Кои са правилните места

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Напълно нормално е човек да се стреми да се покаже,докаже и т.н.Защо ловиш риба?За удоволствие!Опиши го това удоволствие!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Момчета,за няколко часа отидох на Марица и съм истървал страшна патаклама.Чуите ме сега,този Валдес е този дето пуска вирусите,предварително се е подготвил и се е регистрирал със няколко ника,със който като се логне,само чете и т.н,демек неправи нищо нередно а само си гледа сеир.Той е и скутер,също така има наглоста да си качи снимките във форума като Батко Светльо,вижте го в галерията какво нагло копеле е.На този Валдес,Скутер,Батко Светльо и всички там шибани никове с който ни тормози ще му го начукам на майка му в червата.Тя него е правила нормално а е правен в гъз.Вижте че се опитва да се прави на хитрец,ако някой го познае на снимките,дето ги е качил като Batko Svetlio нека каже.Мисля че е също и Malkia Ribar,дето ходел на някакво езеро в германия и т.н и т.н.Има две трабанчета снимани в галерията,та това копеле,правено в гъз,или работи или живее в Германия.Копелето създава само интриги и ги насосва тези простотий за някакви сомове от 114кг.Тоя не е виждал сомче 114 грама.Някой го е обидил и в буквалния и в преносния смисъл.Питал е за някаква простотия тука във форума и никой не му е одговорил и затова сега ги пуска тези неща във форума.Мисля че ще си плати рано или късно.Направо съм бясен и от вчера само за него мисля.Сън няма да ме хване,докато неразбера от къде е.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
scooter
новобранец
новобранец

Мнение от scooter »

Напълно нормално е човек да се стреми да се покаже,докаже и т.н.Защо ловиш риба?За удоволствие!Опиши го това удоволствие!

за теб може и да е нормално но за мен си е чисто фукане на хора с нарушено самочувствие. Ти можеш да се показваш колкото искаш , до тук никой не ти е пречил (вкл. и аз)

По въпроса за удоволствието
ти що не разкажеш как го правите с жена ти или с гаджето- нали и това е удоволствие. Наистина има такива дето и това разказват но аз не съм от тях
Аватар
scooter
новобранец
новобранец

Мнение от scooter »

Две думички и за кроки
Пич незнам от каква болежка страдаш но страшно си се объркал

Ако те гони някаква форма на параноя можеш да потърсиш специализирана помощ

С ник scooter пиша само аз и никакви други не използвам
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Хора успокойте се и не се нахвърляйте един срещу друг.Знам ,че на много от вас им е писнало от спамовете но ви уверявам това е програма бот която си влиза и си сменя постояно IP адреса.Фиксера работи по въпроса.
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Krokibg написа:Направо съм бясен и от вчера само за него мисля.Сън няма да ме хване,докато неразбера от къде е.
Чакай дедо поп да си ти пребае и ша нанкаш кат гугутка :lol: :lol: :lol:

така е ...винаги има кой да те ядоса...чадо вземи библията у ръка и се оповавай на Бога

той сам ши си го накаже ако требе...

нема да го изпущи...вервай ми :idea:

Амин ..нани Кроки...заспи блажен след молитвата ми :lol: :lol: :lol:
Господ може всичко чада мой !
Аватар
Никито
новобранец
новобранец

Мнение от Никито »

Подкрепям изцяло Барутчията !!!!!!!!! Да спрем с глупостите , казвам го защото и аз не малко съм написал и вече съжалявам за това !!!!!!!!!!!!!!
Само в двата Сомски Подфорума цари такъв негативизъм и скрита злоба ! Верно , че трофеите тук са най-големи и п.....ките , които мерим сигурно също , обаче е крайно време да спрем с тия работи :D
За зло куче - зъл прът!
Аватар
milen_bg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от milen_bg »

Никито написа:Подкрепям изцяло Барутчията !!!!!!!!! Да спрем с глупостите , казвам го защото и аз не малко съм написал и вече съжалявам за това !!!!!!!!!!!!!!
Само в двата Сомски Подфорума цари такъв негативизъм и скрита злоба ! Верно , че трофеите тук са най-големи и п.....ките , които мерим сигурно също , обаче е крайно време да спрем с тия работи :D

Отдавна не бях писал в този форум -просто не ми саресва тонът ,заяжданията ,обидите ,липсата на модератор които да конролира отношенията да не се стига до там .
Виждам че нещата са станали допри още по зле :( за което съжалявам .
Тук е място за културни хора и да се обменят мнения и опит и да се завързват приятелства , а не врагове и да се трошат нерви.

Дано всички намерите пътя към истината и добрите отношения , тогава наистина ще има и повече хора тук а и ще е по полезно.
Аватар
kalins
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kalins »

milen_bg написа:
Никито написа:Подкрепям изцяло Барутчията !!!!!!!!! Да спрем с глупостите , казвам го защото и аз не малко съм написал и вече съжалявам за това !!!!!!!!!!!!!!

Отдавна не бях писал в този форум -просто не ми саресва тонът ,заяжданията ,обидите ,липсата на модератор които да конролира отношенията да не се стига до там .
Самоче да ги контролира по-равно за всичките,а не на едни мненията да се изтриват,а други да си пишат каквото си поискат
Добре е да си добър
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Като те захапе,захапи го и да продължава живота.А за най правилните места за сом ,къде на майтап,къде на истина,като най,най,най ще ви открехна че сома се лови само на едно единственно място ------- ВОДАТА. :supz: :supz: :supz: Щот за толкова години никой не хвана сом на плочките на площада или на магистралата :lol: :lol: :lol: На второто място знаете какво ще хванете ако не ползувате предпазни средства :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol:

Ей,това НАЙ,НАЙ,НАЙ, да него вземете на сериозно сега,хайде със здраве и да се научат някой да носят на майтап,визирам мрънкащите НИ събратя :wink: :wink: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Викам да оставиме глупостиите на страна и да говориме за ПРАВИЛНИТЕ МЕСТА,че ми омрузна да трия . :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Правилните места се знаят от сомаджиите! :wink: Тук обаче се изказват хора,които не са ловили сом.Щом не са ловили,нека слушат,да питат,да се учат,но не и да критикуват авторитетите.Правилните места не са красиви,розави или гарантирани!Аз,лично познавам 3 места на Жребчево и 1 на Пясъчник! :wink: :roll:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Евала Троли...мноо точно му го каза....време е Косьо да чуе :idea:

щото иска обсъждане, а като влезе некои келеш и се заяде трае като путка...после що аз съм скачал...затова скачам...и няма да спра заради разни тикви нищо незнаещи и неразбиращи от тоя риболов и даващи добри съвети от които лягам по корем от смях !

щото ми е писнало от мозъчни клетки :idea: :idea: :idea:
Господ може всичко чада мой !
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Жоро как да ти го кажа та да ме разбереш.Явно ще стане само с БАН
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Предлагам,Барута да не ги трие!Нека писанията им седят и ги срамят.Предлагам да не им отговаряме!Когато някой псевдо-специалист се обади,нека си говори сам!Това е правилното място за сомаджиите!Защо не си позволявам да критикувам Телето,Тарзан,Никито,Отчето,Кроки,Калинукс и всички останали?Защото са ясни!Интересува ги сома,а не се съмняват на сляпо кой е по-най! :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”