Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
-
- научил се да хвърля
Re: Риболова около Русе
на Чифлика на какво кълве най добре ???????
Радо аз го знам бат Киро.Той им разбира на рибите.Много поздрави му предай и да те заведе на Дунава като мине забраната!РАДО от РУСЕ написа:а тук сме с бачо Киро-мряната
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- кандидат преподавател
Радо добър шарко браво.Но от снимката се вижда , че има манифестация.Това не му харесвам - много народ.
А някой ходил ли е през работен ден ?
Как е тогава?
Някакви наблюдения долу горе кога кълве - смисъм рано сутрин или няма значение
Как е тогава?

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- научил се да хвърля
през седмицата незнам как е ,а за часа нямаше период просто много вяло кълвеше през 2 часа да кажем,нещо такова 

И ловец съм и Рибар.
-
- сериозен играч
Аз бях във вторник там, имаше окло 50-60 човека.ivo75 написа:Радо добър шарко браво.Но от снимката се вижда , че има манифестация.Това не му харесвам - много народ.
Как е тогава?

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
абе ти хубуу си ги наловил ама я обади тактиката стръв отдолу хранилка имаше ли ????
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Кошница 50гр. стръв Бял,Подхранка на Фил Стар :Ванилия коноп, Ягода коноп 1/1 100г бял в кофата с храната .Дистанция 60-65 метра.Монтаж : кошница инлаин, стопер, вирбел , повод 40 см 0,18 ,кука Colmic Nuclear #10 (gold) основно 0,20 Formax.ribarq92 написа:абе ти хубуу си ги наловил ама я обади тактиката стръв отдолу хранилка имаше ли ????
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
е тва исках евала пич страшен си ако искаш ме намери в skype: vladi19921 да си пишем там .....MiTKo_Fisher написа:Кошница 50гр. стръв Бял,Подхранка на Фил Стар :Ванилия коноп, Ягода коноп 1/1 100г бял в кофата с храната .Дистанция 60-65 метра.Монтаж : кошница инлаин, стопер, вирбел , повод 40 см 0,18 ,кука Colmic Nuclear #10 (gold) основно 0,20 Formax.ribarq92 написа:абе ти хубуу си ги наловил ама я обади тактиката стръв отдолу хранилка имаше ли ????
Много далеше си ги мятал аз с готови топки от Сунай на система на куките 1 или 2 царевички и мятах на не повече от 20 метра и имам извадени 3 шарана и над 10 бутания това до 13:00-13:30 после почнахме да прибираме щото спря да кълве както преди. Това е от мен
събота ще бъда един от първите 
ЕДИТ: ловях само на система на моите хора им дадох подхранката те ловяха на плувка ама видяха доста зор с шараните
EDIT 2: Днеска си купувах кеп и гледам разрешените през забраната Баниска 20лв някой да каже нещо повече?

ЕДИТ: ловях само на система на моите хора им дадох подхранката те ловяха на плувка ама видяха доста зор с шараните

EDIT 2: Днеска си купувах кеп и гледам разрешените през забраната Баниска 20лв някой да каже нещо повече?
-
- научил се да хвърля
ако някой знае нещо за баниска да пише аз лично не вярвам та да пъскат но знаели човек.
чакам отговор.

И ловец съм и Рибар.
пускат пускат !!!!! Бат Суни каза че е разрешено по 20 лева за един ден ....
от ribarq92 на Пет Апр 24, 2009 10:28 am
пускат пускат !!!!! Бат Суни каза че е разрешено по 20 лева за един ден ....
Това сигурно ли е???