Искър - всичко за и по реката

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Re: Искър - всичко за и по реката

Мнение от Menkata »

maverini написа:Няма майтап Менка,колеги казват че източват язовири по врачанско,незнам можеби затова водата е с такъв цвят.
Айде нови потопи го дават от утре и да се покачва нивото на искър....отиде есенния риболов.Пак ще си стоя вкъщи :smt010 :smt010 :smt010
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
maverini
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maverini »

Menkata написа:
maverini написа:Няма майтап Менка,колеги казват че източват язовири по врачанско,незнам можеби затова водата е с такъв цвят.
Айде нови потопи го дават от утре и да се покачва нивото на искър....отиде есенния риболов.Пак ще си стоя вкъщи :smt010 :smt010 :smt010
Ееее рано е още да отписваме сезона :D
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SBANKOV »

Събота и неделя пак е валяло доста в Своге, шлузовете на ВЕЦа са леко отворени и водното огледало е с 2 метра надолу, водата е мътна и бърза. В момента продължава да вали.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

Вчера вуйчо ми беше на Гиген, на сварено жито има 17 късания и 2 счупени куки без майтап,без лъжа.
ловил е на директен телескоп на влашка плувка давам информацията които иска да вярва които иска да пробва..обаче не знам дали днес или утре ще става за риболов понеже отново вали...гадно време.
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

И за да не кажете нещо..ловил е с жилка 18 от горе до долу,куки 8-ми номер ковани.
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

SBANKOV написа:Събота и неделя пак е валяло доста в Своге, шлузовете на ВЕЦа са леко отворени и водното огледало е с 2 метра надолу, водата е мътна и бърза. В момента продължава да вали.
Аз се чудя защо днес е боза пак Искъра в долоното течение.Ново капо днес :(
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
maverini
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maverini »

N.Dimitrov написа:Вчера вуйчо ми беше на Гиген, на сварено жито има 17 късания и 2 счупени куки без майтап,без лъжа.
ловил е на директен телескоп на влашка плувка давам информацията които иска да вярва които иска да пробва..обаче не знам дали днес или утре ще става за риболов понеже отново вали...гадно време.
Бахти, кви са били тия дзверове :shock:
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

Съвсем не се базикам и не вярвам вуйчо ми да лъже, от доста време е рибар пък и ми е вуйчо..
Все си мисля ,че е някой шаран или мряна,амур.. бил с още 4-ма негови приятели и само на него му е късало, ловил е на жито а на друга стръв нищо не е хванал.Чудна работа
Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

Мнение от vanko1988 »

според мен преди да се счупи 8ми номер кована кука,ще се счупи телескопа....
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
d.n.mihaylov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от d.n.mihaylov »

vanko1988 написа:според мен преди да се счупи 8ми номер кована кука,ще се счупи телескопа....
+1 :rolleyes:
Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
Аватар
forever_2pac
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от forever_2pac »

Бехцдъбота на искъра 10 тина мрени, скобар и морунаж
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

vanko1988 написа:според мен преди да се счупи 8ми номер кована кука,ще се счупи телескопа....

Зависи много..и защо все някой трябва да има дето е на контра, казвам каквото е било, за какво ми е да си измислям, пък дали ще се чупи куката или телескопа вече не знам. Но има и друго, до него е бил и друг колега които му е казал ,че си е оставил въдицата на стойката и отишъл до негов приятел след като се върнал ни въдица ни нищо :lol: :shock:
Аватар
batvanko1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batvanko1 »

" защо все някой трябва да има дето е на контра"

Колега просто търсим логично обяснение на написаното от теб, без заяждания и лоши чувства. Ако се чудиш защо ни се вижда нелогично - купи си 8 номер ковани куки и се опитай да заложиш варено жито на тях или пък да счупиш някоя от тях. В крайна сметка вуйчата извадил ли е поне една риба или някой от колегите които са били с него, че да се разбере какви са тези мистични създания или си е останал само с късанията и счупените куки ? Поздрави.
Рибата винаги е била активна или вчера или днес, но на друго място.
dim
новобранец
новобранец

Мнение от dim »

Много си зависи от куката
N.Dimitrov
фен клуб-скобар

Мнение от N.Dimitrov »

batvanko1 написа:" защо все някой трябва да има дето е на контра"

Колега просто търсим логично обяснение на написаното от теб, без заяждания и лоши чувства. Ако се чудиш защо ни се вижда нелогично - купи си 8 номер ковани куки и се опитай да заложиш варено жито на тях или пък да счупиш някоя от тях. В крайна сметка вуйчата извадил ли е поне една риба или някой от колегите които са били с него, че да се разбере какви са тези мистични създания или си е останал само с късанията и счупените куки ? Поздрави.

Логично обяснение едва ли може да даде някой, дори и вуйчата не знае с какво си е имал работа, за куките дали са били ковани или просто си е бил купил по-здрава серия и си мисли ,че е кована си е негова заблуда, аз казвам каквото той ми е казал, може и да сте прави ,че кука 8-ми номер кована не е подходяща за тази стръв, с такива куки не ловя и не споря понеже не ги разбирам, риба нито една не е извадил, нито друг колега който е бил с него обаче е имало късания и на други рибари които са били там, даже на един му е отнесло въдицата. :lol: :shock:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”