Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от dobrin_dinev »

:lol: Благодаря за куража,който ми даваш! :lol: Е,не съм го отписъл,ама бая слаби риболовчета ми се събраха! :D А и гледам да се навия на някой друг язовир да отида,че като хвана един не отивам на друг докато не ми писне за нещо!/за няма и една календарна година съм ходил на Брягово поне 30 пъти!/
В последно време ми се върти една муха,а именно " мухата " Мечка! :D Никога не съм ходил на този язовир с изключение един път,когато отидох до стената преди 2 години,но беше непрогледна мъгла и дори не можах да го видя в цялото му величие и предели! :DТака,че всякаква информация относно път,място за заставане,стръв,риба,тактики ще са ми от полза!Мисля да го посетя след забраната,че май и на него статута му не е много сигурен,да няма инфекции! :lol: Получих инфо от някой колеги,за което съм им благодарен,но още малко няма да ми е излишно! :D Ловя на плувка и на дъно!Така,че търся комплексно място ,да става и за двете!Предварително благодаря!Няма да се разсърдя и на отговори от други колеги! :D Успех!!!
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

dobrin_dinev написа::lol: Благодаря за куража,който ми даваш! :lol: Е,не съм го отписъл,ама бая слаби риболовчета ми се събраха! :D А и гледам да се навия на някой друг язовир да отида,че като хвана един не отивам на друг докато не ми писне за нещо!/за няма и една календарна година съм ходил на Брягово поне 30 пъти!/
В последно време ми се върти една муха,а именно " мухата " Мечка! :D Никога не съм ходил на този язовир с изключение един път,когато отидох до стената преди 2 години,но беше непрогледна мъгла и дори не можах да го видя в цялото му величие и предели! :DТака,че всякаква информация относно път,място за заставане,стръв,риба,тактики ще са ми от полза!Мисля да го посетя след забраната,че май и на него статута му не е много сигурен,да няма инфекции! :lol: Получих инфо от някой колеги,за което съм им благодарен,но още малко няма да ми е излишно! :D Ловя на плувка и на дъно!Така,че търся комплексно място ,да става и за двете!Предварително благодаря!Няма да се разсърдя и на отговори от други колеги! :D Успех!!!
Трябва да храниш със станимашка ярма :lol: :lol: и ще имаш успехи.Честъра за това си мълчи.Постоянство,постоянство ,а за ярмата мълчи :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

:lol: :lol: :lol: Ех тази станимашка храна! :D Направо ставате за рекламни агенти! :lol: Трябва да вземате процент! :wink: Тази станимашка захранка постоянно ми върви в главата,отивам на язовира хвърлена една торба станимашка захранка!Голямо зарибяване! :lol: Ще взема 10-15 кила ама нека да ми свърши Джаксана,кво да направя като се набърбальоках с една голяма торба от нея!?А пък и миналата година действаше много добре! :D Ще я видим тази станимашка магия много скоро! :lol:
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Постоянство,постоянство ,а за ярмата мълчи
:D Всеки уважаващ си себе си кулинар не си казва рецептата на творението си :wink:
Тези от Кока Кола ако си бяха казали рецептата сега нямаше да са монополисти в безалкохолната индустрия. :wink:
В 80% от случайте захранката е водещото звено в риболова,посли сичко устанало.Посли :idea: :arrow: каде, :arrow: как :arrow: колко и на :arrow: КАКВО. :wink:

П.П.-За Мечка толкова има исписано че няма смисъл да се повтаряме.
Разликата с Брягово е че няма каракуда е намира се по-някоя друга колкото да е без хич но преобладава кефала и червеноперката, инак и шаран си дава и мряна и амур но в малки количества, както се вика за 5 лева толкова :wink:
Абе за там важи правилото който си го можи си го можи :lol:
Единствения минус на язовира е че няма сянка ако можи да се кажи че това е недостатък.
Тръгне ли спокойно се правят 10-15 кила на перо.
Удари ли едро говоря над кило гаранция 5-10 метра аванс и здрав екшън диваците там не прощават на никой :rolleyes:скъсани поводи,исправени куки са нормално нещо :mrgreen:.
Пътещата особено за устието са проблем в момента, инак на стената се отива спокойно.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
ramcho_gazara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ramcho_gazara »

bat_boiko_nikolov стегнали багажа за утре :D :D може да направим един излет на морето :lol: да хваштаме малко морски кефал :D :D :D
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

Дочу се от непотвърдени източници :evil: :lol: ,че са правили проверка на Мечка и на всички ловящи са правени актове- Има ли истина в това, :mrgreen: или пак се пуснаха слухове :smt017 :smt023
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

По-време на забраната имам около 6-7 излета ,снощи спахме там, днес бях цял ден там :idea: нито актове имам нито фишове, имаше над 10 дънаджий с палатки дето спяха там и над 20 переджий. :!: :?: :idea: Таксата си минаха и зеха 5 лева.
Май май пак слухове :rolleyes: :mrgreen:
Днеска ако на бяха барнали от некоя екоорганизация спукана ни беше работата :D особено на Ицо дънната като литна с един щъркел :lol:
Луда работа :rolleyes:
Но след самоотвержаната намеса на видния ни еколог Бат Бойко и един два клюна по каската :lol: щъркела беше спасен и отлетя по-направление. :wink:
Сичко е документирано и архивирано в папка незабравими мигове с Асеновградската група :lol: :lol: :lol:
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Асенски,а каква беше слуката ви?! :D
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

<Щъркел> :lol:
Отидохме вчера привечер на мухабет с жените и децата, повичето колкото да се махним от града на ядене и пийкане най вече :drinkers: ,сички дашни места бяха заети за дънен риболов и се пак имахме две късания вечерта.
Днеска реанимация до обяд :rolleyes: малко кефал на перцата и следобяд се пребрахме.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

:smt038 :smt038 Важното е,че сте глътнали малко чист въздух,а и сте спасили щъркела!!! :lol:
Атанас_Д
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Атанас_Д »

burg написа:Дочу се от непотвърдени източници :evil: :lol: ,че са правили проверка на Мечка и на всички ловящи са правени актове- Има ли истина в това, :mrgreen: или пак се пуснаха слухове :smt017 :smt023
има има .... :D
K.Kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от K.Kolev »

Има съставени актове ли ?
CARP111
новобранец
новобранец

Мнение от CARP111 »

здравеите колеги искам да ви се похваля на 29.05.2011г. в 40 те извора имаше састезание по спортен риболов и Участвам за 7 година и от 7г. на сам имам Диплом но тази година имам 1 място !!!
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

:prayer: :prayer:
Георги Тенев
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

CARP111 написа:здравеите колеги искам да ви се похваля на 29.05.2011г. в 40 те извора имаше састезание по спортен риболов и Участвам за 7 година и от 7г. на сам имам Диплом но тази година имам 1 място !!!
Браво :!: :!: Дай някакви подробности :!: Колко кг хвана ,с какво лови и каква риба :idea: :?:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”