Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2015
Модератори: emo vasilev, alekst
- Georgi Duchev
- новобранец
Re: Зарган 2015
От четвъртък до неделя на Синеморец слаб риболов.Огромни вълни,такива не съм виждал.Вятъра фурия.Абсолютно невъзможна мисия.В събота даде време и резултата беше около 60 риби средни по размер като имаше 2много големи.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- stoned
- научил се да хвърля
Днеска минах през Кранево да видя кво е положението, за риба не ставаше - хвърлих 1 път обаче щеше да ме отвее от тетрапода и се отказах
Обаче незнам вълни ли е имало кво, ама всичките тетраподи са разместени
Поне пътеката до буната за сега е проходима, дано даде някой и друг хубав ден да се пробва.

ЗАРИБЕН
Днес ной след обед нулев резултaт не видях и колеги дa хвaнaт:)
Днес на Ной почти до обяд без удар...............
-
- новобранец
балчик на панела от 13 до 16 без удар по буната.преди обяд май някой хванал една...
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
От сряда сутринта-Агалина.Безветрие сулган пръснати рибаци
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- научил се да хвърля
Бялата лагуна ,късния следобед - 7бр.
Вечерята ,волейбола и това ,че нямах сухо място по себе си ме отказаха да пробвам до по-късно.
p.s. Да не пиша и в другата тема - между зарганите имах и 3 отхапани куки ,врътнах блесната за 20мин. преди да тръгна - без удар .
Вечерята ,волейбола и това ,че нямах сухо място по себе си ме отказаха да пробвам до по-късно.
p.s. Да не пиша и в другата тема - между зарганите имах и 3 отхапани куки ,врътнах блесната за 20мин. преди да тръгна - без удар .
-
- новобранец
Резултат от днешния ми улов на зарган:
1. Тюленово 0
2. Балчик 0
3. Ной 0
Май ще ни подмине таз година както е тръгнало.
1. Тюленово 0
2. Балчик 0
3. Ной 0
Днес, от 07,30 до 11, на камъните пред Рубин 4 бр хубави заргани , една откачена и една илария. Около мен се изкараха още около 4 заргани .
0885022272 / 0885897615
И аз бях на Тюленово с първите лъчи,но мътилката ме отказа да се пробвам.Иначе намерихме удобно място за риболов.Минх и покрай Балчик,но като видях ентусиазма на буната изобщо не си направихме труда да опитваме.Общо взето същия резултат и при нас.tetrapodov написа:Резултат от днешния ми улов на зарган:
1. Тюленово 0
2. Балчик 0
3. Ной 0
днес на вълнолома се е взела риба,колегата къде ми снесе инфото даже не можа да си намери червеи.
събота, вятър и вълни - Синеморец, Ахтопол, Варвара, Лозенец, Червенка.. нямаше дори вариант да се хвърля. Накрая намерихме малко по закътано място на Вромос и там 3 доста едри заргана, единия от които трофеен. Може радиацията в залива е дала своя принос
. Но като цяло беше мъка с тия вълни..

Жалко, че сега видях. Днес сигурно е било по-добре. Но не прочетох по-рано и ходих за илирия....bantumi написа:На плочата днеска си даде доволно.
А утре вече няма да става.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net