Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
даiostrem написа:Мерси. Предполагам веднага след този на горскоро е Лалов?
някои колега да знае какво е положението на езерец и шабла може ли да се лови изобщо сега там? оградено ли е и ако е оградено откъде се минава?тенкс
Вчера звънях в РИОСВ говорих с главен инспектор някоя си и каза че е излязла заповед от министъра че дуранкулак ,Шабла и Езерец влизат в водоемите с целогодишна забрана .. така че се надяваме догодина да не ги забранят пак .. ии оставаме с надеждата че щом ние няма да ходим ще си попораснат малко намира щучките ама мрежаритеkalmat написа:някои колега да знае какво е положението на езерец и шабла може ли да се лови изобщо сега там? оградено ли е и ако е оградено откъде се минава?тенкс

така е колега добре ще е една година да се остави рибата там на спокоиствие нона мен много ми са ходеше там ех че ми стана тъпо ама........

-
- новобранец
Язовира до село Тръстиково също вече не е арендован.Вчера ходих има прилични червеноперки,таранки и сладководно попче.За шаран не съм чул някой да е хванал.Последния арендатор го извлачил с мрежите но ми казаха че имало някакви дулбоки канали вътре и няма начин да не е останало риба.
-
- ще става разбирач
streetboll написа:Язовира до село Тръстиково също вече не е арендован.Вчера ходих има прилични червеноперки,таранки и сладководно попче.За шаран не съм чул някой да е хванал.Последния арендатор го извлачил с мрежите но ми казаха че имало някакви дулбоки канали вътре и няма начин да не е останало риба.

Е явно няма да я бъде. Мерси че сподели

Търся информация за Здравец , Венелин , Круша . Благодаря
търси на предните страници.има много писаноico059 написа:Търся информация за Здравец , Венелин , Круша . Благодаря
Здравей колега търсиш инфо за Венелин.Тази година имам три излета там.Първият беше на 28април шаран 6кг. Вторият на 19юни 10 удара три риби 2 шаранчета по 2кг. и 1 амурче 2.5кг. И третият на 27юни 1амур 3кг но местото където заставам беше заето.Като отида захранвам с 4-5кг. суха царевица и спирам с храненето.За стръв суха и с аромат на мед.Аз постояно заставам на втория водоем но там трябва да знаеш къде да хвърляш защото има много закачки.Дава и на първия.Имам и снимки но не мога да ги кача.
Toва за арендованите че ти трябва и там билет за парви пат го научавам и благодаря много но това от законова гледна точка е жив подигравка с хората нестига че и пари за язовира че и за билет това е смешно !
-
- вече хвърля и на тежко
Смешно но си е така . Колегата е прав за Николаевка миналото лято бях свидетел ,когато доста колеги изгоряха с актове.
- gergi83
- научил се да хвърля
някои може ли да даде инфо за венелин и аврен
вчера на Доброплодно ... греда ... като изключим няколкото таранки и куп дребни червеноперки ... раци колкото поискаш. Такса 15 лв. на човек ...
- gergi83
- научил се да хвърля
за венелин разбрах какво е положението ,но за аврен не видях нищо.последно ходих на аврен преди 2 год. и беше пълна скръб имаше само дребни шаранчета и комари

С приятели смятаме да ходим на зовир Стоян Михайловски.Ако някой може да помогне с малко инфо за тази година може ли да се лови ,какво излиза и колко се плаща ( миналата година е било 5 лв.) Благодаря предварително!