Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

около Бургас II
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: около Бургас
Хайде бе,организирайте се за неделя,един път ще съм си тука като става събиране на бургаските рибари от форума !
Моля ви!
Няма нищо по хубаво от шарани на щека..........
Ако се навиете ше ви докарам и Стронта.........
Моля ви!
Няма нищо по хубаво от шарани на щека..........
Ако се навиете ше ви докарам и Стронта.........
13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
Ще се организираме,ама по реките не става за такъв вид риболов(паржолски
)....нека се оправи малко времето и да става за язовир-тогава 

Днес обикалях гьоловете по Раков дол. Рибата е много апатична и не се влияе особено от захранка. Засякохме се с Каридата и Seefel, които мятаха блесни, но до обяд и те нямаха кой знае какъв успех. Реката е доста пълноводна, но не е мътна. За утре ми е пълна загадка накъде да поема. Дано отнякъде изскочат добри новини 

Пичове, на чат обърнахте темата!
- S.Koychev
- разбира нещата
Днеска бях на Средецка до свинарниците, до 12 имах към 5 кг риба ама само червенопера , някой бряна и 1 таранка
има мн дребосък и затова не е желателно да се захранва,след това отскочихме и до Новоселци в шавара колегите изкарваха по някой добра таранка. В средец около моста имаше колеги който бяха изкарали по 5-6 бряни ама то мн ватър и мн труден риболов.

Ribarche
- Local
- учете се от него
С Каридчо не ни слуша главата и май ще се издухаме към Цоневоkrasi81 написа:Момчета за утре решихте ли къде ще се ходи.Някакви предложения.rumci написа:Днес обикалях гьоловете по Раков дол. Рибата е много апатична и не се влияе особено от захранка. Засякохме се с Каридата и Seefel, които мятаха блесни, но до обяд и те нямаха кой знае какъв успех. Реката е доста пълноводна, но не е мътна. За утре ми е пълна загадка накъде да поема. Дано отнякъде изскочат добри новини

Клавиатура риба не лови!!!
Нещо безидейно ми бе в недела, но към обед смело препусках към Раков дол. Заради вятъра смятах да застана в ниското на вече познато гьлче :http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &start=45/ За съжаление бе заето и около час и половина се борих с вятъра, без нито едно пипане на съседния. След, като се освободи веднага се настаних там, където е Коруна на Румката. От три без нещо до шест часа - към две килца таранки, морунажчета, белевички,бабушки и кефалчета. Само на бял червей лових, а при пробата с добавка на изкуствен вердевас последва нападение само от слънчаци. В моя случай захранката ( Виелко езеро ) събра и задържа рибката перфектно. 

Браво, Тяна! Явно вчера е било деня за риболов. Дай малко инфо за тази захранка, че така нищо не ми говори. Пиши на ЛС, да не спамим излишно.
- Живко Василев
- разбира нещата
Направих капо, както обещах.Снимах обаче мястото където бях, то се намира някъде между Харманли и Любимец.Целта на излета беше да си тествам сомската сопа която пристигна преди няколко дена и да огледам бъдещите места за риболов като се позатопли малко.Мястото е толкова скрито че незнам дали ще го намеря втори път.Изглежда обещаващо и не толкова посещавано с оглед на боклуците които намерихме там,дъното е чисто няма закачки има си и характерните обратни течения и т.н.Ето и няколко снимки

На средата на нищото

Това е от мен.
п.с.Ако някой знае къде мога да кача скрийн сейвър, ще съм му благодарен.Имам снимките във такъв формат и ще радват окото повече.

На средата на нищото

Това е от мен.
п.с.Ако някой знае къде мога да кача скрийн сейвър, ще съм му благодарен.Имам снимките във такъв формат и ще радват окото повече.

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
- Local
- учете се от него
Говори ти, говори ти....rumci написа:Браво, Тяна! Явно вчера е било деня за риболов. Дай малко инфо за тази захранка, че така нищо не ми говори. Пиши на ЛС, да не спамим излишно.

Клавиатура риба не лови!!!
-
- и господ не е толокова добър
Брат хубав излет си спретнал,но не е ли много плитко там за сом.Не,че много рзбирам.Ако може няко да ма светне конкртно за това място,каква риба да търсим. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Живко Василев
- разбира нещата
Не е плитко, има дълбоки места.За този район има сведения че има хубави сомове изкарани.Аз се надявам тази година поне един да изкарам.snegk написа: не е ли много плитко там за сом

-
- и господ не е толокова добър
Ще те следя и ще ти хвана сомето 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Живко Василев
- разбира нещата
Взех да се чудя дали да не стана фотограф.Че тез риби само ги санувам.snegk написа:Ще те следя и ще ти хвана сомето

Днес по Факийска-малко но от сърце

А това е от колегата Валю

Стрижок и компания пък наскубаха уклей и морунажчета- явно рибата си е групирана във вировете, но днес като цяло не беше особено активна.

А това е от колегата Валю

Стрижок и компания пък наскубаха уклей и морунажчета- явно рибата си е групирана във вировете, но днес като цяло не беше особено активна.