Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Колега Хамалин,аз от скоро следя темата,но съм съгласен с хората ,които те упрекват.Никаква работа нямаш тук ...и ти и 'приятелите" ти. Не е редно да се присмивате на усилията на риболовци,които се грижат за язовира..включително и със собствени средства..За хора като теб е нормално язовира да си остане Яловец 

На против колеги ХАМАЛИНА може да го на правим хигиенист
на язовира да го почиства след мърлявите колеги.ХАМАЛИН от такъв лош материя като теб държавата е на това дередже.

-
- научил се да хвърля
- ХАМАЛИН
- новобранец
- Обратна връзка:
Емигранти форум вече имаГалидо написа:На против колеги ХАМАЛИНА може да го на правим хигиенистна язовира да го почиства след мърлявите колеги.ХАМАЛИН от такъв лош материя като теб държавата е на това дередже.

- Диканаров
- кандидат преподавател
Нещо ми бяга смисълат в българския текст! Навярно има поне две граматически грешки, та затова. Свещенна простота!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
С браковците,нема са опрайм,та предлагам, ден за почистване,26.04са БТВ,по брега е ужас дет са били контейнерите.Та ще имам и гости от ЮГА,дека май месец,ловцалий четете и мислете,а за София знам,кой ще дойдат,но чакам и опуненти.Доброто е велика религия.
Па шЪпочерпя по рАкИъ.Приемам мнения и дати.

Па шЪпочерпя по рАкИъ.Приемам мнения и дати.

Риба къща няма.
Яко уклей по педя и червенопер се лови,има гадове с доста над нормата. 

Риба къща няма.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Пресни новини от вчера.И те така какво се случва на Сопот.Вчера влиза един господин в магазина ни и цитирам "Какво става?Ходите ли по Сопот?Много риба има.ПОНЕЖЕ НОВИЯ НА ИАРА не варди,ходиме и пускаме мрежи сутрин в 4 и ги вадим ,таранки огоромни по кг ,ама много."Съответно питах къде отива тази риба и той,"Ааа на пазара продаваме ,ама много риба в този язовир"
Хората вече се хвалят ,че няма контрол на язовира и кой може пуска мрежи и си лови на воля.И най важното знаят ,че "НОВИЯ" не проверява.Честито на печелившите
Тамън беше живнал малко язовира,и сега старата песен на нов глас.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
-
- научил се да хвърля
- MITKO70
- кандидат преподавател
Менка,видях че си писал,мислех нещо с риболов ще се похвалиш,а то.... по-добре да не го бях чел,но нямаш вина и ти,това е действителността в момента
.Не знам до кога ще го търпите тоя "нов шеф",но то като знам че и другите са от същата партийка назначени,вкл. и главния шеф на ИАРА
Може да пробваме ,да ги засипем със сигнали за тези неща който се коментират тук на този адрес,пък да видим signali@iara.government.bg

Всичко може,но не всеки го можe.

- Диканаров
- кандидат преподавател
По телефонът ми съобщиха за едър оклей на втичалото и мостовете! Събирали се по стотина рибари и си хващали доволно! Но дали е така? 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Е чак стотина не са,бат Вес,на моста са накачали един до друг,прави се по доста,но и доста бибан,се лови.Но поизребня уклея влезе в плиткажа.Събота бях за около 2ч.
Риба къща няма.
-
- новобранец
Аз бях в неделя в 7 часа бях там на вторият мост нямаше място.Риболовът започна около о обед предимно над моста,защото отдолу излезе силен вятър уклеят е едър и по някоя бабушка излиза.
- Menkata
- фен клуб-скобар
ВодЪЪъъЪ нема
.Защо го източиха тез хора.С какво ще се напълни язовира.
Днес много студ вятър.И много народ
Снимките направих накрая към 4 като си потръгнаха хората.Но пак се вижда как се редят

И кал до уши

Днес много студ вятър.И много народ

И кал до уши

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.