Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от INCUBUS »

Въпреки,че по-напред,се заканих,че онва ми е последния пост по темата,сега ще действам малко подражателско на политиците -т.е.,да се отмятат от мненията си ,та и аз -и пак -да живей колегата Къца-кълве :drinkers: Хвала на таквиз люде! Получих една купчина воблери от въпросната марка,заплатих ги съвестно,разпределих ги по кутиите и нямам търпение до неделята /събота си отработва :!: /,да ги разщъкам по ...е,тук не сте оторизирани,в см.,нямате достъп до тази информация,а и мен не ме приспичва,щото и да не хвана риба,излета и тръпката от очакването от играта на воблерите-те са същественото в нашия полускапан жувот :?
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

:D :D :D :drinkers:
Monev67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Monev67 »

къца - кълве написа::D :D :D :drinkers:
Защо няма снимки на риби уловени с тези воблери.Никой не ходи за риба или никой не ги къпе или ........
vdo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vdo »

Ето малко от мен: Изображение
Изображение Изображение
Monev67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Monev67 »

Е значи хващат и риби.Аз си мислех ,че хващат само уиски.Много локуми пък фото нямаше......
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Здравейте !
Не бях тук известно време.Ето снимки от пет излета с "къца -кълве" през октомври 2012г. на Огоста.http://imageshost.ru/photo/1392370/id2446336.html
http://imageshost.ru/photo/1287269/id2446344.html
http://imageshost.ru/photo/1312656/id2446358.html
http://imageshost.ru/photo/1270058/id2446366.html
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Снощи нямах време.Сега искам да ви разкажа за този излет.http://imageshost.ru/photo/1392370/id2446336.html .Един приятел ми се обади на16.10.2012 г. към 10,00 преди обяд,че е на Огоста и от един час с "къца -кълве" нищо не хваща.В 10,30 бях при него.Той е много емоционален и духовит.С него човек може да се смее непрекъснато,не млъква.За да го накарам да млъкне му обявих състезание.Тръгнахме срещу течението той напред и аз след него.Спрях се на един вир който моя приятел беше пренебрегнал.Брега беше неудобен,но вира беше чудесен.Към 15,00ч. приятеля се обади и пита защо не го следвам.Казах му,че съм намерил риба и няма смисъл да се местя.Той се върна и отчетохме резултата.Беше хванал една щука колкото голямата на снимката и едно кефалче като средните.Моят воблер беше рибка "къца -кълве" със син гръб и бял корем а неговия с черен гръб и бял корем.Той пожела да разменим воблерите и като го направихме аз хванах с неговата рика още едно кефалче и една щука,а той нищо.Така състезанието завърши 14 на две за мен.Бих се пошегувал с тези дето казват,че тези воблери хващат само на клиповете.На крив ... и ........ пречи. :D
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Объркал съм снимките става въпрос за тази: http://imageshost.ru/photo/1309729/id2446367.html
Последно промяна от къца - кълве на Чет Окт 18, 2012 8:34 am, променено общо 1 път.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Това хубаво ама бих те посъветвал да се поинтересуваш какъв е минималният размер за улов на риби ! Информативно - щука 35см. ( при 33см. на снимката ) , кефал 22см . От тук натам те оставям сам да прецениш кои от по-горните снимки да изтриеш . Инак като цяло следващият път ги снимай поне без навървянето :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Павел Иванов написа:Това хубаво ама бих те посъветвал да се поинтересуваш какъв е минималният размер за улов на риби ! Информативно - щука 35см. ( при 33см. на снимката ) , кефал 22см . От тук натам те оставям сам да прецениш кои от по-горните снимки да изтриеш . Инак като цяло следващият път ги снимай поне без навървянето :wink:
Знам,че не трябва така и не го правя,но за състезанието грешим по някога.Обещавам,че това няма да се повтори.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Здравейте !
Днес бях на Огоста.Обещах на Вас и на себе си,че няма да убивам маломерни риби.Водата беше бистра и ниска.Температурата беше 20 градуса като добавим и слънцето става много приятно.Може някой ден да пускам всичко което хвана,но сега не обещавам.Ето какво хванах от 13,00 до 15,00 като пуснах десетина дребосъка.Сложил съм метъра на най-малката.
http://imageshost.ru/photo/1238410/id2498242.html
vdo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vdo »

Между другото,воблерите от новата партида вече хващат и окото,освен риба.Още много малко ако ги пипнеш ,ще почнат да се класират по-напред.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Между другото,воблерите от новата партида вече хващат и окото

Старая се,но все пак наблягам на ловенето и ниската цена.
Monev67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Monev67 »

Извинявай колега ,ама аз щот съм тъп не разбрах дали тези кабели имат и друго приложение освен да бесиш рибата с тях.Модератора по-горе ти намекна нещо ,но явно печи го ,вари го то......При условие ,че си тръгнал да правиш бизнес вземи малко прочети ,малко се ограмоти.Духа на този раздел от форума според мен е в малко по- различна насока.Дори и да искам да ти стана клиент само като видя снимките с кабелите ,дърводелските метри и циментовите мивки и ми се отщява.Подсъзнателно не искам да се асоциирам с хора практикуващи спининг риболова по този начин.Не го приемай за заяждане,нищо лично -просто изразявам моята гледна точка.С маломерките и с кабелите направо ми разби понятието спининг риболов..........
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Извинявай колега ,ама аз щот съм тъп

Ако не ти харесва не си купувай.Някой насилва ли те за нещо ?Аз така го правя.Предложи нещо на по-високо ниво и ще получиш поздравления от мен.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”