Любимия воблер!

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Re: Любимия воблер!

Мнение от beis »

Ще се ключа и аз макар да нямам нужния опит и знания,но човек се учи цял живот.Както знаете сьм нов в този вид риболов.Но се уча бьрзо и акьл взимам от всеки,другото което искам да кажа че това което ме интерисува и виждам че някои колега е в час се косултирам с него.Не е срамно да попиташ,срамно е да не знаеш и акьл да даваш.
И така преди месец си взех лодка но това не пречи да натрупам 200часа в тренировки вьв водата.Понеже темата малко се поизкриви ще пусна някоя снимка на 2 воблера които до момента се представят много добре на този етап.
Това са ми любимците.Все пак са само 200часа де. :lol: Живот и здраве догодина смятам да се изкажа доста по компетентно по темата сьс натрупан опит зад гьрба ми.
Вчера,временните шампиони отново се отчетоха с 2 бели и един костур.Отново бяха с едни гьрди пред тяхните сьбратя.
Frenzy
Изображение

Изображение

Изображение
Rapala hot steel
Изображение

Изображение

Изображение
Надявам се и някои други колеги да качат по някоя снимка. :)
Изображение Изображение Изображение Изображение
tomik
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tomik »

beis написа:Ще се ключа и аз макар да нямам нужния опит и знания,но човек се учи цял живот.Както знаете сьм нов в този вид риболов.Но се уча бьрзо и акьл взимам от всеки,другото което искам да кажа че това което ме интерисува и виждам че някои колега е в час се косултирам с него.Не е срамно да попиташ,срамно е да не знаеш и акьл да даваш.
И така преди месец си взех лодка но това не пречи да натрупам 200часа в тренировки вьв водата.Понеже темата малко се поизкриви ще пусна някоя снимка на 2 воблера които до момента се представят много добре на този етап.
Това са ми любимците.Все пак са само 200часа де. :lol: Живот и здраве догодина смятам да се изкажа доста по компетентно по темата сьс натрупан опит зад гьрба ми.
Вчера,временните шампиони отново се отчетоха с 2 бели и един костур.Отново бяха с едни гьрди пред тяхните сьбратя.

Надявам се и някои други колеги да качат по някоя снимка. :)
Колега само да ти кажа, ако желаеш да си смениш тройките на Френзито. И аз имам такива и да ти кажа тройките са им като от кашкавал.
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

И аз тия дни си купих 4 нови воблерчета на Корморан. Вчера ходих на езерото в града да ги пробвам.
Cora-Z Belly Dog SR:
Изображение

Bonanza Shallow Diver:
Изображение

Gruffy:
Изображение

Lu-Ka SaltMinnow:
Изображение

На първите два се излъга по една щучка, и двете по около 35-40 см.
На вторите два не хванах, ама то и нямаше много време, само за пробата отидох, за около час и половина. После се стъмни. Иначе и на двата вторите имах по един удар, без закачане обаче.
И още една щука същия калибър хаванах, на силикон от Майсторски риболов пак (не се сещам сега за марката), ама темата не е за силикони тук.
Снимки на риби няма, щото докато ги откача и веднага ги пусках щуклетата, та то може и една и съща риба да е била все, знам ли :wink:
Това от мен :D
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

tomik написа:Колега само да ти кажа, ако желаеш да си смениш тройките на Френзито. И аз имам такива и да ти кажа тройките са им като от кашкавал.
На мен ми направи впечатление че са доста остри но за сметка на това са меки,ще ги сменя.С какви например да не разваля играта на вьпростният воблер.
Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Аз като сменям тройки, на най-малките обикновено слагам тези: http://shop.fishbg.org/index.php?main_p ... c76353089a
На средно-големите тези: http://shop.fishbg.org/index.php?main_p ... 671b5e8f68
А на магнумите тези: http://shop.fishbg.org/index.php?main_p ... 836dc88e64
Последните стават и за по-малки воблери, малко по-тежки са, аз лично не мисля, че променя играта на воблера това. Иначе за много надеждни.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Същият размер,но Гамакацу ,VMC или друга марка,то си личи здравината!При Хот-стийла знам за много успехи и е последният вариант на Файър-тайгър,много уловист! :wink: Съзирам доста спинингисти,които дават мнение за воблери,които май не са ги пробвали на тролинг? :roll: Има голяма разлика между двете дисциплини! :arrow: :idea:
Аватар
горан
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от горан »

Troli Rapala написа:При Хот-стийла знам за много успехи и е последният вариант на Файър-тайгър,много уловист! :wink:
На този цвят за съжаление тази година нямам нито една риба, а от него имам Бара Магнум, Шад рап, Х-шад рап :( . Вярвам че на пролет ще проработи и при мен :drinkers:
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Миналата година боеца ми беше един Duel Aile Magnet 90S F671, цвят HIW. Тая година същия хвана само 2 бели риби, но то е щото беше само на едно влизане на Студен кладенец за около 2-3 часа. Сега в момента пак е там, за това и не мога да го снимам, ама в нета трябва да има някъде снимки. Не намерих точно с тоя цвят самостоятелна снимка, за това не пускам.
Аватар
petro_op
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от petro_op »

Хайде малко свежест :D

Ето на тези имам страшни успехи :) всичко кълве даже и мирни риби :)

Изображение
tomik
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tomik »

beis написа:Ще ви послушам за тройките и ще ги сменя преди да е станало кьсно.Защото лятото на спининг изядох дьрвото по сьщата моя непредпазливост,сьс сьщите меки тройки.Приемам сьвета колеги,благодарско.

п.п Между другото,за тези вьпростни френзита сьм слушал че били много успешни.
Можеш да си провериш и карабинките, дали можеш да разчиташ на тях.
Аз и заради тях го изядох. Заради отворена карабинка си изпуснах рибата на живота :D :D :D :D .
Така, че закачай на дебело плетено за вратата и дърпай с кантара да видиш колко издържа карабинката.
Тази която ми се отвори, после като я проверих се оказа, че се отваря на напън само от 3 кг.
Затова оттогава винаги ги пробвам, и вече само един модел карабинки "Колмик", нямат мърдане, кантара не ги хваща.
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Отключих темата както виждате.
Част от мненията са отделени в нова тема "Тролинг по Дунав", възможно е да се е получило някакво объркване из мненията, за което моля за извинение.
Ако забележите нещо нередно пуснете ми ЛС!
И ще е добре ако за напред не се откланяме много от темата.
toyo1

Мнение от toyo1 »

Скоро ми подариха едни Сръпски ръчно направени воблери и ги пробвах ПЛУВАТ КАТО ИСТИНСКИ но не съм ловил още с тях .Имам ли резултат ще кача снимки веднага .
Аватар
mitko ribara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitko ribara »

ето на това воблерче на Иваиловград ги ризбих белите както и едно малко сомче.
Прикачени файлове
index.jpeg
index.jpeg (3.17 KiB) Преглеждано 1195 пъти
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
cronos39
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от cronos39 »

На този винаги хващам. ZIPBAITS ORBIT
Прикачени файлове
1166_527_l.jpg
1166_527_l.jpg (6.16 KiB) Преглеждано 1193 пъти
Аватар
mitko ribara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitko ribara »

cronos39 написа:На този винаги хващам. ZIPBAITS ORBIT
Колко гази това воблерче колега?
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”