КЕФАЛОВИ -2012

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
borko84
новобранец
новобранец

Re: КЕФАЛОВИ -2012

Мнение от borko84 »

dim-dim написа:Някой знаели нещо за мостчето на Аспарухово на плажа!? Там излиза ли по принцип илария защото ми се струва добро място!? Някой ако е имал слука там дори и не тази година а по принцип питам дали някой е вадил там илария!? Благодаря ви предварително :)
Мястото е малко особено и рядко се случва да е дащно, но съм имал и хубава слука там. Пробвай! Най - доброто място е на десния ъгъл на моста, от там целиш към фара - Галата, колкото можеш на вътре. Точно там има големи камъни и рибата се върти там. Само внимавай с водолазите, че и те се въртят точно там :lol: ! Наслука !
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

Благодаря колеги за инфото
Стана ми интересно защото не съм виждал много хора да ходят там а аз съм ходил два пате и не съм хващал нищо затова ви питам. Ще отида тези дни ако се освободя и ще споделя после какво е станало!
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

Днес на Аспарухово 3 платерини по 300-400гр и 2 откачени от 5и30ч до 9ч
vanko4at
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vanko4at »

dim-dim написа:Днес на Аспарухово 3 платерини по 300-400гр и 2 откачени от 5и30ч до 9ч
И къде това ? На въпросното мостче ли ?
Държавата се издържа от платените данъци , а народа от укритите.

http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

Да
Пробвах на Плувка с подхранка хляб но ефекта беше че събрах гюмюша и почнах на дъно към 7ч с 2 въдици и резултата беше 1 илария 2 платерини и още 2 се откачиха
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

Днес на същото мостче нямаше никаква риба освен кая! После се преместих на канала от страната на Аспарухово пак - срещу Петрол! Видях как да 7-8мин един дядо до мен изкара 4 риби около 200-400гр и си помислих че ще я скъсаме и днеска но уви останах без удар, а въпросния дядо нямаше повече удари! Все едно пасажа само мина за 5-10мин и замина който хванал хванал за това време. Иначе днеска много вятър и голямо течение ама голямо буквално лово ти изминава 15-20-25м за 4-5мин Това е от мен за днес
Аватар
vankony
новобранец
новобранец

Мнение от vankony »

Сутринта на Черноморец на плажа капо,много водорасли,никва риба.От там на вълнолома,бомбарди,дънни,всичко що имах в арсенала.Към 10 ч. 2 иларии на потъваща бомбарда(черна) и това беше. :wink:
Аватар
naB4o
новобранец
новобранец

Мнение от naB4o »

Днес на Аспарухово капо, и един педера*т обра въдиците с мотора на лодката си. После го беше страх да акустира, че щеше да яде сопи...
:)
Аватар
kiselq
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kiselq »

Днес на солниците. Рибата е на дълбокото иска яко замятане!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

naB4o написа:Днес на Аспарухово капо, и един педера*т обра въдиците с мотора на лодката си. После го беше страх да акустира, че щеше да яде сопи...
Те там редовно правят този номер с лодките поне и двата дена като бях там имаше такива индивиди :axe: Наблюдавайте кой идва и коя кола и ще се реванширате с гумите му :mrgreen:
косьо72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от косьо72 »

Здравейте
Днес на Кранево на буната с таляна от 7.30 до 11.30 една платерина на потъваща бомбарда,поне не съм валат.
ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

Някой ловил ли е Кефал на парче сланина!!?? Ако има такива който са хващали Кефал на тази стръв дайте малко информация за такъма а и предполагам и месеца ще е от значение.Мисля че септември,октомври ще е по резултатна стръв когато започне да се захлажда и рибата се нуждае от повече храна и мазнини,също така съм чувал и за черва от риби или пилешки пак били добра стръв за морския кефал!?Защото много се дразня когато морския червей бива изяден за 3-4мин от гюмюш,барбуна или някое малко и нахално попче което се е качило чак на най горната кука!? Дайте някакво инфо или идея,съвет!?
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

Също така и дали някой е ползвал пружина с омесен хляб в нея вместо лово и дали е имало ефект!?
Разбрах едно че понякога трябва да се експериментира и учудващи за морето стръв и монтажи понякога дават много добър ефект Затова ви питам ако можете да ме насочите към нещо ново и горе долу резултатно а вече ще го проверявам и ще коментирам ;)
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Митко Кирилов »

Когато рибата се е изтеглила навътре в морето никакви "хитрости" не помагат! :lol:
За сведение събота и вчера, неделя, на 4-та буна без удар на дъно и бомбарда.
Както едно време от 15 юни до 15 август край Варна е "мъртвия период".С възможни единични
слуки. :rolleyes: Търпение му е майката.
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

Да аз питам просто по принцип.А и риболова ще се състой септември ,октомври ако ходя по рано ще е на варненския канал и ще се цели шкарпа(най дълбокото) а и рибата винаги се задържа в канала дори и по буните да няма риба !!? Може би намира храна там а и е по дълбоко!?Така че още чакам мнения и препоръки ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”