Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СПАМ.....
Модератор: dantho.mihov
Re: СПАМ.....
Да се пофаля малко , Бат ви КИРО /морския/ днес ма декиса с малко падпъдъчета

Познайте ,кво ще им се случи след малко

Познайте ,кво ще им се случи след малко

-
- разбира нещата
Ама много влизатIDA написа:Кофти сериал...

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
- Кузмич
- dreamer
Еииииии ти на тва малко ли викаш наиш колку вину изпиват.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
-
- сериозен играч
Абе искам да попитам,може ли да ме приемете у спама,щото като гледам, се сте едни и същи ора ''убави и умни'' та щото и аз съм като вас ''убав,умен и пивък''та ще може ли да обменяме опит ,за какво къде и кога.
Само не ми казвайте НЕ,щото съм мноо чувствителен.Нека главатара да каже може или не-може,аре със здраве и чекам одговор

Само не ми казвайте НЕ,щото съм мноо чувствителен.Нека главатара да каже може или не-може,аре със здраве и чекам одговор

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- учете се от него
Аз предлагам в подфорума "Разни" да се пуснат поне още три-четири теми - "СПАМ-1,2 и 3"...; може да се направят и тематични- "психо", "адвенчър", "+18", "алко"...;така няма де се налага да се отваря подфурума само за една такава тема, а за цели пет- до като се прегледат, те ще се обновят изцяло

-
- сериозен играч
IDA написа:Аз предлагам в подфорума "Разни" да се пуснат поне още три-четири теми - "СПАМ-1,2 и 3"...; може да се направят и тематични- "психо", "адвенчър", "+18", "алко"...;така няма де се налага да се отваря подфурума само за една такава тема, а за цели пет- до като се прегледат, те ще се обновят изцяло![]()
![]()
Бачо те тва ми ареса ,по този начин значи,ше се избегне ама на цело -дразнещото ,браво,само така ,супер,еми нема кво да кажа,шест или 6,върхъ,ебати не е верно,и т.н
С двете чонки горе

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- учете се от него
Отделно дето, по някое време спама като почне да ескалира и изпростява до безумие и почнат да се заключват и трият темите(щото това, няма как да не се случи), истерията няма да е чак толкова масова- ще бъде по отделни групи и съответните признаци и характерни особености- нещо като разправията(справянето) с африканските или индианските племена по ония времена.....

-
- разбира нещата
Тези врабчета с червата ли ги пека

Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
-
- сериозен играч
cucko написа:Тези врабчета с червата ли ги пека![]()
Митев одговори на колегата бре

Той с пълна уста не говори.
Бачо, тоя сериал съм го гледал. Следва тава пълна с кокали.

Бачо, тоя сериал съм го гледал. Следва тава пълна с кокали.

-
- учете се от него
И аз съм го гледал тоя сериал... беше към 1900-2000 серии, последния пътЖоро-multi_maks написа: Бачо, тоя сериал съм го гледал.![]()
![]()
![]()

п.п. по горе "гледал", да се чете като "мяркал"

Последно промяна от Бачо Илия на Пон Ное 09, 2009 10:43 pm, променено общо 2 пъти.
-
- сериозен играч
Бачо сори .Знам че ше кажеш ,че не си пропуснал- кой знае кво,ама то никой не дърпа другия на сила ,да оди на кино.IDA написа:И аз съм го гледал тоя сериал...

Последно промяна от lovo-бай СТОЯН на Пон Ное 09, 2009 10:50 pm, променено общо 1 път.