Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
the_mechanic
новобранец
новобранец

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от the_mechanic »

Колеги скоро не ми е оставало много време да ходя на яз.Кринчовица а чувам добри мнения от мои познати за там скоро на следващите почивки смятам да го посетя някои от вас ако има скоро нещо искарано там ако има желание нека сподели ще ви бъда много благодарен.поздрави наслука! :)
Рибата не се съобразява с почивният ни ден!
Калинко
новобранец
новобранец

Мнение от Калинко »

А някой дали знае ако сложа изкуствена рибка на тапа за щука дали ще има ефект
Аватар
morriddin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от morriddin »

Ефекта ще е чисто естетически! :lol:
ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Язовира зад Зайче връх е свободен,но земята около него е на някаква чичка от с.Кабиле,като сте повече хора няма да ви се прави на интересен,в язовира има доста щуки и някоя друга едра каракуда.
Вярно че с тока много я бият някакви " селяни" от с.Дражево,но помияри винаги ще има.
За Кринчовица ,който има лодка да отива и да разпъва,излизат шарковци от 2 кг нагоре, събота и неделя бях там,изкараха се доста добри риби.
На фидер излизат едри каракуди.
Ribarche
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Никой ли не ходи за риби ??? ХАново,Срем,Завой???
Че се чудя тази седмица къде да я търся.
Ribarche
Kalafa
новобранец
новобранец

Мнение от Kalafa »

Ханово поюючти няма вода наместа може да се прецапа реката 2 дена седяхме нищо
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

morriddin написа:Ефекта ще е чисто естетически! :lol:
:lol: Тая силиконка лови повече рибари балъци, отколкото щуки. :lol:
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

Колеги,как е положението по Мочурица?Мисля утре следобед да отскоча до там.
Надявам се скоро да не е тровена... :smt078
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
Аватар
boceto84
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от boceto84 »

Никой ли не ходи за риби ??? ХАново,Срем,Завой???
Че се чудя тази седмица къде да я търся.

Около завой на блесна излизат прилични кефали и малки сомчета около 2кг.Пробвах и на няколко вида воблери но без резултат.блесната е Meps aglia 4 изчистена.На Тенево след моста посока Ханово има Шарковци около 2-та кг но не барат на нищо.Водата е много малко и се виждат как си седят под върбите.Пробвах на доста неща но неможах да ги излъжа,Ако се отиде рано сутрин или късно вечер може и да има резултат.Аз се отбих там около 15:30,когато се връщах от Шарково.
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

S.Koychev написа:Язовира зад Зайче връх е свободен,но земята около него е на някаква чичка от с.Кабиле,като сте повече хора няма да ви се прави на интересен,в язовира има доста щуки и някоя друга едра каракуда.
Вярно че с тока много я бият някакви " селяни" от с.Дражево,но помияри винаги ще има.
За Кринчовица ,който има лодка да отива и да разпъва,излизат шарковци от 2 кг нагоре, събота и неделя бях там,изкараха се доста добри риби.
За язовир дражево ли говориш колега? по кой път се стига донего и то мисля че неможе да няма път до язовира / общински / и неми се вярва всичката земя да е негова по тази логика и язовира ще е негов...
Хора има много,ама Човеци вече няма............
сирака
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от сирака »

Не Дражевския,той е като влизаш в Дражево от Кабиле в ляво.Този е в дясно покрай боклуците,зад Зайчи връх.
Изображение
В тоз гьол,риба няма!
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

сирака написа:Не Дражевския,той е като влизаш в Дражево от Кабиле в ляво.Този е в дясно покрай боклуците,зад Зайчи връх.
колега може ли малко по ясно да обясниш пътя и ако някой знае как се казва язовира може да се пита в община тунжа и администраторите ще кажат на кой е...
Хора има много,ама Човеци вече няма............
Аватар
boceto84
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от boceto84 »

колега може ли малко по ясно да обясниш пътя и ако някой знае как се казва язовира може да се пита в община тунжа и администраторите ще кажат на кой е...[/quote]

Язовира се намира след село Кабиле,посока село Ж.Войвода.След като излезеш от Кабиле и продължиш по пътя,ще видиш един канал(пътят минава по мост над канала).Непосредствено преди канала завиваш на ляво и държиш само по този път.Той те кара точно на язовира
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
voblep4o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от voblep4o »

сирака написа:Колеги,как е положението по Мочурица?Мисля утре следобед да отскоча до там.
Надявам се скоро да не е тровена... :smt078
Тровена е преди месец някъде 2 пъти за 1 седмица.Единия път се връщаме от лов в неделя и отиваме за риба . Извадихме 3-4 малки шаранчета , червенопери , каракуди ...... бе всякаква риба и вечерта като зехме да събираме рибата изби отгоре на повърхността . Направо не се виждаше водата . На другия ден нямаше 1 риба в реката , но за сметка на това на Тунджата започнаха да излизат шаранчета в него раион. В сряда или четвъртък същата седмица пак ходихме и пак същата работа. Отиваме още и гледам една щучка 1 педя ходи като ошаматена отгоре. След малко мина един хубав шаран над 2 килограма , и доидоха и другите зашеметени риби , и това пак късно вечерта след 8 и половина. Вчера бяхме пак там , във 200 метра вир не се обърна 1 риба за 1 час. Извадих 5-6 попчета с "трофеини" размери (2-3 см.) и 1 червенопера а на татко на царевица хич не му бутна . Виждаха се само овесчета покраи брега около сант и половина големи. Дано да видиш навреме че съм ти отговорил и хич д ане си губиш времето там. Днес ходихме по реката и на върбите на златен рог доло дето чистят багерите двама човека бяха изкарали хубави кабакулаци (7-800 грама) по 1-2 на човек . Единия изтичаше на грозд бели другия не знам .
Това е от мен . Наслука за неделята на всички които ще ходят да си губят времето по реката и разните гьолове.
Винаги идва момента в който си казваш " Кепа ми дойде малък".
cnbl
новобранец
новобранец

Мнение от cnbl »

kamaka написа:
S.Koychev написа:Язовира зад Зайче връх е свободен,но земята около него е на някаква чичка от с.Кабиле,като сте повече хора няма да ви се прави на интересен,в язовира има доста щуки и някоя друга едра каракуда.
За язовир дражево ли говориш колега? по кой път се стига донего и то мисля че неможе да няма път до язовира / общински / и неми се вярва всичката земя да е негова по тази логика и язовира ще е негов...
Като влизаш в Дражево от Кабиле първата улица в дясно минаваш покрай циганските къщи, после хващаш пътя към магистралата един черен , минаваш подлеза , като стигнеш кариерата в дясно и ще го видиш. Събота бях там, по малки щуки до сега не бях хващал! Те са две локви там , ако ходиш отиди не тази която е близо до помпената станция а другата - по голямата, има някоя едра каракуда.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”