Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от toci23 »

Мога да се обзаложа с всички ви тука,че никой от вас няма повече капота от мен ,седем десет и петнадесет дневни :D с годините просто те намаляваха докато изчезнат.В риболова от лодка също вече много рядко съм капо,но не е това важното.Както при шараните така и при сомовете,не искам просто риба-преследвам само по едри-поне се опитвам :D и първото нещо което направих-е категурично да махна всекув вид червеи от куките за стръв,пиявици да но червеи никога.... :D С воблерите е много по трудно,защото големия според мен всеки ден иска различен ,всеки час може би..... Пробвам всекви схеми гпупост-лошото е че и да го излъжа на нещо и по некъв начин-повече не се повтаря.....Поне при мен... :oops:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
SUPER MARIO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SUPER MARIO »

Troli Rapala написа:Вече мога да формулирам двата основни вида риболовци на сом!Едните мислят как да го извадят,а другите как да им удари! :drinkers: За мен винаги е било водещо да го накарам да удари,пък после все ще му намеря цаката.За това пробвах и с 0.06мм плетеняк.Удари ли ми?-Да.Е вярно,че не е възможно да се извади с линия която я късам с ръце,но доказва че има нещо важно което ги кара да ударят на слаби линии! :idea: :drinkers: Ако гледах само да го извадя,що не съм с 100-200либри? :wink: Тук е заровено кучето според мен,в линиите! :roll: :drinkers:
Power pro 0.13. Воблер 8см., пръчката е lazer rainbow Spin 10-30гр. акция. На спининг от брега... Става и с тънки влакна но до определен размер..Ааа... и макарата е Риоби... :lol:
IMG_20170420_084828.jpg
Бързай бавно.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

SUPER MARIO написа:... 10-30гр. акция.
Браво. Аз със 10-30гр. 2,70м "Concord" си ловя стръвта. :D
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Спининга е сила браво Марио
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Браво Марио .... а и затапката ми хареса :wink:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Марио,похвала от самия Гн Генерала получи,малии туй на Тролката,кога ша му са случи :lol: :lol: или пък кой знай :fishing6:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Абе селски комплексари,имам 20сома с подобни размери и ми дреме кво ще измислите за да се подиграете на Троли! :mrgreen: Показаха ви една снимка и почнахте да се мазните и да го облизвате! :mrgreen: :drinkers: Селянина треа да изпъкне с неква агресия,с друго не може! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:.... а и затапката ми хареса :wink:
Много ясно,че ще ти хареса,откога чакаш некой да те затапи и теб,че те сърби! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:малии туй на Тролката,кога ша му са случи :lol: :lol: или пък кой знай :fishing6:
Сельо,Тролката има такъв на 0.10мм,а ти немаш нищо! :mrgreen: Познай защо? :mrgreen: Щот си селянин от-до и ще предадеш и майка си за да изпъкнеш със злобата и зависта си!Яко си Лицемер и за това скимучиш,че другите хващат а ти не!Не фащаш от завист,ей!И така ще бъде,точно като селския гуру от Ямбол! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:Браво Марио .... а и затапката ми хареса :wink:
Мръсна душичка в действие без почивен ден! :mrgreen: Ще патиш яко от злобата си,нали знаеш че Нема прошка за лицемерието,счупен-макаричков-пръчков? :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Миле и Краси,до тука бяхте! :finga: Мяу! :drinkers:
Аватар
SUPER MARIO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SUPER MARIO »

Троли споко бе човек, това е само риболов все пак..Трябва да е за удоволствие и разтоварване... :smt023 :drinkers:
Бързай бавно.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Кое е разтоварване,да хванеш риба или някой с години да ти влиза на контра? :shock: Ти си усетил силата на сома и си играл честно по всяка вероятност,та не се сещам къф проблем може да възникне между нас при положение,че правя същото на тролинг? :roll: Нито сомовете са извънземни,нито риболовеца който ги хваща!Риболова на сом е като всеки останал,но някои го използват за да се почувстват Уникални и Единствени на Планетата,всичко което правят трябва да се обсъжда с десетилетия и т.н. присъщо на селяните,да те видят щот иначе си незабележим.Това е Чалгата,да изпълнен с простотията си!В момента съм на място,където тия простотии ги няма и не виреят,защото хората са културни независимо ква риба ловят или колко милиона въртят,не се натрапват с нищо! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Когато се държа нормално и културно,помагам на даден чалгарски индивид от къде да си купи резервна част и той да ми отговаря с агресия за некви вафли и затапенки,директно му бия шута и го забравям! :wink: :drinkers: Ползата от неговото съществуване е никаква! :drinkers: Да си яде и сере рибите,изобщо не ме интересуват инфантилните напъни на мозък с две гънки! :finga: :drinkers:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:Абе селски комплексари,имам 20сома с подобни размери и ми дреме кво ще измислите за да се подиграете на Троли! :mrgreen: Показаха ви една снимка и почнахте да се мазните и да го облизвате! :mrgreen: :drinkers::drinkers:
Тролка не са ти 20 а стотици хиляди.
Ма покажи някой да видим щот познавам много хора дето големите им удрят по три пъти на ден минимум.
За "мазненето" нормално е като видиш подобна риба на подобен такъм да кажеш поне Браво вместо да почнеш да ръсиш обидни определения и да злобееш от завист. Нещо което правиш всеки път като видиш уловена голяма риба от друг човек.
Не си спомням да съм те обиждал с груби определения в последните си постове и понеже съм Селски чалгарин ще ти кажа, че само гаражчето на лодката ми е толко по-голямо от твойто апартаментче колкото е и разликата в сомовете ни .... та не е много уместно да се присмивате от мишата си дупка г-н Мосю за кой селянин и кой с царска кръв.
С обичч от СЕЛЯНИТЕ :drinkers:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”