Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Разкази за сома от залива на девиците

Не се коркам,а ми обясни какво означава "Емо е име в риболова"?ringo написа:Troli, дръпни ръчната и не се коркай. ЕМО е име в риболова

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
О.К.,щом го познавам не вервам да излъже!toci23 написа: Знаех много добре какво ме очаква,ма не траем......За 25 цата и 15 ката са на един и същи човек,който ти добре познаваш.

Позитивно мнение! Приемам.Troli Rapala написа:
Не се коркам,а ми обясни какво означава "Емо е име в риболова"?ringo написа:Troli, дръпни ръчната и не се коркай. ЕМО е име в риболоваИме в кой риболов,че не се сещам?Да,сладкодумен образ е,но такива познавам 1000 без да са риболовци!Пиша си с него по форумите от 2006година и от тогава той не е хващал сом над 6кила,ни на тролинг,ни на кльонк и хоп бил име в сомския риболов?
То име не се гради с празни приказки,а с риби-тъй да знаете!Бийте/хващайте/ големи риби,за да ви уважават!
Другото е захранка за шарани!
Ето,ще те изчакам да се наиграеш до края на Сезона,на кльонк или тролинг и колкото повече успееш,толкова повече ще си наясно,че " компютър бърка,Троли не бърка"!
Имам и критика към някои кльонкаджии на Жребеца,слушах ги ко праят и накрая,като се умориха от бъхтене почнаха да се заслушват в мойта серия,която е доказано практически от много хора,че е правилна!Зимата ще подпитам,ко си правил за да видя грешките,щот- те спъват успеха в риболова!
Може и клипче със самото кльонкане,щот Теургиста ти каза,че звука е последното важно нещо в кльонкането,дано си се усетил за какво ти намеква!Някои тънкости не е нужно да се казват в публичното пространство и намекът е чудесен начин да насочиш кадърния в правилната посока,той ще го разбере а тълпата не!
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
- robber_79
- ще става разбирач
Има популация на сом в язовирите, лошата новина е 4е съм виждал такива бебета на въже.
Ей Тролка,поздравления за клипаTroli Rapala написа:https://youtu.be/1xJz9Hikd2E?t=7

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
- robber_79
- ще става разбирач
Я да видиме, кой какъв такъм използва за тролинг?
Аз съм с ъгли стикове на Шекспир. Влакно 18лб. 8бр. Макари Рьоби оазис 8. Общо взето залагам на сигурното!robber_79 написа:Я да видиме, кой какъв такъм използва за тролинг?
- robber_79
- ще става разбирач
http://prikachi.com/images.php?images/355/9156355R.jpg
Другото е мавър стралис с макара спро, навито е 1,5 госен донпепе . Има и тежка артилерия, с мултита окума и стъклопластови въдици , с навито 50 lb про. но те са дълбоки резерви. Изплзвам 2 въдици и много рядко 3-та .
Другото е мавър стралис с макара спро, навито е 1,5 госен донпепе . Има и тежка артилерия, с мултита окума и стъклопластови въдици , с навито 50 lb про. но те са дълбоки резерви. Изплзвам 2 въдици и много рядко 3-та .
аз пък съм на устието на Камчия.Тоз уйкенд е за семейството
Иначе дърпам с два ъгли стика и Пенчовци 560 Сламер.влакно 60 лб и флоро 0'70.Нали ша слагам пагони я.Ринго с тез УЛ такъми ша спечелиш Тролката
Пиша от тел. голям зор 

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
50лб ми е едната макара за кльонка. С него мога да преместя и моста на Аспарухово, но за тролинг ми се струва несериозно!
Е нищо де аз несериозно си дърпам за сериозни риПки 

Марк Твен
Марк Твен
Наздраве и наслука, Васе
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Умно момче!bai mile1 написа:Ринго с тез УЛ такъми ша спечелиш Тролката![]()

Знаех си аз 

Марк Твен
Марк Твен