Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: САФРИД - 2009г
е колкото толкова аз съм доволен аз от скалата те там може и с лодки да са влизали
- sarfa
- научил се да хвърля
Здравейте и от мен, преди два дена бяхме с мой приятел на "Маслен нос" за сафрид.Аз хванах към 1,1.5кг.смесен сафрид(среден идребен),бяхме там около 17ч. и си тръгнахме към 19и30ч.Е слабо но да се надява ме,че другият месец ще е по добре.

Няма нищо по - хубаво от лошото време!
-
- вече хвърля и на тежко
Айде и от мен малко инфо. Снощи се разходих до Тюленово. На "Мартина" имаше добро рибарско присъствие. Сафрида се обади едва след стъмняване, около 21 часа. До 23, когато изведнъж отряза, направих около 2 кг. Лових само на чип, с чепаре "десятка", светла перушина. Сафрида беше много едър - хаймани, от тези, които, около 25 бр. правят килограм. Преди това пробвах и зарганата. Имам две писалки. Имах и няколко удара, които изтървах, но "зизито" е много дребно още. Колегите, които бяха там, имаха по десетина, но все още в "детска" възраст.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
-
- учете се от него
Най накрая и аз да се запиша в морския риболов
Ивинявам се за окървавените риби, но гълтаха кат за последно и требеше скалпел

Действието се разви снощи на Маслен нос от 20.30ч. до 01.00ч. - прекрасен нощен риболов на белена скаридка
Е някой хванахме подобаващо, други направиха само сефте, но следващия път ще е обратно - може би
Общо излезнаха 45 бр. хаймани
, можеше да продължим да ги дърпаме, но Заргански пусто стана ловджия не спря да препира да си ходи, че щял да пуца днес - ще го видим 

Действието се разви снощи на Маслен нос от 20.30ч. до 01.00ч. - прекрасен нощен риболов на белена скаридка

Е някой хванахме подобаващо, други направиха само сефте, но следващия път ще е обратно - може би

Общо излезнаха 45 бр. хаймани

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Поздравления Ванка! Как ме сърбят и мене ръчичките за един нощен
. Другия път се обади като ходиш-аз не мрънкам като Заргански.

-
- учете се от него
Нямаш грижи, само требе да видим кога може да дойде и колегата Петьо, че той е пропуска за поделението на Маслен нос 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Днес пред Галата ( към километър и нещо ),
от 11,30 до към 14 - 40 сафрида,
ами птичето се обади към 9,30
докато се натъкмя,сафрида си прибрал багажа.
Ама е тука за сега.
Ама е тука за сега.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
ето от нощен риболов какви прасенца се вадеха

лошото е че го имаше от 22ч. до 00 и после до 04.30 10рибоци

лошото е че го имаше от 22ч. до 00 и после до 04.30 10рибоци

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

а вчера никой ли не ти каза,аз знам от вчера заранта но тръгнах за Тюленово и не съм сядал пред компаКИРО написа:Днес пред Галата ( към километър и нещо ),
Ама е тука за сега.
добре че поне някой се сеща да пише въпреки че е позакъснял

тук се спотайват сигурно 5-10 души който са били пред галата и са го ловили но защо крият не е ясно

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Не могат да пишат, затова само четат.dobria1 написа:
тук се спотайват сигурно 5-10 души който са били пред галата и са го ловили но защо крият не е ясно
Работят ли ти чепаретата ?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
работят дори в събота правих това и го взех и с него клатех но нощтниа е различно според мен

здравейте колеги знам че не му е тука мястото,но не видях тема за това та да питам как се ходи на нощен риболов за сафрид,ще може ли някой да ми обясни, мерси предварително
-
- новобранец
тези чепарета в Каварна ги продават по 6 лв. трее сериозно да се замислиш, задобрял сиdobria1 написа:работят дори в събота правих това и го взех и с него клатех но нощтниа е различно според мен
sharky593 написа:здравейте колеги знам че не му е тука мястото,но не видях тема за това та да питам как се ходи на нощен риболов за сафрид,ще може ли някой да ми обясни, мерси предварително
колега много относително е но най добре е да минеш покрай вълнолома около 22ч. и да поразпиташ има няколко начина,на плувка,на тапа,на ластик зажиси кои предпочиташ

ами да така ще е най добре ама аз съм в бургас, и затова ако може някой който е тука около бургас да каже къде ходи и отида на място,иначе след малко паля колата и отивам да видя към Варвара какво става с рибатаdobria1 написа:sharky593 написа:здравейте колеги знам че не му е тука мястото,но не видях тема за това та да питам как се ходи на нощен риболов за сафрид,ще може ли някой да ми обясни, мерси предварително
колега много относително е но най добре е да минеш покрай вълнолома около 22ч. и да поразпиташ има няколко начина,на плувка,на тапа,на ластик зажиси кои предпочиташно там можеш да ги видиш всичките