Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2017-сафрид
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето 2017-сафрид
от nabor4eto » пон юни 26, 2017 4:41 pm-Точно!!!
Такъв беше случаят и с въпросният Сантимир.Той, видите ли изорал морето и нищо не хванал,та нямало начин друг да съобщи за успешен риболов.Бил съм свидетел и на доста по фрапиращ случай.Двама колеги със скъпарски лодки докато ловяха сафрид през цялото време се дърлеха и псуваха.Ма не бяха зевзеци.
Такъв беше случаят и с въпросният Сантимир.Той, видите ли изорал морето и нищо не хванал,та нямало начин друг да съобщи за успешен риболов.Бил съм свидетел и на доста по фрапиращ случай.Двама колеги със скъпарски лодки докато ловяха сафрид през цялото време се дърлеха и псуваха.Ма не бяха зевзеци.
- rikitikitavi
- разбира нещата
Аз пак правих плаж с елементи на риболов на Болата.. От 10до13часа имам към четири килца сафрид. След 12часа сафрида съвсем се покри. Наложи се на къс тучинг да водя чипарето за да кълве. Като ми омръзна боднах един сафрид на две огромни куки и на гребла го разходих из околноста. Извадих само главата. Съответно отсвирих риболова и отидох да се препичам.
Сафрида днес харесваше червени куки.
Сафрида днес харесваше червени куки.
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Аха,тоз мен ме чеши по гърба....nabor4eto написа: - за разлика от много гибици в този форум, които само си чешат езиците с общи приказки, без да са помирисвали море от доста време и само спамят форума - АМАН от такива

Доста съм напреднал - малко ми остава,
После може и да почна пак да се хваля.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Днес малко след Галата посока Фичоза рибата е нацелихме на 7-10 метър направо в камъните. Хубав едър сафрид имаше екземпляри направо мутанти. 10 кг. Двама. От 15.00-до 20.00.
Ето такива размери имаше 15-20 броя
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- новобранец
Аз Пайнера го познавам бегло - ловили сме в една лодка или лодка до лодка няколко стотин пъти
Има навика да казва истината
Има много хора, които не искат да повярват, че други могат да имат по-голям риболовен услех от тях, било то заради късмет, умения, знания или комбинация от трите.

Има навика да казва истината

Има много хора, които не искат да повярват, че други могат да имат по-голям риболовен услех от тях, било то заради късмет, умения, знания или комбинация от трите.
Тези 100 кила на Бяла ,аксаковския ги е хващал а пайнерчето само му ги е откачал от чепарето
Темата май стана "лъже ли пайнера"!?
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Не трябваше ли да е за информация за сафрида?
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Все още се питам,защо темите са две?! Не ,не се дублират просто ,,хвърчат,, искри ,дрязги,обиди и мноооого ...спам ?!?!?!?
И защо.....?!?!?!? 

пич как се казваш,много ги знайш нещата предполагам се засичаме често по риболвните места,просто съм любопитен,ти пайнера го остави той информацията е черпи от другадеgarbis4o написа:Тези 100 кила на Бяла ,аксаковския ги е хващал а пайнерчето само му ги е откачал от чепарето
Не го знам как се казва но разбрах че имаме общи приятели и тези приказки не му правят чест. Злобата и завистта която сее ме засяга косвено щото ловя риба предимно с Пайнера...ianimar написа:пич как се казваш,много ги знайш нещата предполагам се засичаме често по риболвните места,просто съм любопитен,ти пайнера го остави той информацията е черпи от другадеgarbis4o написа:Тези 100 кила на Бяла ,аксаковския ги е хващал а пайнерчето само му ги е откачал от чепарето
Аз не мога да разбера защо се заяждате с 'пайнера' човека си споделя инфо със снимков материал дори, какво повече искате ?
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
ianimar написа:пич как се казваш,много ги знайш нещата предполагам се засичаме често по риболвните места,просто съм любопитен,ти пайнера го остави той информацията е черпи от другадеgarbis4o написа:Тези 100 кила на Бяла ,аксаковския ги е хващал а пайнерчето само му ги е откачал от чепарето
Няма да ти каже как се казва , заради такива като него темите са две дето чул не дочул и спамят

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
-
- вече хвърля и на тежко
Егати глупостите и нищо кой къде хваща.Аз сега накъде да ходя?На Галата от 6 .00 имам 15 сафрида.