Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- lif3house
- разбира нещата
Re: Кърджалийски регион
На нулата вадят шаран в малките размери от половинка до кило - две най-масовите, можеш да разчиташ на бяла рибаmaistor310 написа:Здравейте нов съм във форума . Искам да питам по това време в кой район от кърджалийския язовир кълве , какво кълве и на какво кълве . Мисля тези дни около Събота или Неделя да ходя така че дайте ваще мнения по-бързо и ако може само от тези които наскоро са ходили .
Иначе как се отива на язовира с такса или билет

Подготви си и мнооогооооо царевица

- Vesko1
- сериозен играч
Бат Дончо пак изкъртил бялата...спри се бе човек ,излови ни всички хищници в региона...Don4o_62 написа:Днес от Кърджали![]()

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- antivik
- кандидат преподавател
Артик, ха първо добре дошъл във форума.
По другото, то нашите язовири са коджа дълги, а че и големчки, а на всичкото отгоре имат и по 2 бряга. Та требе да се уточниш за кое място искаш да одиш и да ти се каже как и с какво.
А относно дашните места си голям оптимист
- едва ли някой ще се засили да ти кажи къде как е дереджето, а че и публично, що на местата после става панаир и за теб място - на МУК
. Общото правило е - гледаш къде се събира циганор и цветнокожи и може да имаш някаква сигурност че излиза нещо /обикновено вадят к`во излиза и го събират, па даже и перки
/, както един авер тук беше казал "...те са като кормораните, от далече надушват къде е рибата, па и работа нямат и постоянно обикалят..."
Та ако търсиш инфо за начини на придвижване, кажи си точното място инак ще получиш и отвеяни отговори или направо базиктарски, кат ....примерно, че "...може пеша, а може и с аероплан или хеликоптер
".
По другото, то нашите язовири са коджа дълги, а че и големчки, а на всичкото отгоре имат и по 2 бряга. Та требе да се уточниш за кое място искаш да одиш и да ти се каже как и с какво.
А относно дашните места си голям оптимист

Та ако търсиш инфо за начини на придвижване, кажи си точното място инак ще получиш и отвеяни отговори или направо базиктарски, кат ....примерно, че "...може пеша, а може и с аероплан или хеликоптер

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
...къде е тази нула,където вадят толкова много риба?шарани бели, сомове казват и все големи.Как може да се стигне дотам? Ама и да е захранено,че не ми се твари "излишен багаж" / захранки,царевици / в тия жеги. Та да мога да само вадя без да хвърлям,да не изпотявам де...
К,вото нещеше,нещеше и изведнъж...спря
kartal написа:...къде е тази нула,където вадят толкова много риба?шарани бели, сомове казват и все големи.Как може да се стигне дотам? Ама и да е захранено,че не ми се твари "излишен багаж" / захранки,царевици / в тия жеги. Та да мога да само вадя без да хвърлям, за да не стопли много бирата де...
- lif3house
- разбира нещата
Що не си свалиш една компютърна игра за риболов, хем си под климатика няма да се изпотяваш, няма да си играеш да вързваш монтажи, лодки, разпъвания, кепове, косми, царевици, топчета дипове, лидкори и т.н За какво ти е цялата хамалогия.kartal написа:... Ама и да е захранено,че не ми се твари "излишен багаж" / захранки,царевици / в тия жеги. Та да мога да само вадя без да хвърлям,да не изпотявам де...
Хахахахах не се сдържах просто, но изискванията, които имаш отговарят на написаното по-горе от мен!
...и смеха не е достстъченlif3house написа:Що не си свалиш една компютърна игра за риболов, хем си под климатика няма да се изпотяваш, няма да си играеш да вързваш монтажи, лодки, разпъвания, кепове, косми, царевици, топчета дипове, лидкори и т.н За какво ти е цялата хамалогия.kartal написа:... Ама и да е захранено,че не ми се твари "излишен багаж" / захранки,царевици / в тия жеги. Та да мога да само вадя без да хвърлям,да не изпотявам де...
Хахахахах не се сдържах просто, но изискванията, които имаш отговарят на написаното по-горе от мен!

За шаранджиите с традиции , кадем и слука!
- Don4o_62
- учете се от него
за информация на Студения в Неделя де що имаше място по брега за дънни беше заето,нормално
хората отиват на сефалък, НО.....просто не видях да вади някой шаран,каракуди педя излизат масово,друго не видях,не видях и струпване на риби,тук там някоя,значи я няма в раьона от въжения мост до долу до последния тунел,а там хептен нищо не показа,мислех че около дели Коста ще има риба но мъртвило,явно е нагоре към завода по разливаците но иди я търси на 300м. на 1 м. вода
,трябва огромен късмет както на мен се случи за белите риби,от 30 лодки в кръгозор никой не видях да изкара барем една,а тия риби взеха на едно и също място дето не минаваха лодките,шарана е групиран и той някъде и чака бати Веско да го набара че му разбира 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Колеги, а какво мислите за река Върбица(Сотлийка)-някой ходил ли е това лято, какво е дереджето там...интересува ме улова на уклей, конкретно в района около моста за Момчилград (спирка Джебел). Поздрави!
- Vesko1
- сериозен играч
Картал...и мен в един сайт ме питаха по колко зърна царца фърлям-не си сам 
Дончо..мерси за признанието..но на долния шарана се хваща само на ломски или на пружина..там модерни монтажи не вървят

Колега на Сотлийка нищо няма вече,водата падна

Дончо..мерси за признанието..но на долния шарана се хваща само на ломски или на пружина..там модерни монтажи не вървят

Колега на Сотлийка нищо няма вече,водата падна

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- новобранец
А случайно някой да е ходил в района около Енчец ? Кажете цялото инфо за там .
- Антон Тонев
- сериозен играч
На новодошлите-добре дошли.Бре, то голяма кълване на тая нула бре.Дончо ни изфаштал рибата, ние блеем.Пичове, сори че ме нямаше доста време, ама ми ограничиха достъпа до форума, и затова не пиша толкова много.maistor310 написа:А случайно някой да е ходил в района около Енчец ? Кажете цялото инфо за там .

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Какво сгафи та ти ограничиха достапа до форума аа.......да не е женати бре,че сам чувал че била много лоша?Антон Тонев написа:На новодошлите-добре дошли.Бре, то голяма кълване на тая нула бре.Дончо ни изфаштал рибата, ние блеем.Пичове, сори че ме нямаше доста време, ама ми ограничиха достъпа до форума, и затова не пиша толкова много.maistor310 написа:А случайно някой да е ходил в района около Енчец ? Кажете цялото инфо за там .

Георги Тенев