Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг риболов - какво , с какво , как и кой ?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Re: Спининг риболов - какво , с какво , как и кой ?
Мерси
аз обаче съм фен на големите клатушки
и сега щи поспинингувам с драшко който мисля че е към 30 грама без рибето:)

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

Колеги , да не отварям нова тема , мисля да си поръчвам ПРемиер4е МЕдиум Лайт или WIld River , но май ще е Премиер , щото разлика не виждам освен едни 20 санта и 15 -сетина граама ! Интересува ме какъв е диаметърът на Премиера в основата , щото обичам пръти с тънки бланки , а в Ямбола няма къде да го видя
! Мерси за инфото 

Туй риболова не е за мен 

Диаметърът на бланката в основата (мястото е точно между корка и лаковото покритие) е 10.5мм, поне на въдицата, с която аз разполагам.tachev написа:Колеги , да не отварям нова тема , мисля да си поръчвам ПРемиер4е МЕдиум Лайт или WIld River , но май ще е Премиер , щото разлика не виждам освен едни 20 санта и 15 -сетина граама ! Интересува ме какъв е диаметърът на Премиера в основата , щото обичам пръти с тънки бланки , а в Ямбола няма къде да го видя! Мерси за инфото
Поздрави!
За глухия всички, които танцуват, са луди.
Festina lente!
Festina lente!
Мерси за отговора , Колега !Ilian70 написа:Диаметърът на бланката в основата (мястото е точно между корка и лаковото покритие) е 10.5мм, поне на въдицата, с която аз разполагам.tachev написа:Колеги , да не отварям нова тема , мисля да си поръчвам ПРемиер4е МЕдиум Лайт или WIld River , но май ще е Премиер , щото разлика не виждам освен едни 20 санта и 15 -сетина граама ! Интересува ме какъв е диаметърът на Премиера в основата , щото обичам пръти с тънки бланки , а в Ямбола няма къде да го видя! Мерси за инфото
Поздрави!
Много слука

Туй риболова не е за мен 

Айде и аз да се похваля , макар че на фона на повечето от вас бледнея с моите нови придобивки ! Много научих от този форум , само пари да има човек
! В момента съм в криза
и безработица и това , което си позволих за стартиране на сезона е - PS70MLF2 , с скромна макара нисък клас на Шимано , и брейдче SASAME SAMULINE 0.16 . За пръчката наистина нямам думи , много добра ( почвам да събирам за AVID
) , макарката реди добре , без луфтове осезаеми , пробвах я вече , остава само и с риба да я пробвам
! Някой друг воблер на EKOGEAR и YO Zuri ! Дано и късмет да имам
!

Туй риболова не е за мен 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
А да са ти честити и много рибки с тях 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Малее аз досега бях със некви изпочупени пръчлета сега от както имам регистрация тукааа малеее всяка заплата отива

Tell people there’s an invisible man in the sky who

Супер е комплекта колега
Айде да се стопля вечеееее 

И аз това чакам , днес ходих само и само да си пробвам придобивките , но просто пуклясах от студA.S.H написа:Супер е комплекта колегаАйде да се стопля вечеееее

Туй риболова не е за мен 

- pi4a94
- ще става разбирач
Здравей,
много успехи с новия такъм!
Защо тази въдица ми прилича много на Авид с тази синя емблема?Моята си е зеленикава и все си мисля че са два класа въдици и си имат различни емблеми
Защо тази въдица ми прилича много на Авид с тази синя емблема?Моята си е зеленикава и все си мисля че са два класа въдици и си имат различни емблеми

Мерси , Премиерче си еpi4a94 написа:Здравей,

Туй риболова не е за мен 

Да попитам тази макара удачна ли е за спининг поне за сега не искам да започвам с по скъп тъкъм може бе есента ако се зарибя тотално към спининга и така ще знам че няма да вложа напразно пари а сега не съм сигурен дали това е моя риболов пък и нямам излишен бюджет

Желателно е да е с преден аванс...а дали е удачна...няколко месеца сигурно ще издържи щом е временно решение...освен ако не си се прицелил в шуките и сомоветеFreaky.. написа:Да попитам тази макара удачна ли е за спининг
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
Ами най вече клен и от време на време ако удари щука

за тези пари май ще е по добре да е Тебен (Манчо), но нека и опитните колеги да се изкажат 

няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!