Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Menkata
- фен клуб-скобар
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Некааа....Нека бъде зиимааа,сняг се сипеее на парцали.Май тази песен се пееше за лятото
.Дано за месец малко си почине рибата от набези 

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Данчо, вижда ми се, че лесидренският залив е замръзнал. Така ли е, или е оптическа измама? Между другото очакват се сериозни валежи днес-утре. За Сърбия, Австрия и Унгария предупреждават да не се пътува! Отатък Балкана да не ви затрупа, та да се налага да ви спасяваме и откопаваме? 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Като гледам ,май ще се разминем с тези валежи дето ги даваха за неделя,но нивото не е лошо на язовира.Не ми се вярва да е замръзнал,но знаеш ли може в плиткото да има лед.
Всичко може,но не всеки го можe.

А не познахте,замръзнал е,от тръбата,диагонал гребната база от там нагоре до устието,Лесидренския целия ръкав.
Днешния студ го скова целия,с тънак лед.
И да добавя,понеже тъпанорите така хубаво са очистили пътя качването до вилата,та спусках с 30км,видях при лесидренския мост,че реката почти е замръзнала.
Извод,язовира е спрян да се точи.
Днешния студ го скова целия,с тънак лед.

И да добавя,понеже тъпанорите така хубаво са очистили пътя качването до вилата,та спусках с 30км,видях при лесидренския мост,че реката почти е замръзнала.
Извод,язовира е спрян да се точи.

Риба къща няма.
- Menkata
- фен клуб-скобар
На вън е студ все още,но от другата седмица го дават пролетни температуриMITKO70 написа:Е това е добре,дано замръзне целия!

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
http://iara.government.bg/?p=12150" onclick="window.open(this.href);return false;
Това е,така трябва да се работи.На колене пред тези богове.Велики са.
Това е,така трябва да се работи.На колене пред тези богове.Велики са.
Риба къща няма.
Много сме тези които отделихме средства за зарибяване, но язовира се тараши поголовно последната година това, че се извадиха единични риби е просто последствие от предишните успешни години.Докато ИАРА не вземе радикални мерки за опазването на водоема нашите акции са безсмислени.Просто за пример давам миналата пролет когато не видях нито веднъж лодката на ИАРА да дойде в забранената зона, а момчетата си ловяха на воля!Масовия шаран изчезна, таранката за бялата няма да говоря, дано поне шаранчетата от последната акция оцелеят, но като знам кой стои зад бракониерските набези шанса е мн малък.И все пак надеждата умира последна!
Какво означава ... написан е акт на неизвестен извършител ?
Някой , ако може да ми го тълкува .
Някой , ако може да ми го тълкува .
За да не умре,зависи от нас Ловеч,Троян и Тетевен,В здрав юмрук,като колегите от Пловдив.А и наща ИАРА май,лекинко си къта на тихи обороти.Къде отиват по 1000лв всеки месец за гориво на лодки и коли?Ares написа:Много сме тези които отделихме средства за зарибяване, но язовира се тараши поголовно последната година това, че се извадиха единични риби е просто последствие от предишните успешни години.Докато ИАРА не вземе радикални мерки за опазването на водоема нашите акции са безсмислени.Просто за пример давам миналата пролет когато не видях нито веднъж лодката на ИАРА да дойде в забранената зона, а момчетата си ловяха на воля!Масовия шаран изчезна, таранката за бялата няма да говоря, дано поне шаранчетата от последната акция оцелеят, но като знам кой стои зад бракониерските набези шанса е мн малък.И все пак надеждата умира последна!
Риба къща няма.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Така е Дака,трябва да сте обединени,да се види какво става с ИАРА Ловеч,най-работещото звено преди години.Ако не става на местна почва ,може да се подадат тези сигнали,за язовира,бездействието и в централата в София,имат такъв раздел за сигнали.Но дали "гарван на гарван око ще извади",много ме съмнява. Евала ,пловдивското звено е за пример от Нова година.

- Диканаров
- кандидат преподавател
Данчо, провери приятелю в Ловеч, как стои въпросът с гражданските здружения, подпомагащи ИАРА! Закон за Доброволни отряди няма! Един дето го направиха първи началник на БОРКОР го спря още като предложение! Та ми е интересно как е станало сътрудничеството в Пловдив! А явно това работи! Края на март-началото на април ще съм на линия и разположение! Ако сме наясно с възможностите, може да си направим една среща на язовира с всички троянци, ловечлии, тетевенци, угърчинци и нашата скромна софийска бригада и да учредим едно Здружение на милеещите за яз. Сопот.
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Бат Веско,там няма сдружение.Обединени в каузата колеги си стиснаха ръце с ИАРА,нещата тръгнаха.
Просто страшно им се кефя,фен съм им.Ако не е,Балкана да съм с тях.
Просто страшно им се кефя,фен съм им.Ако не е,Балкана да съм с тях.
Риба къща няма.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Виж ,то е ясно че не си от тези дето ловят на Сопот,но няма как да стане за събота-неделя,иска се време за големите рибиХАМАЛИН написа:Не се палете толко, ясно е че ако човек има шанс, 2 седмици време да чака и използва сришом повече от разрешения брой пръчки може да закачи -1,2 риби.яз,Сопот написа:Тоз е от хората,бензин=риба,с две думи един месар.Ама аз не съм от тези.

А колко си на "ТИ" с темата,форума може да се съди по това ти мнение: "особено Менката, дето не е показал една риба от години в сайта"

Ако не ти харесва темата,приказката ни ,защото се разбираме като приятели,намери си друга тема,да си останем с добро