Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболова около Русе

Мнение от MiTKo_Fisher »

iko05 написа:Прав си nick.Много дебело излиза там.И аз имам мерак а си начеша крастата някъде,ама не и на такава цена.Поне аз немога да си го позволя де.Точно поради тази причина, пак ще предложа да направим някой съвместен риболов с някого.Досега няколко пъти съм го предлагал това, но уви без резултат.Иначе се радвам де, че доста от колегите имат възможност да си поемат сами разходите.Ако все пак някой реши да направим съвместен излет за начесване на крастата, то аз съм насреща от 1-во число на следващият месец.Уви до тогава я нямам финансовата възможност.
И аз съм съгласен с вас ,че е скъпо .А и разтоянието до там не е малко.Както казва колегата да направим един съвместем на Юпер :) .Поне там е забавно
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Митак за Юпер ме брой и мен . :D Дайте да се сберем някъде да се видим щото то май сега е по лесно през забраната поради ограничението на местата.
Иначе верно много са тея 20 лв.за Баниска .
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
РАДО от РУСЕ
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от РАДО от РУСЕ »

щом искате ефтинийка бягайте на Бъзън там хем е без пари хем нищо не плащаш на кило ,просто е ничйи, а иначе таранка имало в изобилие за шарко нищо не знам със сигорност уж имало.а и е наблизо. :smt023 :smt023 :smt023
И ловец съм и Рибар.
РАДО от РУСЕ
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от РАДО от РУСЕ »

но за такива спомени само наплатено.Изображение :smt023 :smt023 :smt023
И ловец съм и Рибар.
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Радо баце не ме бъркат 20 лв ама то постоянно да им пълним гушите нестава бе.Те постоянно си играят с нивото на водоеми хвърлят разни глупости да спира да кълве и тн.Особенно за Баниска пък няма да ги дам.Толкова години го държаха без да пускат да се лови и сега дайте да им напълним гладните гуши.Да ама не.Ще отида на Юпер да си поначеша крастата и тва е.

пп:Бъзън верно е близо но нещо различно от таранка максимум 10 см.няма :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
дидо щуката
новобранец
новобранец

Мнение от дидо щуката »

това е рибата в дания :lol:
Аватар
Em1l
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Em1l »

От мои сигурен източник разбрах че в Басарбово Хвърляли амониева селитра.Рибата слиза по този начин на дъното/.
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
valu
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от valu »

В петък след обяд бях там.Много интересно за пет часа нямаше никакво бутане камо ли сериозен удар.Айде да сме били двама трима десет а то от петдесет човека/които са били от 6 сутринта/на нито един ли нямаше да бутне поне???
А м/у другото в статията която колегата показа пишеше нещо за Цар Калоян но беше малко в страни и не се виждаше.Може ли да кажете каква е офертата там и на кой от двата водоема.Не знам големия да има вода в него....
РАДО от РУСЕ
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от РАДО от РУСЕ »

Em1l написа:От мои сигурен източник разбрах че в Басарбово Хвърляли амониева селитра.Рибата слиза по този начин на дъното/.
и аз чух нещо но като не съм видял нищо не мога да кажа,а това за амониевата силитра май е вярно,и други ми го казаха , :axe: а за нивото то се вижда просто трябва два поредни дни да си там.
И ловец съм и Рибар.
РАДО от РУСЕ
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от РАДО от РУСЕ »

дидо щуката написа:това е рибата в дания :lol:
тебе брат ми явно доста ще трябва да те ограмотявам. :smt023 :smt023 :smt023 :drinkers: :drinkers: :drinkers:той наистина ми е брат!
И ловец съм и Рибар.
РАДО от РУСЕ
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от РАДО от РУСЕ »

ей сега ми се обади един приятел бил на kорекцийте до бяла 2лв.вход и нищо друго. :drinkers:
Последно промяна от РАДО от РУСЕ на Съб Апр 25, 2009 8:15 pm, променено общо 1 път.
И ловец съм и Рибар.
valu
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от valu »

Кои корекции по-точно?Тези непосредственно преди разклона за Плевен,или тези които,мися,че бяха някъде преди гара Бяла.
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Босилквци е добра дестинация .Миналата година излизаха такива Изображение и такива Изображение .А и такса не се плаща, таранката е без пари .Има само един проблем.Ако е валяло дъжд. Малко по трудно се стига до водоема :wink:
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
mmirchev71
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mmirchev71 »

Аз на 29 март ходих на Босилковци беше 2 лв. входа ,и си хванах едно шаранче кило а ма беше още студено ,имаше доста мрежи опнати във водоема ,дано не са я изловили ,но пък шарко имаше странен вкус ,не ми хареса .Много ми хареса идеята за Баниска а ма за сега не ми стиска и късмет нямах на Басърбово ,каръщина ко да праш. :( :( :(
rusensko_ribar4e
новобранец
новобранец

Мнение от rusensko_ribar4e »

а за тоя Росина някои знаели не6то
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”