Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Най-голямата риба, която сте хващали?
Модератор: bobopeli
- svetlio86
- ще става разбирач
Здравейте
Значи на мен най-голямата ми риба беше 17 килограмова кралска сиомга която хванах лятото на 2006 в Аляска докато бях на студентска бригада!!Ако не вярвате погледнете в галерията ми и кажете ква тогава е тая риба
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Това,че натрупа 22 поста за един ден не ти дава правото да псуваш!VRABCHO1974 написа:дави еба майката пишете на български бе тоземциJozefina написа:Ne 4eta kakwo ste pisali do sega
naigolqma e to 500 g. kostur...predi 3-4 godini oba4ena ruce ....a ina4e s wudica 400g. 6aran
Считай се за предупреден!
# Не е желателно агресивно/вулгарно/кретенско поведение в коментарите.Потребителските постове трябва да показват уважение към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани.
В кой от рибарниците?dimitry_game написа:Може да съм на 17 но съм запален страшно по риболова моята най голяма риба е американка 3.5 кг.Хванах я преди 6 месеца във Вит край село Рибарица
Такова рибе в реката няма.В Бели Вит Тетевенците не са давали на рибе да порастне.Ловил съм на Бели и Черни Вит риба,когато не си бил раждан.Рекорда на Черни Вит е 3.2 кг. балканска пъстърваот далечната 1970 година.Дъговата е избягала от рибарниците в Боатин.
Големите риби в мътна вода се ловят!!!
- Спец-костур
- вече хвърля и на тежко
-
- ще става разбирач
Черна мряна 28 см. р Марица; скобар 1550 гр. р. Марица ; каракуда 1600 ГР. тец-1 Гълъбово ; Шаран 12,100, Дяволската река Приморско; сом 44 кг ,Жребчево ; кефал 2 кг, Антонивановци; Червенопера 500 гр ,Копринка ; Бяла риба 7500 яз..Жребчево ; Щука 3 кг с.Зимница ; Платика 1900 гр с. Шаново ; Уклеи 110 гр яз. Копринка ; лин 900 гр. с.Ягода
И падащата звезда е била изгряваща .
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Янтра ми е любимата река,както многократно съм казвал,жалко ще е ако не спрем бракониерите както там,така и на всички други места за риболов! 

Последно промяна от Камбата на Съб Фев 23, 2008 10:15 am, променено общо 1 път.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Николай Неделков
- учете се от него
да и вие с "bata ti kr1stnicite i mnogo o6te priqteli" държите рекорда за най-голяма риба в БГ , налиfelippemassa написа:Na 06.11.2004 s batami kr1stnicite i mnogo o6te priqteli na edin qzovir ne mu znam imeto zaka4ihme 124kg SOM na koko6ka 1:30 teo morihme i naqraq go izvadihme be6e dosta golqm ako iskate vqrvaie![]()

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;