Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
- Menkata
- фен клуб-скобар
Re: Искър - всичко за и по реката
Айде нови потопи го дават от утре и да се покачва нивото на искър....отиде есенния риболов.Пак ще си стоя вкъщиmaverini написа:Няма майтап Менка,колеги казват че източват язовири по врачанско,незнам можеби затова водата е с такъв цвят.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
-
- ще става разбирач
Ееее рано е още да отписваме сезонаMenkata написа:Айде нови потопи го дават от утре и да се покачва нивото на искър....отиде есенния риболов.Пак ще си стоя вкъщиmaverini написа:Няма майтап Менка,колеги казват че източват язовири по врачанско,незнам можеби затова водата е с такъв цвят.![]()
![]()

- SBANKOV
- ще става разбирач
Събота и неделя пак е валяло доста в Своге, шлузовете на ВЕЦа са леко отворени и водното огледало е с 2 метра надолу, водата е мътна и бърза. В момента продължава да вали.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
-
- фен клуб-скобар
Вчера вуйчо ми беше на Гиген, на сварено жито има 17 късания и 2 счупени куки без майтап,без лъжа.
ловил е на директен телескоп на влашка плувка давам информацията които иска да вярва които иска да пробва..обаче не знам дали днес или утре ще става за риболов понеже отново вали...гадно време.
ловил е на директен телескоп на влашка плувка давам информацията които иска да вярва които иска да пробва..обаче не знам дали днес или утре ще става за риболов понеже отново вали...гадно време.
-
- фен клуб-скобар
И за да не кажете нещо..ловил е с жилка 18 от горе до долу,куки 8-ми номер ковани.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Аз се чудя защо днес е боза пак Искъра в долоното течение.Ново капо днесSBANKOV написа:Събота и неделя пак е валяло доста в Своге, шлузовете на ВЕЦа са леко отворени и водното огледало е с 2 метра надолу, водата е мътна и бърза. В момента продължава да вали.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
-
- ще става разбирач
Бахти, кви са били тия дзверовеN.Dimitrov написа:Вчера вуйчо ми беше на Гиген, на сварено жито има 17 късания и 2 счупени куки без майтап,без лъжа.

-
- фен клуб-скобар
Съвсем не се базикам и не вярвам вуйчо ми да лъже, от доста време е рибар пък и ми е вуйчо..
Все си мисля ,че е някой шаран или мряна,амур.. бил с още 4-ма негови приятели и само на него му е късало, ловил е на жито а на друга стръв нищо не е хванал.Чудна работа
Все си мисля ,че е някой шаран или мряна,амур.. бил с още 4-ма негови приятели и само на него му е късало, ловил е на жито а на друга стръв нищо не е хванал.Чудна работа
- vanko1988
- фен клуб-скобар
според мен преди да се счупи 8ми номер кована кука,ще се счупи телескопа....
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
-
- вече хвърля и на тежко
+1vanko1988 написа:според мен преди да се счупи 8ми номер кована кука,ще се счупи телескопа....

Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
- forever_2pac
- научил се да хвърля
Бехцдъбота на искъра 10 тина мрени, скобар и морунаж
-
- фен клуб-скобар
vanko1988 написа:според мен преди да се счупи 8ми номер кована кука,ще се счупи телескопа....
Зависи много..и защо все някой трябва да има дето е на контра, казвам каквото е било, за какво ми е да си измислям, пък дали ще се чупи куката или телескопа вече не знам. Но има и друго, до него е бил и друг колега които му е казал ,че си е оставил въдицата на стойката и отишъл до негов приятел след като се върнал ни въдица ни нищо

- batvanko1
- ще става разбирач
" защо все някой трябва да има дето е на контра"
Колега просто търсим логично обяснение на написаното от теб, без заяждания и лоши чувства. Ако се чудиш защо ни се вижда нелогично - купи си 8 номер ковани куки и се опитай да заложиш варено жито на тях или пък да счупиш някоя от тях. В крайна сметка вуйчата извадил ли е поне една риба или някой от колегите които са били с него, че да се разбере какви са тези мистични създания или си е останал само с късанията и счупените куки ? Поздрави.
Колега просто търсим логично обяснение на написаното от теб, без заяждания и лоши чувства. Ако се чудиш защо ни се вижда нелогично - купи си 8 номер ковани куки и се опитай да заложиш варено жито на тях или пък да счупиш някоя от тях. В крайна сметка вуйчата извадил ли е поне една риба или някой от колегите които са били с него, че да се разбере какви са тези мистични създания или си е останал само с късанията и счупените куки ? Поздрави.
Рибата винаги е била активна или вчера или днес, но на друго място.
vanko1988 написа:според мен преди да се счупи 8ми номер кована кука,ще се счупи телескопа....
Много си зависи от куката
-
- фен клуб-скобар
batvanko1 написа:" защо все някой трябва да има дето е на контра"
Логично обяснение едва ли може да даде някой, дори и вуйчата не знае с какво си е имал работа, за куките дали са били ковани или просто си е бил купил по-здрава серия и си мисли ,че е кована си е негова заблуда, аз казвам каквото той ми е казал, може и да сте прави ,че кука 8-ми номер кована не е подходяща за тази стръв, с такива куки не ловя и не споря понеже не ги разбирам, риба нито една не е извадил, нито друг колега който е бил с него обаче е имало късания и на други рибари които са били там, даже на един му е отнесло въдицата.