Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Сафрид 2014
Траката сутринта сафрид няма,каята и тя не взема,пълна трагедия.Това с лодка
Киро,браво ве.Наи сетне някои да изреве от нащи.От Варна имам предвид.Щом пред село я има и по брега ще избии тез дни.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Има си сафрид,ама малко хора го набарват.
Ако не бяхме си губили времето и с каята,резултата щеше да е друг.
Грандала има по-голямо количество,аз правех проби на чепарета.

Ако не бяхме си губили времето и с каята,резултата щеше да е друг.
Грандала има по-голямо количество,аз правех проби на чепарета.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
днес пред Галата до 12ч. нищо след това дъжд и градушка и 2кг сафрид
-
- новобранец
извинявам се 12 до 14 защото много се на мокрихме и дъжда се усили
- kalin_80
- вече хвърля и на тежко
Днес на Бяла нямаше сафрид. Добре, че каята вземаше добре за да се отсрамим 

Някой май не чете предните страници !!!Каракаша написа:Киро,браво ве.Наи сетне някои да изреве от нащи.От Варна имам предвид.Щом пред село я има и по брега ще избии тез дни.
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Никой, градско не чете,ама никой, и не само предните страници,нищо не четат.dobria1 написа:Някой май не чете предните страници !!!Каракаша написа:Киро,браво ве.Наи сетне някои да изреве от нащи.От Варна имам предвид.Щом пред село я има и по брега ще избии тез дни.
- zxzx
- научил се да хвърля
Цъ нещо около Бургас явно няма въпреки това смятам да видя в сряда какво има на Агалина или Германката според зависи какво ще ми хрумне докато карам в тази посока
.Надявам, се като отида да има колеги дето не дават инфо да им направя една фото сесия

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
-
- новобранец
на Черномореч вчера сафрид нямаше и пред германката същата работа хващахме попчета
Последните дни на Агалина голяма скръб, може да се дължи и на факта, че има поставен от новите даляни на стотина метра от скалите 

-
- новобранец
Колега пробвай на Агалина - въпреки даляна е по-добре от Германката. Днеска беше скръб - 1 брой след много настояване който беше пуснат обратно да събере компания за следващия път, иначе времето пирфектно ама риба йок. На Германката след като построиха мидарниците не съм чул някой да се е похвалил с добър улов денем, на нощен само.zxzx написа:Цъ нещо около Бургас явно няма въпреки това смятам да видя в сряда какво има на Агалина или Германката според зависи какво ще ми хрумне докато карам в тази посока.Надявам, се като отида да има колеги дето не дават инфо да им направя една фото сесия
![]()
За фото сесията гледай tcetco да не те мерне

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Не се коркайте,всяка година е така когато се появи сафрида.Първо се появява тук таме вземе се по някоя бройка,после се позасили от кило до 2-3-4 и после си бие камшика за 10-тина дни е...ш ли го накъде,след което се появява и си хапва както трябва около месец.Така ,че споко това му е номера ,до края на седмицата нещата ще си влязат в релси

чух че на тюленово са вадили по 5/6кг сафрид от брега някои да знае нещо за този район Шабла, Тюленово,Болата, Русалка
Благодаря предварително!!!
Май се налага да се прочете и по назад(2страници е само) ясно е че сега си се регнал ама това не е оправданиеStukata17 написа:чух че на тюленово са вадили по 5/6кг сафрид от брега някои да знае нещо за този район Шабла, Тюленово,Болата, Русалка

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!