Тролинг на яз Искър

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Re: Тролинг на яз Искър

Мнение от Кърцата »

Troli Rapala написа: 800гр.-сребърна на черни точки! :wink: Да кача ли снимка? :roll:
Ако не те затруднява, аз лично ще се радвам да видя снимка на въпросната риба. Знам за наличието на някой интересни риби във водите на язовира, та мое въпросната пъстърва да не се окаже обикновена пъстърва.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Мани го тоя тролинг,не дава-сонар празен-стръв за сом не можеш да си хванеш по това време.Значи седим си на щъркела преди 4 дни рибета по 5 см уклейчета хиляди един хищник не дойде да ги гони,хвърляш на плувка ,на дъно,на блесни-всякакви,силикони,смених-50 модела-е така да ги надупчим за спорта нема никой :lol: А да знаете у залива на щъркела ги проверих всички стари дупки и има нови закачки пълно е-като застанеш на моста отгоре в ляво са повече на 20 метра от брега,сигурно долу има тон олово и хранилки. 8) Но тоя модел Тролили е новобранец. На тоя гйол не е като мене старо куче. Да каже нещо кога водата беше километър под щъркела,кмет на София беше некойси Янчулев. Източисе нашия язовир-на 2 милиона народ,водата стана зелена,кубиците вода за пиене паднаха неколко пъти,рибата от тогава изчезна преди 16 години-мой наблюдения и спомени.Допълвайте ваши мнения ако нещо бъркам :arrow:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

п.п. Пъстърва има всякаква,и балканка-януари месец влиза в язовира.Преди 25г пред мен извадиха 2кг-на торен-юни месец :arrow:

Риболовци.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Люси,Люсиии-тъ-дъ-дъ-дъ-дъ-дъм! :wink: Имаше такава песен! :D Използвай правилните квалификации,щот "Новобронец в тролинга",некак си не ми отива,не се отнася за мен!Не ,че се засегам,но нема логика да съм новобранец! :rolleyes: Имам успехи на яз.Искър и съм го показал със снимки от 5години насам! :wink: Не съм хващал Такава пъстърва на тролинг по Искър-а и за това се радвам на тоя Агент! :drinkers: Кърца,за тебе винаги! :wink: :drinkers: На излизане от Боришкият залив! :drinkers:

Изображение
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Така си и мислех.
Още като писа, че рибата е на черни петна ми стана ясно , че не е пъстърва.
М,дааа твоят приятел е имал рядката слука да улови Езерна сьомга
Изображение
По информация , дадена ми от колега, през 1998 г. БЛРС зарибява яз. Искър с 10 000 бр от тея риби.
През 2004 г. в бракониерска мрежа, заловена с акт от служителите на ИАРА, се озовава 63см и 3,9кг риба от същия вид.
Явно колкото и да са малко оцелели от тея риби все пак се възпроизвеждат в язовира
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
lusienn

Мнение от lusienn »

А тука що никой не пише-нема публика :D Е това лято скивах 100 различни лодки-никой не пише :arrow:

Риболовци.
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

щото са точът куките :wink:
toyo1

Мнение от toyo1 »

Dimy написа:щото са точът куките :wink:
Последните няколко тролинга са ми с кленове и костури ----но влачих с малки воблери на не повече от 15м от брега (бяла не ми е гостувала освен една под кило която си плува пак там)
lubo9
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lubo9 »

toyo1 написа: Последните няколко тролинга са ми с кленове и костури ----но влачих с малки воблери на не повече от 15м от брега (бяла не ми е гостувала освен една под кило която си плува пак там)
Във вторник гледам,че времето ще е хубаво и съм решил да отскокна за един ден. Сподели от коя страна на Искъра да ги търся и аз, че напоследък от този язовир се връщам само капо.
Мисълта убива действието!
toyo1

Мнение от toyo1 »

lubo9 написа:
toyo1 написа: Последните няколко тролинга са ми с кленове и костури ----но влачих с малки воблери на не повече от 15м от брега (бяла не ми е гостувала освен една под кило която си плува пак там)
Във вторник гледам,че времето ще е хубаво и съм решил да отскокна за един ден. Сподели от коя страна на Искъра да ги търся и аз, че напоследък от този язовир се връщам само капо.
Кленовете ги хванах на сухото дере и пред щъркела а костурите във вододаината от страната на резервата на SLMO хорнет 4 но ако нямаш ел мотор не рискуваи че полицаите са там :idea:
lubo9
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lubo9 »

toyo1 написа: Кленовете ги хванах на сухото дере и пред щъркела а костурите във вододаината от страната на резервата на SLMO хорнет 4 но ако нямаш ел мотор не рискуваи че полицаите са там :idea:
Мерси за инфото. Ако хвана нещо ще пиша.
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

lusienn написа:...А тука що никой не пише-нема публика :D ...
Е па такъв е сезона ... кой говори за греяна ракия през лятото :lol: .
На платено не одим !
toyo1

Мнение от toyo1 »

Инфо от днеска :idea: НИВОТО СЕ Е КАЧИЛО МНОГО ------не вярвам да става за риболов
toyo1

Мнение от toyo1 »

Днес ходих НАПРАВО НЕ МИ СЕ ВЯРВАШЕ -----нивото се е качило с над 1,30м във височина???
lubo9
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lubo9 »

toyo1 написа:Днес ходих НАПРАВО НЕ МИ СЕ ВЯРВАШЕ -----нивото се е качило с над 1,30м във височина???
И аз днес бях на язовира - пак нищо. Не приложих твоята тактика близко до брега и на плиткогазещи воблери, а заложих на паравана. Примамките ги пусках до към 13-14 метра. Сонара показваше риба, но нямах никакъв удар. Това е от мен.
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”