Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Чернокоп 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Чернокоп 2014
20+ см .... на чепаре, на "ем", на бомбарда - излиза на всичко , има го трябва да се ходи и да има добро време
"Човек трябва да е достатъчно голям за да признае грешките си, достатъчно умен за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи" Джон Максуел. Човек трябва да е достатъчно смел, за да ги сподели."
- 1000n
- разбира нещата
smel1968 написа:Една педя-вече се хващат и на блесна,но са много редки.
Ясно. Мерси. Точно с такава големина беше и чернокопът, който видях по магазините в София.Joro59 написа:20+ см .... на чепаре, на "ем", на бомбарда - излиза на всичко , има го трябва да се ходи и да има добро време
Гледам в интернет, че и температурата на водата е около 20 градуса, т.е. вече не е толкова топла, времето пък е слънчево и само за риболов. Мисля си, че ако и тези дни няма риба, то направо няма кога вече. Дано да се появи рибата, ако не сега, то поне малко по-късно. Все пак по-добре е късно отколкото въобще.
Наслука на всички!

Бе не знам има ли няма ли, ама на Краснодар днеска нямаше сергия без каса лефер, че някои и с по 2. На 25 кинта тъй като ги гледам ми се видяха по 35 санта дълги...
Вчера вечерта никой ли не е ходил да се пробва?
Чернокопа в София винаги си е бил средиземноморски или аз поне на друг не съм попадал, а не е да не съм пробвал.1000n написа:smel1968 написа:Една педя-вече се хващат и на блесна,но са много редки.Ясно. Мерси. Точно с такава големина беше и чернокопът, който видях по магазините в София.Joro59 написа:20+ см .... на чепаре, на "ем", на бомбарда - излиза на всичко , има го трябва да се ходи и да има добро време
Гледам в интернет, че и температурата на водата е около 20 градуса, т.е. вече не е толкова топла, времето пък е слънчево и само за риболов. Мисля си, че ако и тези дни няма риба, то направо няма кога вече. Дано да се появи рибата, ако не сега, то поне малко по-късно. Все пак по-добре е късно отколкото въобще.
Наслука на всички!
Размера винаги е споменатият от теб, но е по солен от нашия и като му отделяш главата от гръбнака(след като е минал през скарата) се изнизват някакви лигави схеми от него ( при същата интервенция при нашенския сякаш не помня да ми се е случвало така)

Търговците го третират със разни соли да се запазва по-дълго време и да има търговски вид. Когато си купуваме от пазара сафрид за стръв, търсим "немит" щото тоя измития чернокопа не го пипа.balyk написа:1000n написа:... но е по солен от нашия и като му отделяш главата от гръбнака(след като е минал през скарата) се изнизват някакви лигави схеми от него ( при същата интервенция при нашенския сякаш не помня да ми се е случвало така)
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Днес такива размери излизаха на Болата

Извинявам се за мивката,ама забравих в лодката.

Извинявам се за мивката,ама забравих в лодката.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Стават,такива лових преди 20 дена даже и по големи няколко,на сафриденото чепаре-но и много куки ми опасоха по линията.
Всичко изядох с приятелите и децата.
От тук натам-ще си купувам от магазина,ако има.
Всичко изядох с приятелите и децата.
От тук натам-ще си купувам от магазина,ако има.

Риболовци.
-
- вече хвърля и на тежко
морска гара вечер ??? утре мисля да пробвам ама някой да казва ако знае нещо
Всичката риба се третира с химикали и нашата и гръцката( инъче за около 12часа е чао, поне така казват рибарите) ама онова просто е доста по солено.Снощи имаше ли мач, че се чудя за днес дали да не се пробвамrap66 написа:Търговците го третират със разни соли да се запазва по-дълго време и да има търговски вид. Когато си купуваме от пазара сафрид за стръв, търсим "немит" щото тоя измития чернокопа не го пипа.balyk написа:1000n написа:... но е по солен от нашия и като му отделяш главата от гръбнака(след като е минал през скарата) се изнизват някакви лигави схеми от него ( при същата интервенция при нашенския сякаш не помня да ми се е случвало така)

Вчера с колегата големи сопи брахме, отново каръка беше на наша страна! Късане, оплитане изядени куки 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аз,снощи само 3 броя.
Има, ако имаш хубава стръв. Аз бях с един двойно замразен сафрид, който освен това е бил и в найлонова торбичка по някое бреме (съдейки по аромата)... абе мъка, опитва и не повтаря, 10 бр, успеваемост 30%.balyk написа:.Снощи имаше ли мач, че се чудя за днес дали да не се пробвам?
Благодаря!Ние бяхме на Златни, ама зле.Точно като заставахме ни опънаха една мрежа отпред а пък си имаше и една вече опъната, не знам дали това повлия, но като цяло мн.слабо.Стръвта ни беше великолепна но хубавите удари бяха малко.Имаше много дребна риба , аз изкарах 2-3 колкото сафриди и ги върнах чак по едно време си мислех да слагам куки шестициrap66 написа:Има, ако имаш хубава стръв. Аз бях с един двойно замразен сафрид, който освен това е бил и в найлонова торбичка по някое бреме (съдейки по аромата)... абе мъка, опитва и не повтаря, 10 бр, успеваемост 30%.balyk написа:.Снощи имаше ли мач, че се чудя за днес дали да не се пробвам?
- 1000n
- разбира нещата
Киро, чернокопът в рибарските магазини в София е със сигурност по-дребен.КИРО написа:Днес такива размери излизаха на Болата
И като го знам тоя хищник как расте с дни, то явно чернокопът в магазините в София
сигурно е поне от около седмица, още повече, че всяка сутрин виждам как го редят по тезгяха
и го покриват с лед.