Чернокоп 2014

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
Joro59
новобранец
новобранец

Re: Чернокоп 2014

Мнение от Joro59 »

20+ см .... на чепаре, на "ем", на бомбарда - излиза на всичко , има го трябва да се ходи и да има добро време
"Човек трябва да е достатъчно голям за да признае грешките си, достатъчно умен за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи" Джон Максуел. Човек трябва да е достатъчно смел, за да ги сподели."
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

smel1968 написа:Една педя-вече се хващат и на блесна,но са много редки.
Joro59 написа:20+ см .... на чепаре, на "ем", на бомбарда - излиза на всичко , има го трябва да се ходи и да има добро време
Ясно. Мерси. Точно с такава големина беше и чернокопът, който видях по магазините в София.
Гледам в интернет, че и температурата на водата е около 20 градуса, т.е. вече не е толкова топла, времето пък е слънчево и само за риболов. Мисля си, че ако и тези дни няма риба, то направо няма кога вече. Дано да се появи рибата, ако не сега, то поне малко по-късно. Все пак по-добре е късно отколкото въобще.
Наслука на всички! :D
zx9r
новобранец
новобранец

Мнение от zx9r »

Бе не знам има ли няма ли, ама на Краснодар днеска нямаше сергия без каса лефер, че някои и с по 2. На 25 кинта тъй като ги гледам ми се видяха по 35 санта дълги...
I.Chamov
новобранец
новобранец

Мнение от I.Chamov »

Вчера вечерта никой ли не е ходил да се пробва?
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

1000n написа:
smel1968 написа:Една педя-вече се хващат и на блесна,но са много редки.
Joro59 написа:20+ см .... на чепаре, на "ем", на бомбарда - излиза на всичко , има го трябва да се ходи и да има добро време
Ясно. Мерси. Точно с такава големина беше и чернокопът, който видях по магазините в София.
Гледам в интернет, че и температурата на водата е около 20 градуса, т.е. вече не е толкова топла, времето пък е слънчево и само за риболов. Мисля си, че ако и тези дни няма риба, то направо няма кога вече. Дано да се появи рибата, ако не сега, то поне малко по-късно. Все пак по-добре е късно отколкото въобще.
Наслука на всички! :D
Чернокопа в София винаги си е бил средиземноморски или аз поне на друг не съм попадал, а не е да не съм пробвал.
Размера винаги е споменатият от теб, но е по солен от нашия и като му отделяш главата от гръбнака(след като е минал през скарата) се изнизват някакви лигави схеми от него ( при същата интервенция при нашенския сякаш не помня да ми се е случвало така) :smt017
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

balyk написа:
1000n написа:... но е по солен от нашия и като му отделяш главата от гръбнака(след като е минал през скарата) се изнизват някакви лигави схеми от него ( при същата интервенция при нашенския сякаш не помня да ми се е случвало така) :smt017
Търговците го третират със разни соли да се запазва по-дълго време и да има търговски вид. Когато си купуваме от пазара сафрид за стръв, търсим "немит" щото тоя измития чернокопа не го пипа.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Днес такива размери излизаха на Болата
Изображение

Извинявам се за мивката,ама забравих в лодката. :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
lusienn

Мнение от lusienn »

Стават,такива лових преди 20 дена даже и по големи няколко,на сафриденото чепаре-но и много куки ми опасоха по линията.

Всичко изядох с приятелите и децата.

От тук натам-ще си купувам от магазина,ако има.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
chaikata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от chaikata »

морска гара вечер ??? утре мисля да пробвам ама някой да казва ако знае нещо
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

rap66 написа:
balyk написа:
1000n написа:... но е по солен от нашия и като му отделяш главата от гръбнака(след като е минал през скарата) се изнизват някакви лигави схеми от него ( при същата интервенция при нашенския сякаш не помня да ми се е случвало така) :smt017
Търговците го третират със разни соли да се запазва по-дълго време и да има търговски вид. Когато си купуваме от пазара сафрид за стръв, търсим "немит" щото тоя измития чернокопа не го пипа.
Всичката риба се третира с химикали и нашата и гръцката( инъче за около 12часа е чао, поне така казват рибарите) ама онова просто е доста по солено.Снощи имаше ли мач, че се чудя за днес дали да не се пробвам :smt017 ?
I.Chamov
новобранец
новобранец

Мнение от I.Chamov »

Вчера с колегата големи сопи брахме, отново каръка беше на наша страна! Късане, оплитане изядени куки :)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
stelab
новобранец
новобранец

Мнение от stelab »

Аз,снощи само 3 броя.
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

balyk написа:.Снощи имаше ли мач, че се чудя за днес дали да не се пробвам :smt017 ?
Има, ако имаш хубава стръв. Аз бях с един двойно замразен сафрид, който освен това е бил и в найлонова торбичка по някое бреме (съдейки по аромата)... абе мъка, опитва и не повтаря, 10 бр, успеваемост 30%.
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

rap66 написа:
balyk написа:.Снощи имаше ли мач, че се чудя за днес дали да не се пробвам :smt017 ?
Има, ако имаш хубава стръв. Аз бях с един двойно замразен сафрид, който освен това е бил и в найлонова торбичка по някое бреме (съдейки по аромата)... абе мъка, опитва и не повтаря, 10 бр, успеваемост 30%.
Благодаря!Ние бяхме на Златни, ама зле.Точно като заставахме ни опънаха една мрежа отпред а пък си имаше и една вече опъната, не знам дали това повлия, но като цяло мн.слабо.Стръвта ни беше великолепна но хубавите удари бяха малко.Имаше много дребна риба , аз изкарах 2-3 колкото сафриди и ги върнах чак по едно време си мислех да слагам куки шестици
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

КИРО написа:Днес такива размери излизаха на Болата
Киро, чернокопът в рибарските магазини в София е със сигурност по-дребен.

И като го знам тоя хищник как расте с дни, то явно чернокопът в магазините в София
сигурно е поне от около седмица, още повече, че всяка сутрин виждам как го редят по тезгяха
и го покриват с лед.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”