Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- PREDATORst
- ще става разбирач
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
И по миналата седмица ги ловиха там дебелите каракуди от едната страна с пружини от другата на леко,двама артисти с една лодка се беха навряли в папурите и с 4 метрови телескопи ги дробиха яко
-
- новобранец
Някой да знае колко рано сутрин отварят Белопопци?
- TRAP
- ще става разбирач
Някъде към 06.00ч но съм има л и случай особено през седмицата да отида и по късно към 06.30ч и едвам да събудя пазача или Венци да ми отворят половин час яко викане и свиркане с колата.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Беше преди 25 години,ловеше се уклей на мравка,лин много рядко но бяха по 300гр,щуки до 5 кила,но риболовците бяха много малко,ученици и пенсионери.По големите си ходеха на Искъра.chirusa_bg написа:Плажа на панчарево би трябвало да е разрешен, тъй като си е част от панчаревското езеро. Преди 100 години помня, че старците ловяха дебели даракуди и линове.

Риболовци.
Каква друга риба има в момента на въпросния "плаж" освен каракуда?
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Виолетки,слънчаци,костур,перка,щука,клен и шаранkmap написа:Каква друга риба има в момента на въпросния "плаж" освен каракуда?
- BACARDI
- научил се да хвърля
Ааа и каракуда имаben_lyusien написа:Виолетки,слънчаци,костур,перка,щука,клен и шаранkmap написа:Каква друга риба има в момента на въпросния "плаж" освен каракуда?

А линчета няма ли вече ? Спомням си че преди 5-6 години хванах 2 около 200гр после имах пауза от 4 години през който не бях ходил за риба заради пустата работа по точно не бях ходил на панчарево ходих си на канала срещу рум младост 2 който за съжаление зариха

Та освен гореизброените дали има и други мнения за видовете който може да се хванат там ?
П.п. А утре съм на панчарево големия ако е добро нивото на водата ако не ще се пробвам на плажа сутринта докато нестане навалица от ''туристи''
Последно промяна от BACARDI на Съб Май 28, 2011 7:44 pm, променено общо 1 път.
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Здрасти на колегите,някой ако е ходил днес на пожарево,няма да се расърдя за инфо-какво дава и снимки ако може.Утре може и аз да кажа как е хавата подкрепена със снимки 

Риболовци.
- drat
- разбира нещата
Днеска на Богров платения мноо слаба раота. Тук таме по някой амур и колегата до мен с един хубав шаран.

- PREDATORst
- ще става разбирач
На Суходол некой не беше ли днеска?
- yaata
- фен клуб-скобар
drat написа:Днеска на Богров платения мноо слаба раота. Тук таме по някой амур и колегата до мен с един хубав шаран.
А пък вчера си беше един вид размазване от кеф - яко шарковци и амури, както на пелети така вече и на царевичка, даже и едно малко сомле излезна на тази стръв.Но най важното за там си остава непрекъснатото захранване, спреш ли - после става трудно. Не съм писал за излета, щото по това време там вече на никой не му е интересно. Лека вечер на всички и дано Юнайтед паднат яко - таквоз отношение към Бербата просто не заслужава друго.
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
Колеги, дайте малко инфо за Безден..някой ходил ли е скоро там....искаме утре да отидем за риба, но къде
..и да е по-близичко до София..
Благодаря предварително !

- yaata
- фен клуб-скобар
@Poly написа:Колеги, дайте малко инфо за Безден..някой ходил ли е скоро там....искаме утре да отидем за риба, но къде..и да е по-близичко до София..
Утре - в неделя има състезание там, иначе инфо има достатъчно-просто малко се поразрови по назад в темата.
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Днес на Мало Бучино, хванах 12,5 кг. шаран, на грозд торен червей. Познайте дали носих фотоапарат. 

нямам живарник
- PREDATORst
- ще става разбирач
hristotihov написа:Днес на Мало Бучино, хванах 12,5 кг. шаран, на грозд торен червей. Познайте дали носих фотоапарат.