Сафрид 2013

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
ATANAS GANCHEV
новобранец
новобранец

Re: Сафрид 2013

Мнение от ATANAS GANCHEV »

Снощи в Поморие със Sundy взeхме по 20-30 риПки(от тях някой хаймани) .Рибата почна да взема след 19,30 часа,ние си тръгнахме към 21 и още си даваше.Успех на всички !
Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
hunte
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hunte »

shturetc написа:Простосмъртният бургазлия трябва да "танцува" по едни тетраподи,да катери едни стени и т.н. и т.н.--не го препоръчвам на нормални хора...само лудите знаят колко трЕбе да си изтрещял и да не ти пука от леееки травми и прочие,за да го сторваш!?..
колега тва по стената след централния плаж ли става въпрос.. вътре някой прави ли проблем, и цялата стена ли трябва да се обикаля или някъде има от къде да се слезе... че ми е малко тъмен там района
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

hunte,
понеже настояваш,ще ти кажа :wink: Тръгваш от хотел "Приморец" към паркинга пред изгорялата Фрегата.Оттам тръгваш по пясъка покрай стената на пристанището и така,докато стигнеш тетраподите.Скачаш 10-ина от тях и се стремиш да слезеш в дясно долу -между тетраподите и стената има възможност да се върви(инак трябва да вървиш/скачаш/пълзиш по рогатките бая).Ако следваш така начертаната от мен "пътека" стигаш до тетрапод,който ти я е запречил--качваш се отново по рогатките и след като преодолееш отгоре още 10-ина от тях в дясно по самата стена имаш вече удобна пътека(ще се ориентираш,че малко преди това има паднала метална плоскост от контейнер).Качил се веднъж на "широкия път" вървиш няколко стотин метра,докато не стигнеш до бетонна преграда--трябва да я качиш.По нея има сравнително удобни цепки за захващане(първо си остави горе такъмите и багажа),ама....не бива да се изпущаш за нищо на света,щото отдолу има две стърчащи арматури и после тетраподите. Качен горе ти остава само да прекрачиш оградата на пристанището и по стълби слизаш на 1-во корабно място,досами оградата на яхтпорта. Не хващай много риба,че връщането става по същият маршрут и ще проклинаш всеки сафрид в повече :) Ако ходиш в следобедните часове,дори да дава сафриди,гледай да тръгнеш назад максимум в 20:30ч ,'щото в тъмното рисковете се увеличават.
Успех и наслука!

ПП Някой съградски ще рече ли дали днес са се взимали риби на Изтока и дали си заслужава при този бурен юг-югозападен вятър да се вадят чепаретата :roll:
krss
новобранец
новобранец

Мнение от krss »

Като гледам ей тука
http://84.54.180.249:1500/en/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
трудно ще се работи с чепаре при тоя вятър насреща. Пък и всичкият прах от въглищното и японското ще минава през тебе...
Животът е това, което ти се случва, докато правиш други планове.
Джон Ленън
hunte
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hunte »

благодаря ти, ако отида тези дни ще пиша да споделя успехи/неуспехи
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Ае Щурец - бах ти описанието....Изображение

В личен план,определено хич и няма си помисля за такива гимнастики.Изображение Изображение

Че и накрая и рибата не можеш да вземеш като нормален "бракониер".Изображение
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

Щурчо е описал детайлно и много точно как човек да стигне до 1-во КМ без да има пропуск.За съжаление това е положението за момента :?
Качествени чепарета Borkata
Изображение
XegouX
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от XegouX »

Някакво инфо за Несебър преди два дена се бях засилил към Морска гара с голям мерак да метна едно чепаре , обаче си останах с мерака .Имаше машини валяци , асфалтираха кея явно приключват с ремонта започнат от миналата година, чуват се слухове че може да ни отрежат (дано не вярно)!
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

Слуховете са отдавна и май ще се окажат верни но утре или вдругиден ще имам по-добро инфо от приятел пък може и аз направо да намина,че ми е близко.По принцип изгледите не са добри.
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

hunte,живот и здраве,може тия дни да се видим там и....даже да се запознаем :)

krss, и на мен тази уеб-камера ми е "настолна",ама....аз морето и големите флагове-ветропоказатели в Морската(днес вятъра щеше да ги скъса) и от нас ги гльодам,тъй че... заложих на ракиите от обяд (Наско Ганчев,Ко-Каз и още неколцина знаят за какво,че и за КОЛКО иде реч :wink: ....Вики,наздраве дарлинг,че изброените не могат да носят,ама се пънат :lol: )

Бат'Киро ,понеже запасняци веКе не ни взимат и ...нашите,местни уроди така ни поддържат ФП-то :!: карат ни огради да прескачаме,по,над и под тетраподи да лазиме... :wink: Все едно си в казармата и взимаш полосата,бре :D Абе,гледай си живота и лодката,пък на нас ,изкукуригалите бургазлии, ни глей сеира .Пълна анимация сме,да го еВа :drinkers:

Борка,понеже пишоците ни омекнаха,та ни езиците затвърдяха и заостряха :wink: Макар и речено в множествено число,визирам на първо място себе си,а и смисълът е преносен,вярвам разбираш какво имам в предвид :wink: Още една подсказка-кат' не удряме,ще пълзим :oops: :drinkers:
(даже ми изникна в простия акъл една басня на Крилов ли бе,на Михайловски ли...за орелът,изумен от дошлия до него и върха на дървото охлюв:"--Как стигнахте вий до тук? --С пълзеньие!") !? :drinkers:
hunte
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hunte »

ще се радвам да се запознаем - аз лесно се разпознавам - на половината на 4 метровата ми въдица съм на ръст, пък на диаметър съм малко, но не чак много, по голям от нея :) обикнвено с раница или една от онези чанти за противогазите от татоо време ;)
Аватар
fishermann2
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishermann2 »

Някой да е влизал на Болата...,някакво инфо?
Аватар
ro666koto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ro666koto »

Днес на вълнолома от 8 до 11 часа 15 бр. едри сафрида на УВ тиква.
RTM Tempo
bobich81
новобранец
новобранец

Мнение от bobich81 »

Варна почна да излиза, на вълнолома на фара доста хващат, аз съм слаб с чепаре N7, 2 3 едри бройки ама хората ловят с N9-10 и дава доста повече. Успех на ентусиастите.
Каракаша
новобранец
новобранец

Мнение от Каракаша »

Кьм кило и малко,днес аспарухово на камьните.На зелено ламе.Сльнце,дьжд,вятьр и т.н.Между другото много ува имаше,сафриди ли чернокопи ли ще идват незнам.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”