Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
След като мине забраната къде да ходя с градския транспорт без да е платено.И как да си направа маршрут като не знам къде се намират повечето водоеми 

Приятелю, вземи и се научи поне малко да работиш с търсачките. Даже и това да е Гугъл. Щом си успял да намериш и да се регистрираш в този форум, значи можеш да търсиш.maikal3333 написа:След като мине забраната къде да ходя с градския транспорт без да е платено.И как да си направа маршрут като не знам къде се намират повечето водоеми
Ето един начин от мен:
Пишеш в полето за търсене на Гугъла: язовир Искър или пишеш река Батулия, или пишеш язовир Панчарево, или пишеш Язовир.... което име си искаш. Натискаш бутона търси. Показват ти се много страници с връзки към сайтове и започваш да проверяваш. Обикновено на първия, втория или третия сайт намираш информацията за язовира. Като го намериш, отваряш картата на България (или в Интернет или ако искаш хартиената карта) и гледаш къде се намира чзовира. После отиваш на градски транспорт и търсиш с какво да стигнеш до там.
Ти ги знаеш тези неща, но май е по-лесно да питаш и да чакаш, а друг да ти свърши работата

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Да Ви предложа и аз нещо - направете си една нова тема "На риба с градския транспорт" и си я развийте, щото така наистина е досадно, гледам някой е писал нещо в темата и се оказва, че постоянно се пита тоя рейс къде спира и ходи ли до там.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- PREDATORst
- ще става разбирач
Строг но справедливjagger1 написа:Приятелю, вземи и се научи поне малко да работиш с търсачките. Даже и това да е Гугъл. Щом си успял да намериш и да се регистрираш в този форум, значи можеш да търсиш.maikal3333 написа:След като мине забраната къде да ходя с градския транспорт без да е платено.И как да си направа маршрут като не знам къде се намират повечето водоеми
Ето един начин от мен:
Пишеш в полето за търсене на Гугъла: язовир Искър или пишеш река Батулия, или пишеш язовир Панчарево, или пишеш Язовир.... което име си искаш. Натискаш бутона търси. Показват ти се много страници с връзки към сайтове и започваш да проверяваш. Обикновено на първия, втория или третия сайт намираш информацията за язовира. Като го намериш, отваряш картата на България (или в Интернет или ако искаш хартиената карта) и гледаш къде се намира чзовира. После отиваш на градски транспорт и търсиш с какво да стигнеш до там.
Ти ги знаеш тези неща, но май е по-лесно да питаш и да чакаш, а друг да ти свърши работата. Я вземи поне се порови по темите във форума. Даже не във всички теми. Я да те попитам: Ти прочете ли тази тема от 1-ва страница до тук? Ами само тук да беше прочел, то вече щеше да имаш отговор. Можеш да държиш въдицата с часове, а не можеш един час да поровиш и да се напънеш малко
. Желая ти много успешни излети, ама вземи и малко да почетеш. Казвам ти го с най-добри чувства. Ако видя, че си се потрудил поне малко, ще ти помогна с по-подробна информация на ЛС.

Мрамор разрешен ли е ?
Да,но рибата си пуска хайвера и не пипа.boybey написа:Мрамор разрешен ли е ?

- leshoqda400
- новобранец
Не е вярно въобще,кълве си и то доста стабилноkmap написа:Да,но рибата си пуска хайвера и не пипа.boybey написа:Мрамор разрешен ли е ?

Който пие бира,не умира
-
- новобранец
Добре прави с и за някой работиjagger1 написа:Приятелю, вземи и се научи поне малко да работиш с търсачките. Даже и това да е Гугъл. Щом си успял да намериш и да се регистрираш в този форум, значи можеш да търсиш.maikal3333 написа:След като мине забраната къде да ходя с градския транспорт без да е платено.И как да си направа маршрут като не знам къде се намират повечето водоеми
Ето един начин от мен:
Ти ги знаеш тези неща, но май е по-лесно да питаш и да чакаш, а друг да ти свърши работата. Я вземи поне се порови по темите във форума. Даже не във всички теми. Я да те попитам: Ти прочете ли тази тема от 1-ва страница до тук? Ами само тук да беше прочел, то вече щеше да имаш отговор. Можеш да държиш въдицата с часове, а не можеш един час да поровиш и да се напънеш малко
. Желая ти много успешни излети, ама вземи и малко да почетеш. Казвам ти го с най-добри чувства. Ако видя, че си се потрудил поне малко, ще ти помогна с по-подробна информация на ЛС.

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
....зарибиха го, но шараните свършиха за една седмица.
Абе просто питаш за някво бунище детое най-малки проблем от към безобразие на уж колеги които изеха рибата от там.
Абе просто питаш за някво бунище детое най-малки проблем от към безобразие на уж колеги които изеха рибата от там.
- il4o6o
- вече хвърля и на тежко
колега няма ли да ходиш на сьбора ?qno_zloo написа:....май имаше, виж в гугъл.
Аз и един френд сме замисли да сме в събота на Богров, с тенденция да релизна 250кг риба за 12 часа, всичко ще бъде докоментирано и записано на тефтер.
пускайте ги,за да хващате
В неделя бях там,извадиха се общо 5 случайни риби от целия язовир.leshoqda400 написа:Не е вярно въобще,кълве си и то доста стабилноkmap написа:Да,но рибата си пуска хайвера и не пипа.boybey написа:Мрамор разрешен ли е ?

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Събор ама кой, този анти бракониерския ли, иначе съм обешал да водя една група на богров, и съм рапнат на кръст, незнам кой да преба.il4o6o написа:колега няма ли да ходиш на сьбора ?qno_zloo написа:....май имаше, виж в гугъл.
Аз и един френд сме замисли да сме в събота на Богров, с тенденция да релизна 250кг риба за 12 часа, всичко ще бъде докоментирано и записано на тефтер.
- BACARDI
- научил се да хвърля
На езерото в понеделник имаше най малко 5-6 рибари въпреки забраната миналата седмица също си имаше народ то щом в самата софия неможе да се контролира к'во остава за останалите водоеми просто незнам вместо държавата да се оправдава че няма работа нека да наеме няколко стотин човека който да следят държавните водоеми ежедневно.maikal3333 написа:Добре прави с и за някой работиjagger1 написа:Приятелю, вземи и се научи поне малко да работиш с търсачките. Даже и това да е Гугъл. Щом си успял да намериш и да се регистрираш в този форум, значи можеш да търсиш.maikal3333 написа:След като мине забраната къде да ходя с градския транспорт без да е платено.И как да си направа маршрут като не знам къде се намират повечето водоеми
Ето един начин от мен:
Интересуваме езерото в дружба нали го зарибяваха след забраната позволено ли ще е за риболов защото четох преди време в един вестник че няма да е позволено за 2 години
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- PREDATORst
- ще става разбирач
На езерото в понеделник имаше най малко 5-6 рибари въпреки забраната миналата седмица също си имаше народ то щом в самата софия неможе да се контролира к'во остава за останалите водоеми просто незнам вместо държавата да се оправдава че няма работа нека да наеме няколко стотин човека който да следят държавните водоеми ежедневно.[/quote]
Българина е животно баце!След 3 дена наемниците са вече корумпирани и целото общество е назад със заплатите им пък се заражда и нов вид мафия!
Тука требе бой и ебане и пак е под съмнение че ше се случи нещо
Българина е животно баце!След 3 дена наемниците са вече корумпирани и целото общество е назад със заплатите им пък се заражда и нов вид мафия!
Тука требе бой и ебане и пак е под съмнение че ше се случи нещо
-
- новобранец
колеги да запитам някой да е ходил на баластиерата на Челопечене тази със крана по средата
има ли отзиви от там ...?
аз преди месец ходих и за цял ден нищооо имаше едно кълване и скъса брутално ( май беше щука ама ...)
мерси предварително !

аз преди месец ходих и за цял ден нищооо имаше едно кълване и скъса брутално ( май беше щука ама ...)
мерси предварително !