Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Риболовно състезание naRiba.com ГРЕБЕН КАНАЛ - 12.09.2015
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Риболовно състезание naRiba.com ГРЕБЕН КАНАЛ - 12.09.201
с теб кой се занимава бе и горното ми го кажи в очите.mb4life написа:еи путник на всяка манджа меродия си
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
С такива грамотни хейтъри като теб би се получил страхотен турнир.mb4life написа:на победителите БРАВО първо защото са пичове дето ловят и разбират второто защото са от Пловдив![]()
![]()
![]()
оргранизацията пълна трагедия по добре правете състезания по бягане 100 метра ша ви се отдава повече
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- alekst
- Модератор
- Обратна връзка:
Състезанието беше много добро , поздрави на организаторите и с нетърпение чакам следващото такова
Честито на победителите
Честито на победителите
as-lures.com
-
- новобранец
Fixxer, братчето ми, другия път на Марица хихихи. Аз лично не съм доволен от себе си... Винаги може и повече! 64... Организацията бе на ниво, ако някой има претенции за повече нека помага следващия път,без да лови.относно рибите - тея дето са зарибявали са пълни малоумници!!!
На канала не е лесно, когато е състезание. Рибите ви усещатbreak_master_g написа:Fixxer, братчето ми, другия път на Марица хихихи. Аз лично не съм доволен от себе си... Винаги може и повече! 64... Организацията бе на ниво, ако някой има претенции за повече нека помага следващия път,без да лови.относно рибите - тея дето са зарибявали са пълни малоумници!!!

WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Едно кратко анонсче за тези, които не са били. Тези дни трябва да обработим записаното от дрона и да направим сглобка

WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аз лично чакам с нетърпение.
Така като гледам резултатите риболова не е бил по-слаб от миналата година, не е бил и по-силен. Пак на въжетата ли кълвяха "гадинките"
?
Така като гледам резултатите риболова не е бил по-слаб от миналата година, не е бил и по-силен. Пак на въжетата ли кълвяха "гадинките"

Не знам минали години как е било,но тази драгия зрител било то рибар или не,беше тотално отрязан. Заведох сина си,чакайки от месец,а останахме разочаровани и висяхме на висящия мост гледайки по 3-4 състезателя от страна.
Така ли се популяризира тоя красив спорт? Толкова ли са ВИП и необезпокоявани по водоемите когато ловят? Не може ли да има публика наблизо и да приветства всеки добър улов? Не може ли да се копира опит-оборудване,линия и т.н.?
Честито на победителите и поздрави за начинанието.Пожелавам обаче това да не е осмото тайнство, а да се популяризира като спорт!
Така ли се популяризира тоя красив спорт? Толкова ли са ВИП и необезпокоявани по водоемите когато ловят? Не може ли да има публика наблизо и да приветства всеки добър улов? Не може ли да се копира опит-оборудване,линия и т.н.?
Честито на победителите и поздрави за начинанието.Пожелавам обаче това да не е осмото тайнство, а да се популяризира като спорт!
Колега никой не те е ограничил в твоя сектор да си имаш агитка, но все пак да не пречат на съседите. Лично аз мога да мина и без кибици:)il7 написа:.... Не може ли да има публика наблизо и да приветства всеки добър улов? Не може ли да се копира опит-оборудване,линия и т.н.?..
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- новобранец
12 Красимир Недев Promix Team 71 1 34 1027 12
13 Владимир Благоев Тийм\Кракра-Перник\"" 118 1 7 1025 13
Само 2гр. ни делят второто място
13 Владимир Благоев Тийм\Кракра-Перник\"" 118 1 7 1025 13
Само 2гр. ни делят второто място
На единия рибите са били по-мокри
.

Поздравления за организацията и ентусиазма на хората направили това състезание, чест и почетение. Не участвах аз а синът ми и това състезание беше за да може да си свери часовника какво може и какво още има да учи. Въпреки дебюта е доволен от постигнатите резултати и класиране.За следващата година ще бъдем още по подготвени , стига до го има това състезание с радост ще се запишем. Единствено като препоръка бих дал ако може да се издърпа всичко със един час по рано ще още по добре, почти всички участници дайдоха по рано и чакаха така, че смятам да не е проблем, пък и за риболов всеки е готов от по рано.
сигурен ли си че тва е крайното да няма грешка ако такова нещо да изчакаме да сметнете пак да не връщат купи хоратаfixxer написа:С такива грамотни хейтъри като теб би се получил страхотен турнир.mb4life написа:на победителите БРАВО първо защото са пичове дето ловят и разбират второто защото са от Пловдив![]()
![]()
![]()
оргранизацията пълна трагедия по добре правете състезания по бягане 100 метра ша ви се отдава повече

КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
Ами сметни си го. Виждам, че ги разбираш нещата.mb4life написа:сигурен ли си че тва е крайното да няма грешка ако такова нещо да изчакаме да сметнете пак да не връщат купи хоратаfixxer написа:С такива грамотни хейтъри като теб би се получил страхотен турнир.mb4life написа:на победителите БРАВО първо защото са пичове дето ловят и разбират второто защото са от Пловдив![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Колега, ако имаш някакъв проблем сподели го. Сигурен съм, че организаторите ще коригират нещата, но от всичките ти постове в темата се вижда само мрънкане и обиди, които поне за мен са безпочвени. Така, че или си кажи какво ти е или не разваляй темата с негативизма си.mb4life написа:сигурен ли си че тва е крайното да няма грешка ако такова нещо да изчакаме да сметнете пак да не връщат купи хоратаfixxer написа:С такива грамотни хейтъри като теб би се получил страхотен турнир.mb4life написа:на победителите БРАВО първо защото са пичове дето ловят и разбират второто защото са от Пловдив![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз миналата година участвах и смея да твърдя, че на такъв форум не най-важното е резултата. Ако ти преследваш такъв ходи на състезанията на федерацията. Извинявам се за резкия тон, но ставаш досаден.