Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

ВАЖНО! Промени в naRiba.com
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- кирил великий
- разбира нещата
Re: ВАЖНО! Промени в naRiba.com
Фиксер, има ли начин да се изтрият несполучливи клипове както моят, веднъж качени? И защо според теб на компа се вижда хубава картина, а в платформата се чува само звук? Къде е проблемът?
Ще се направят всякакви екстри, които преценим, че ще бъдат удобни. А иначе аз виждам клипа ти суперкирил великий написа:Фиксер, има ли начин да се изтрият несполучливи клипове както моят, веднъж качени? И защо според теб на компа се вижда хубава картина, а в платформата се чува само звук? Къде е проблемът?
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- кирил великий
- разбира нещата
НЕ!кирил великий написа:Странно, адблокът ли ми го блокира образа - ......
Търси причината другаде, ако това ще те успокои и при мен не се визуализира, звук има!?
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- кирил великий
- разбира нещата
И с Експлоръра не стана. Телескопе, как чистиш клип от говор и слагаш музика, с коя програма?
Аз работа с програмата Windows Movie Maker - вградена си е към Windows, а иначе има доста програми за видеообработка!кирил великий написа:........, как чистиш клип от говор и слагаш музика, с коя програма?
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Аз също не го виждам ,чувам само вълните.Какъв формат е клипа?Пробвай да го качиш в тубата и от тамошния линк го ъпни тук.Предполагам ще се конвертира.За програма пробвай AVS Video Editor ,лека и много удобна ,липсват бъговете и засичането при WMM.
Сашо ,има ли вариант да си бутаме по галериите.В смисъл преподредба на поредност ,определяне на снимка на албума ,слайдшоу и т.н.?
Сашо ,има ли вариант да си бутаме по галериите.В смисъл преподредба на поредност ,определяне на снимка на албума ,слайдшоу и т.н.?
- кирил великий
- разбира нещата
Мерси, Сапуне, единственият ми мотив да качвам клипове тук, е че не минават през други платформи. Телескопа се ще се опита да го оправи, клипът не е толкова интересен, а е само една проба. Та довечера ще му го пусна, както ми го е поискал! Лек ден!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
А да , чакай , че забравих
Та много бих се радвал ако всички опции в мод панела са на български а не една десета от тях . Не друго ами нали сме си българчета 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Няма ли да се лайкваме във форума вече? 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
За сега - не. По-натам - надявам се.naskobo написа:Няма ли да се лайкваме във форума вече?
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
В интерес на истината е -6 ,ама то 10 градуса разлика не е кой знае какво 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Толкова ми показва,в София.
Има грешка,вярно е Сапуне.
Ако гледаш сайта,има 6 градуса разлика.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Риболовци.
От единия край на София до другия също има сериозна разлика 
Шегата на страна, това идва от метео станциите. Ако отворите синоптика, също ще се разминете

Шегата на страна, това идва от метео станциите. Ако отворите синоптика, също ще се разминете

WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Можете ли да влезнете в раздел "СПИСАНИЕ" и да ми кажете, дали виждате някакви грешки, както и дали в горната част на екрана ви се появява черна лента, която ви дава възможност да пишете статии?
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS