Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
- Menkata
- фен клуб-скобар
Re: Искър - всичко за и по реката
В сряда чак ще проверя...от предната седмица се каня ама с тези дъждове ме побъркаха стоя си вкъщи а на язовир не ми се ходи исках да търся мрените амаniksonat написа:Високо ниво.Буйна и много мътна река.Влачи дънери и клони.Района на село Реселец и гр.Червен Бряг.Бях на 05.09 и 06.09.Menkata написа:Как е нивото на Искъра по долното течение след Червен бряг.Мътен ли е след дъждовете ?Мерси

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- bogno
- вече хвърля и на тежко
Завчера на реката видях един "риболовен уред" който ме потресе:парашут,накичен с тройки като коледна елха.Това се казва зъл гений.
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
- Menkata
- фен клуб-скобар
От днес разходка до изкъра

Нивото е паднало много малко....тече кал не става за риболов.В четвъртак пак ще го прегледам.Смисъла да хвърлям беше никакъв,само да ме жулат комарите
.Докато направя снимка ме накачулиха 

Нивото е паднало много малко....тече кал не става за риболов.В четвъртак пак ще го прегледам.Смисъла да хвърлям беше никакъв,само да ме жулат комарите

- metodid
- ще става разбирач
Полезна информация. Благодаря колега. В кой район е това?
Нещо актуално за между София и Мездра?
- SBANKOV
- ще става разбирач
Още е мътен от Нови Искър до Лакатник, вчера ходих до веца на Лакатник служебно и водата буквално е с цвят на рядка кал, имаше един двама риболовци/местни/ но не видях да вадят нещо. След ВЕЦа на Прокопаник водата се мъти допълнително от влищата се река от странан а полигона. Имаше и тар рибари но и те май скучаеха. Иначе слушам редовно за каракуди по 500-600грама, сомове по 2 килаи щуки по кило две.leetz0rr написа:Нещо актуално за между София и Мездра?
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
- Menkata
- фен клуб-скобар

Вода голяма цвят кафяв.Риба "0"

-
- фен клуб-скобар
Вита също е с такъв цвят и не е проблем,дори винаги когато се размъти малко аз съм там, тази седмица имаше приличен риболов, обаче само червей кълвеше. Според мен не е това проблема
- Menkata
- фен клуб-скобар
Цял ден съм настоявал места сменил ,стръв куки...е капо се прибрах.Явно на вита си е давало ,ама цвета на искъра е кален не мътенN.Dimitrov написа:Вита също е с такъв цвят и не е проблем,дори винаги когато се размъти малко аз съм там, тази седмица имаше приличен риболов, обаче само червей кълвеше. Според мен не е това проблема

-
- фен клуб-скобар
Може и да не съм забелязал какъв е точно цвета на Искъра от снимките, понеже си е друго на живо, но вита е най-резултатен тази година на мътна вода. Сигурен съм ,че си настоявал колега ама..като не ще=НЕ ЩЕ такъв е закона на мърфи хаха. Другият път ще ги понаскубиш ,че да се реваншираш. И да качиш снимки. 

Не вали, а още продължава да е кална ли? Към днешна дата някой има ли инфо за Своге, Лакатник...
Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....
-
- вече хвърля и на тежко
Днес на Лакатник на плувка само уклей, преди да се настаним с детето ходихме до Оплетня, но от страната на шосето беше пълно с колеги и колежки и нямаше удобни места. Реката не беше мътна. Поне Андреа си отби уклея , аз само гледах и слагах бял...leonardo написа:Не вали, а още продължава да е кална ли? Към днешна дата някой има ли инфо за Своге, Лакатник...

Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
-
- ще става разбирач
Днес на Староселци 7-8 морунажчета колкото цигара 5-6 мъздрушки същия размер.Искъра е паднал но си е боза,за 4 часа не съм видял да проиграе хубава риба.
- Menkata
- фен клуб-скобар
А стигаmaverini написа:Днес на Староселци 7-8 морунажчета колкото цигара 5-6 мъздрушки същия размер.Искъра е паднал но си е боза,за 4 часа не съм видял да проиграе хубава риба.

-
- ще става разбирач
Няма майтап Менка,колеги казват че източват язовири по врачанско,незнам можеби затова водата е с такъв цвят.