Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2015 - ЧЕРНОКОП
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето 2015 - ЧЕРНОКОП
Пред Курикя даваше рядко - само едър чернокоп, 15:30 потеглихме към маслен нос понеже рибата почти спря, пред носа допълнихме кофите, имаше и едър сафрид, крайния резултат Аз 5кг. и колегата може би пак толкова. Наслука на всички, утре пак сме на терена.
тези два дни някой да е излизал около Варна и да сподели?
- paynera
- вече хвърля и на тежко
На Златните зъбати риби - никакви , изкарах си яда на попчето и лихнуса , но преди малко инфо на 100% РК- е взело по 100 кг/час. чернокоп от Шабла до Тюленово от 25 до 30 метър , но водата там показвала 13.5 градуса.Дали ще яде на чепаре - незнам - седя вече на стенбаи , и неиздържам повече.jikanik написа:тези два дни някой да е излизал около Варна и да сподели?
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
- st_beer
- ще става разбирач
Хора пускайте по някоя снимчица на успешните улови да радвате очите на тези които вече нямаме възможност да идваме до моренцето за рибка.Желая на всички още много слука и удължаване на сезона 

Hobie Mirage Outback
аз вече май претръпнах за тази година...седя вече на стенбаи , и неиздържам повече.

Днеска на Курикя слабичко на Маслен нос още по слабичко 

- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
На Шкорпиловци и Кара дере откъм зъбати сме капо...
на Шабла е рк-то в момента .. 350 кг кандидат-лефери .. 12 градуса темп на водата .. и идват насам 

- smel1968
- ще става разбирач
И аз получих същата информация от 3 РК-та,дълбочина 30 метра,място 300-400 метра от моста на Шабла.Казаха ми да влизам от Болата и да отивам,но пуста и работа....Вчера единя приятел има 400 кг. чернокоп и още толков Барбун.Довечера ще имам точно инфо за улова-така че надежда има.Пред Фичоза вчера са хващали граца-дребна и то доста.zliaster написа:на Шабла е рк-то в момента .. 350 кг кандидат-лефери .. 12 градуса темп на водата .. и идват насам
На входа на канала във всички мрежи вчера сутринта по около 10-15 кг. чернокоп.Давха го на 12 лв. но и на 10 лв. успяхме да си купим-10 риби=1 кг.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
еми аз ще вляза със същото рк да повлача .. дано да даде време .. ся отървах това влизане .. ама съм в бойна готовност ;щ това йозури .. кристал миноу дийп дайвър флуорисцентно розовото мисля , че ще е бияча .. вие кво ще кажете ? или да се заложи на естествени разцветки ?

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Заеби тези играчки бре,пускайzliaster написа:еми аз ще вляза със същото рк да повлача .....
"чорапогащника",пий си бирата и си глей кефа.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- smel1968
- ще става разбирач
[quote="zliaster"]еми аз ще вляза със същото рк да повлача .. дано да даде време .. ся отървах това влизане .. ама съм в бойна готовност ;щ това йозури .. кристал миноу дийп дайвър флуорисцентно розовото мисля , че ще е бияча .. вие кво ще кажете ? или да се заложи на естествени разцветки ?
Работи-вече обещах на едни приятели за събота на язовир-иначе можеше да си правим компания на кораба.Но има време да си променя решенито и ще го мисля.Може и с друго РК да вляза от Кварна,и да си ловя-ако все оше държи там,иска ми се да идва в нашия залив вече.
Работи-вече обещах на едни приятели за събота на язовир-иначе можеше да си правим компания на кораба.Но има време да си променя решенито и ще го мисля.Може и с друго РК да вляза от Кварна,и да си ловя-ако все оше държи там,иска ми се да идва в нашия залив вече.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
днес след обед от Галата към Фичоза и обратно нищо, и сонара празен
на прибиране след 4 часа обаче решихме да проверим каква е хавата към Почивка, че ни се видяха там лодки в далечината, и в средата на залива сонара като реши че ще се пълни и така до мръкване, непрекъснато пасажи ... но от граца, много дребна, всичката един калибър, не налита стръвно на чепарето ами вяло, 1/3та от граците ги хванахме на трал през гърба и корема
...е поне ше омазним тигана
на прибиране след 4 часа обаче решихме да проверим каква е хавата към Почивка, че ни се видяха там лодки в далечината, и в средата на залива сонара като реши че ще се пълни и така до мръкване, непрекъснато пасажи ... но от граца, много дребна, всичката един калибър, не налита стръвно на чепарето ами вяло, 1/3та от граците ги хванахме на трал през гърба и корема
...е поне ше омазним тигана

Туй то-10-11 чернокопа 10 лева....ядеш и мълчиш....срам,срам....и заключена врата....
Парола-"Юзури" - отговор "мъдури"

Парола-"Юзури" - отговор "мъдури"

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
vladdinev написа:Туй то-10-11 чернокопа 10 лева....ядеш и мълчиш....срам,срам....и заключена врата....

вземам си често по 2 "пържолки",идват ми пак там - къде 10лв.
И съм по-доволен,да знайш - много бързо ми минава излета,
и спестявам някое чепаре.....

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА