шаран около3кг.Когато е давал, ние лапахме мухи другаде.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

На мен инфото миза Оризово "сигорно инфо от приятел" от Четвъртък и Петък :wink: Две- 5ци и 5- 3ки за един ден, другия ден една-7ца и 6-3ки "Шарани" :rolleyes: Ама сега много лош бил пътя, трябва два дена да спатъхни малко и отивам,демек Вторник съм там.
А утри отивам да пробвам Мечка пак :lol: От два дена няма мрежи можи да излъжим някой шарко.
.Малко дъждовно го дават ама сух гъз риба не яде :finga:
Когато е давал, ние лапахме мухи другаде.
Ами като не се събираме да обменяме опит така е, хората ша хващат пък ние с мухите ще си седим. :mrgreen:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Мрежите махнали ли са ги,че бяха опасали аза,та ловихме в района около стената.Даде доволно риба.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

butnik написа:Мрежите махнали ли са ги,че бяха опасали аза,та ловихме в района около стената.Даде доволно риба.
Батка само Събота и Неделя няма мрежи,точно преди да си тръгним ги опънаха на ново. :evil:
.На дъно нито удър нито нищо,два пъти захранихме с лодката нищо.На леко около 3-4 кила червеноперка и дребен кефал слаба работа в общи линий.
От ляво и от дясно на нас без захранване по-едно шаранче кило кило и нещо на дъни.
Рибата не се влияе от захранка изобщо.
Валеше и не съм снимал нищо, но нямаше и какво да снимам.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Днес на Тополово тотален ка.ут за всички :x
4 дънни + 2 пера не се мръднаха и с милиметър цял ден /нещо атмосферното налягане ли :?: /.Шарана се спука от лупинги !
И като се ядосах - един воблер на мача и две сулчици :D

Изображение

Изображение

http://vbox7.com/play:4ff2915b

....поне риба видях :mrgreen:
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
koce sm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koce sm »

Здравейте колеги. Вчера с моя приятел решихме да посетим Леново. Причината за това решение, е че при нас почти изчезна рибата от язовирите. Бяхме там около 07.00 часа. Заредихме по три дънни е пуснахме по една на подвижна плувка. Времето беше облачно, но не вълеше. На дънните нищо не пипна до 18.00 часа. Риболова беше на подвижните плувки и то главно каракуди с големина 24 - 25 см. Искам да споделя нещо интересно обаче. Почти през цялото време и то близо до брега се мятаха едри риби. Не знам шарани или амури бяха, но повече ми приличаха на амури. Според мен рибите бяха над два килограма. Местните рибари(така ги наричам, защото колите им бяха с пловдивска регистрация) изкараха големите плувки и ги заметнаха, но резултата беше нулев. Ако някой ги е ловил там тези риби ще ми е интересно да сподели техниката и стравта за риболов. Наслука на всички.
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

предполагам си видял толостолоп да се мята и монтажа е бил на тапа с пружина
Риболовец,а не рибар съм аз!!
koce sm
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koce sm »

Най - вероятно колега, но бях далече и не можах да видя.
paparak1
новобранец
новобранец

Мнение от paparak1 »

Колеги някой да има свежо инфо за брягово?
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Имаш ЛС, колега !
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Пускам темата тука понеже там само Асеновградчани ходат.Луди хора ей то и яз де. :oops: Имах чувството че съм в някъв филм на ужасите,ебати и язовира :lol:
Яз."Оризово" е пък отидох и него да го пробвам,не стига че един ден се валатосах че реших и на другия ден пак да го пробвам белким нещо се промени.
Ама кво да се промени ни риба ни дявол два дена както си хвърлих дънните така си и ги изкарах само с царевичките.Е и 7 дюзена оставих де :twisted: то да бях отишъл на село в гората да бях метнал, поне катеричка щях да хвана. :!: :?: :idea: :lol:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Ето и двамата късметлий със слука от язовира.
Изображение
друг никой нищо не хвана 2 дена.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Асене ти май си се натресъл на средния водоем ,където е виличката на арендатора !
Когато бях там той сам си каза , че риба няма.Вярно бе преди доста време , ама и тя не расте бързо.Под него и над него има по още един водоем-знам, че там има вероятност да се изкара повече щука отколкото шаран !
Но си постъпил като риболовец- проверил си приказките и вече имаш собствено мнение /предупреждение и за нас / за водоема !

Поздрави :!:

.......твойта риба няма кой да я хване ..... :D
paparak1
новобранец
новобранец

Мнение от paparak1 »

На Оризово бях на 25.09.09. на първия след селото,резултат от 9 човека 2 зъбатки около 1-1,5кг. за цял ден.Едно от момчетата каза че предишния ден са извадили мрежите.
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Точно този средния има риба и е само едра но просто от една седмица неще и неще.Мойте хора с който бях миналата седмица са ги изкъртили точно там а и не само те.Проблема е многото закачки и дървета и ограниченото място за риболов.На горе към устието се гледа цялла гора.Се пак щом Асеновградчани са го надушели и ходат не е за подценяване водоема, а и е доказано че над 5 кила шарана трудно се лъже.Имаше много индикаций за слаб риболов но надеждата умира последна.Пълнолуние, дъждове рязко смяна на климата топлио студено топло а и другите водоеми нищо не са дали същите дни разпитах,бащата беше на Леново резултат 2 кила дребна каракуда.А от там се тръгва поне с 10 кила от нея.
Много ми хареса долния водоем целия обрасъл с папур, много китно язовирче но там преобладава щуката там тя е господар.
По горния сега го подготват за риболов, пръскат за премахване на папура че местата са много ограничени, и посли ще преместат рибата от този дето аз бях на него, в най горния.
Сега 3 дена почивка от към риба почвам нощна смяна и здраве и живот в Неделя съм на Черногорово. :lol:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

Най прясно-Конуш го оставя ще има нов собственик Стоевските на Киро също.Брягово са се скарали ония идиоти и го почват с мрежите.От нова година нови арендатори-някви момчета от Димитровград.Леново пада гйотери ще има ремонт на крана на малката стена.Също може да се пробва и Пилашевския някои го знаят като Буковския излизат дребни но са от 20години не са пораснали
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”