Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Павел Иванов написа:... ама за другата неделя са ми предвидили да скачам с бънджи ...
За всички желаещи да скачат ще споделя опита на дъщеря ми, която без да предупреди, отиде преди години и скочи,
Без инструктаж, без загряване, ей така - за нея екшън, за организаторите - пари,
Та при скока нещо се усукало и получи средна травма на гръбначния стълб
Само това, че беше на 18 години и помогна, лека-полека травмата отшумя,
Но и до днес увредения прешлен я боли
А за тези съпреходници над 100-те, и над 40-те ...................... ,
По добре да пият по едно гледайки скоковете на децата
Павле,
Ти и преди спомена, че си правил рожден ден на детето на Конска,
Ама пропуснах да те питам за температурата на водата в басейните.
Сега питам ?
Между другото до мене в нас нагости е момче което лети с Парапланер.
Парапланера,каза че може да летиш не е Лимитиран,и е между 50 и 100 лв.
Зависи къде се лети.
При Бънджито каза че може да ти се пръсне сърцето от налягането,щото си надолу с главата,
и кръвта ти нахлува в главата.
Парапланера,каза че може да летиш не е Лимитиран,и е между 50 и 100 лв.
Зависи къде се лети.
При Бънджито каза че може да ти се пръсне сърцето от налягането,щото си надолу с главата,
и кръвта ти нахлува в главата.
Риболовци.
- G.Petkov

Баси,
На мен се падна да открия 1113-та стр.
За толкова страници с хубави номера се борих и нищо, предимно Киро ги отвори
!
Люси,
Ето ти една снимка на костури от събота, уклея бяше за стръв,

Тези бяха "подполковници" по скалата на Ачо
!
А полковниците и генералите, които забодох си останаха в езерото, загубих поне три цели такъма в горите от водорасли
!
Ама ти пусни снимка на манатарките от Юндола,
Че не съм виждал манатарка от м.май
!
Щото и аз ходих в района, беше валяло, ама стигнах до малка н.в. !
На мен се падна да открия 1113-та стр.
За толкова страници с хубави номера се борих и нищо, предимно Киро ги отвори
Люси,
Ето ти една снимка на костури от събота, уклея бяше за стръв,
Тези бяха "подполковници" по скалата на Ачо
А полковниците и генералите, които забодох си останаха в езерото, загубих поне три цели такъма в горите от водорасли
Ама ти пусни снимка на манатарките от Юндола,
Че не съм виждал манатарка от м.май
Щото и аз ходих в района, беше валяло, ама стигнах до малка н.в. !
Последно промяна от G.Petkov на Пон Юли 13, 2015 8:06 pm, променено общо 1 път.
Не съм снимал манатарките-щото бяха в късетката на търговец на пътя-искаше им 10 лв за първо качество.
Но ми продаде-1 буркан мед,1 буркан сладко от ягоди и 2 кила Боб-за 20 лв.
От зад на 300 метра ми беше Децкия ученически Лагер-там съм ходил за 20 дни през 1980 година.
Но ми продаде-1 буркан мед,1 буркан сладко от ягоди и 2 кила Боб-за 20 лв.
От зад на 300 метра ми беше Децкия ученически Лагер-там съм ходил за 20 дни през 1980 година.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
- GODzillata

Жорка, не забравяй, че все пак и "и господ не е толокова добър"!G.Petkov написа: За толкова страници с хубави номера се борих и нищо, предимно Киро ги отвори!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Vid
- кандидат преподавател

Павка, тВа не е за дърти хора бе човекПавел Иванов написа:Естествено . Щом за нещо има начин да платиш на половина , защо да плащаш пълната ценаGODzillata написа:....С ваучер ли ?...Инак за тея къде са дали писменото си съгласие за еди колко си броя ваучери и после не гледали с добро око на ползвателите им , КЗП е приготвила една бърза сурвачка от пет бимбиринки като все повече народ се осъзна , че и в БГ могат да си търсят правата
А, "защо да плащаш пълната цена", щото ще те пуснат с някой поизгнил ластик от по-по-по миналата година... В същото време ще си викат наум "то софийски тарикат платил половин цена"
И, преди да те пуснат ще те накарат да подпишеш декларация, че ако нещо се случи, те не носят никВа отговорност, па ти после, ако си жив, ходи да алармираш КЗП... Нали знаеш, че в БГ все е спаталясана история.
Я, никога не бих пробвал подобно нещо, щото имам фобия от височини, от земни височини..
Навремето през комунизъма бях член на парашутен клуб, но това е друго...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Кире докато стигнем 1300-требва да се учите от Него-тоест Мене-как се прави прехода.
А той е Опознай Родината за да я Обикнеш.
След Батак,продължих на разходка до Беглика-та му щракнах няколко снимчици за Цвят.
Синьо-небе,зеленина и тишина и спокойствие около теб.
Тука не съм разпъвал въдица,но зимата разцъкват на дупка-костур и червеноперка,има и клен и пъстърва.
Има и сянка,отзад до пътя-чешмичка да си студиш Бирата,идеално за Палатка и Пикник.
Но палатки нямаше-бяха по нагоре на Широка поляна-много каравани,и големи лагери с палатки.
Тука вечер докато се включа-и хоп мнение преди моето.
Вид-здрасти и на Теб.
След Батак,продължих на разходка до Беглика-та му щракнах няколко снимчици за Цвят.
Синьо-небе,зеленина и тишина и спокойствие около теб.
Тука не съм разпъвал въдица,но зимата разцъкват на дупка-костур и червеноперка,има и клен и пъстърва.
Има и сянка,отзад до пътя-чешмичка да си студиш Бирата,идеално за Палатка и Пикник.
Но палатки нямаше-бяха по нагоре на Широка поляна-много каравани,и големи лагери с палатки.
Тука вечер докато се включа-и хоп мнение преди моето.
Вид-здрасти и на Теб.
Риболовци.
- G.Petkov

GODzillata написа:...Жорка, не забравяй, че все пак и "и господ не е толокова добър"!![]()
Дооообре, става
lusienn написа:Кире докато стигнем 1300-требва да се учите от Него-тоест Мене-как се прави прехода...
И тук - дооооооооооообре
Щом е за Прехода - нема грижи
Много, ама много се смях
Аре, пък утре - малко култура, да го ева
Не може само риби и бънджи !
Ама как празните банкомати пре..аха демокрацията, а
Вече се търси гърненцето с паричките
Поне Шойбле пита за гърненцето ............
Абе не е толкова зле положението....60 евро на ден...де да можех и аз да харча по толкова 
- Vid
- кандидат преподавател

Здрасти Люс, и ако ми позволиш да те поправя лекинко като перифразирам..., кое ще рече- опознай другите държави, че да напрайш прехода в собствената си, при която всъщност минало, настояще и бъдеще са едно и също нещо.lusienn написа:Кире докато стигнем 1300-требва да се учите от Него-тоест Мене-как се прави прехода.
Вид-здрасти и на Теб.
Сенека
Сенека
- Павел Иванов

Кире , грабиш от Грабо ваучер и ако не го платиш до съответните часове , друг ти го граби и тъй . Тия абе аз да го викна па мое и да го не зема , не фащат дикиш
Свилка , след определен метраж Н2Ото става на съприкосновение кът бетоня , та се тая какво ти е от долу
Георге , ако верва човек на табелите покрай басейните там , ще рече , че сичката вода е чай и нес кафе три в едно . Да ама като се топне вижда , че е освежаващо студеншка 18 - 20 градуса , да му се чудиш на детето как цел ден не излиза от нея . Само в джакузито е по-топло ама кът знам каква температура на водата предпочиташ , по-добре не
Видю , нал знаеш , че човек е на толкоз на колкото се чувства ? Кво е тва дърт ? Е аз примерно си се имам за младенец направо тип бебе . Едно от лубимите ми неща е да смуча цицки

Свилка , след определен метраж Н2Ото става на съприкосновение кът бетоня , та се тая какво ти е от долу
Георге , ако верва човек на табелите покрай басейните там , ще рече , че сичката вода е чай и нес кафе три в едно . Да ама като се топне вижда , че е освежаващо студеншка 18 - 20 градуса , да му се чудиш на детето как цел ден не излиза от нея . Само в джакузито е по-топло ама кът знам каква температура на водата предпочиташ , по-добре не
Видю , нал знаеш , че човек е на толкоз на колкото се чувства ? Кво е тва дърт ? Е аз примерно си се имам за младенец направо тип бебе . Едно от лубимите ми неща е да смуча цицки
Люс , е те тука напрао утепа кочо с лизгараlusienn написа:... докато стигнем 1300-требва да се учите от Него-тоест Мене-как се прави прехода....
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател

А, сЯ де, на мен любимо нещо ми е да барам женски цепки преди последващото де... Ама, човек трябва да внимава, щото едно е на колко се чувства, а друго на колко е..Павел Иванов написа: Едно от лубимите ми неща е да смуча цицки![]()
Сега да ви кажа колко съм травмиран от гръчкото споразумение... То се и очакваше де- те са такива, че оня прасчо може и да се гаври и подиграва с Ангела, обаче политиката на европа и сащ няма как да ги изтърве.... Пак им дадоха 80 млр. за 1-2 г...... А, ние пак ще си престягаме коланите и ще духаме супата...
Това го казвам в контекста, че в момента българския лев таме е най конвертируемата валута....
Сенека
Сенека
- трапера
- сериозен играч

Павел Иванов написа: Едно от лубимите ми неща е да смуча цицки![]()
:
И на мен и на мен
Люс, тука беше ли?!?
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Не само адаши но и с еднакви интереси.Павел Иванов написа:
. Едно от лубимите ми неща е да смуча цицки![]()
]
:
Късмет.Всичко е до късмет. 
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Точно така.Vid написа:А, сЯ де, на мен любимо нещо ми е да барам женски цепки преди последващото де...
Първо бараш, после неволно прокарваш пръст през носа си и чак тогава всичко друго.
Щото при тази работа не е като при бисквитките орео, първо отлепяш после облизваш
Секунда невнимание и цяла вечер