Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Кои са правилните места
Модератор: sapuna
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
- krokibg
- учете се от него
Момчета,за няколко часа отидох на Марица и съм истървал страшна патаклама.Чуите ме сега,този Валдес е този дето пуска вирусите,предварително се е подготвил и се е регистрирал със няколко ника,със който като се логне,само чете и т.н,демек неправи нищо нередно а само си гледа сеир.Той е и скутер,също така има наглоста да си качи снимките във форума като Батко Светльо,вижте го в галерията какво нагло копеле е.На този Валдес,Скутер,Батко Светльо и всички там шибани никове с който ни тормози ще му го начукам на майка му в червата.Тя него е правила нормално а е правен в гъз.Вижте че се опитва да се прави на хитрец,ако някой го познае на снимките,дето ги е качил като Batko Svetlio нека каже.Мисля че е също и Malkia Ribar,дето ходел на някакво езеро в германия и т.н и т.н.Има две трабанчета снимани в галерията,та това копеле,правено в гъз,или работи или живее в Германия.Копелето създава само интриги и ги насосва тези простотий за някакви сомове от 114кг.Тоя не е виждал сомче 114 грама.Някой го е обидил и в буквалния и в преносния смисъл.Питал е за някаква простотия тука във форума и никой не му е одговорил и затова сега ги пуска тези неща във форума.Мисля че ще си плати рано или късно.Направо съм бясен и от вчера само за него мисля.Сън няма да ме хване,докато неразбера от къде е.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Напълно нормално е човек да се стреми да се покаже,докаже и т.н.Защо ловиш риба?За удоволствие!Опиши го това удоволствие!
за теб може и да е нормално но за мен си е чисто фукане на хора с нарушено самочувствие. Ти можеш да се показваш колкото искаш , до тук никой не ти е пречил (вкл. и аз)
По въпроса за удоволствието
ти що не разкажеш как го правите с жена ти или с гаджето- нали и това е удоволствие. Наистина има такива дето и това разказват но аз не съм от тях
за теб може и да е нормално но за мен си е чисто фукане на хора с нарушено самочувствие. Ти можеш да се показваш колкото искаш , до тук никой не ти е пречил (вкл. и аз)
По въпроса за удоволствието
ти що не разкажеш как го правите с жена ти или с гаджето- нали и това е удоволствие. Наистина има такива дето и това разказват но аз не съм от тях
- barutchiata ©
- Администратор
-
- сериозен играч
Чакай дедо поп да си ти пребае и ша нанкаш кат гугуткаKrokibg написа:Направо съм бясен и от вчера само за него мисля.Сън няма да ме хване,докато неразбера от къде е.

така е ...винаги има кой да те ядоса...чадо вземи библията у ръка и се оповавай на Бога
той сам ши си го накаже ако требе...
нема да го изпущи...вервай ми

Амин ..нани Кроки...заспи блажен след молитвата ми

Господ може всичко чада мой !
Подкрепям изцяло Барутчията !!!!!!!!! Да спрем с глупостите , казвам го защото и аз не малко съм написал и вече съжалявам за това !!!!!!!!!!!!!!
Само в двата Сомски Подфорума цари такъв негативизъм и скрита злоба ! Верно , че трофеите тук са най-големи и п.....ките , които мерим сигурно също , обаче е крайно време да спрем с тия работи
Само в двата Сомски Подфорума цари такъв негативизъм и скрита злоба ! Верно , че трофеите тук са най-големи и п.....ките , които мерим сигурно също , обаче е крайно време да спрем с тия работи

За зло куче - зъл прът!
- milen_bg
- новобранец
- Обратна връзка:
Никито написа:Подкрепям изцяло Барутчията !!!!!!!!! Да спрем с глупостите , казвам го защото и аз не малко съм написал и вече съжалявам за това !!!!!!!!!!!!!!
Отдавна не бях писал в този форум -просто не ми саресва тонът ,заяжданията ,обидите ,липсата на модератор които да конролира отношенията да не се стига до там .
Виждам че нещата са станали допри още по зле

Тук е място за културни хора и да се обменят мнения и опит и да се завързват приятелства , а не врагове и да се трошат нерви.
Дано всички намерите пътя към истината и добрите отношения , тогава наистина ще има и повече хора тук а и ще е по полезно.
- kalins
- научил се да хвърля
Самоче да ги контролира по-равно за всичките,а не на едни мненията да се изтриват,а други да си пишат каквото си поискатmilen_bg написа:Никито написа:Подкрепям изцяло Барутчията !!!!!!!!! Да спрем с глупостите , казвам го защото и аз не малко съм написал и вече съжалявам за това !!!!!!!!!!!!!!
Отдавна не бях писал в този форум -просто не ми саресва тонът ,заяжданията ,обидите ,липсата на модератор които да конролира отношенията да не се стига до там .
Добре е да си добър
- krokibg
- учете се от него
Като те захапе,захапи го и да продължава живота.А за най правилните места за сом ,къде на майтап,къде на истина,като най,най,най ще ви открехна че сома се лови само на едно единственно място ------- ВОДАТА.
Щот за толкова години никой не хвана сом на плочките на площада или на магистралата
На второто място знаете какво ще хванете ако не ползувате предпазни средства
Ей,това НАЙ,НАЙ,НАЙ, да него вземете на сериозно сега,хайде със здраве и да се научат някой да носят на майтап,визирам мрънкащите НИ събратя

Ей,това НАЙ,НАЙ,НАЙ, да него вземете на сериозно сега,хайде със здраве и да се научат някой да носят на майтап,визирам мрънкащите НИ събратя

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- barutchiata ©
- Администратор
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
Евала Троли...мноо точно му го каза....време е Косьо да чуе
щото иска обсъждане, а като влезе некои келеш и се заяде трае като путка...после що аз съм скачал...затова скачам...и няма да спра заради разни тикви нищо незнаещи и неразбиращи от тоя риболов и даващи добри съвети от които лягам по корем от смях !
щото ми е писнало от мозъчни клетки

щото иска обсъждане, а като влезе некои келеш и се заяде трае като путка...после що аз съм скачал...затова скачам...и няма да спра заради разни тикви нищо незнаещи и неразбиращи от тоя риболов и даващи добри съвети от които лягам по корем от смях !
щото ми е писнало от мозъчни клетки

Господ може всичко чада мой !
- barutchiata ©
- Администратор
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Предлагам,Барута да не ги трие!Нека писанията им седят и ги срамят.Предлагам да не им отговаряме!Когато някой псевдо-специалист се обади,нека си говори сам!Това е правилното място за сомаджиите!Защо не си позволявам да критикувам Телето,Тарзан,Никито,Отчето,Кроки,Калинукс и всички останали?Защото са ясни!Интересува ги сома,а не се съмняват на сляпо кой е по-най!