Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Уклей,червенопер,яко се пълни,студена вода.А вятъра таз неделе го направи като морето.
Имаше лодки но времето ги изгони,
Бяла нама,излезе на пазара рано,рано.
Имаше лодки но времето ги изгони,
Бяла нама,излезе на пазара рано,рано.
Риба къща няма.
-
- новобранец
Искам да попитам какво се случва с еко акцията за почистването, тъй като прочетох и за среща на 10 годишнината на форума. Въпроса ми е ще има ли преди това почистване и ако е да кога?
- MITKO70
- кандидат преподавател
Мероприятието ще е едно,по точно 2 в 1

Всичко може,но не всеки го можe.

На яз.Сопот кълве платика,размера го знаят всички,няма претенции,но на мартеница се представя най-добре и някоя и друга каракуда,но на нея не разчитайте,уклей само на ресторанта откъм Желязна.Информацията е от събота 21.03.2014г..Язовира го няма,рибари също няма,водата е наполовина и е студена,качва леко,дава само нощем,през деня пиене,ядене и спане.
Наслука
Наслука
-
- новобранец
В последно време не си правеха труда да вадят мрежите и през денят.Но дано са по едри,че да остане нещо и за нас. Наслука и от мен.
То рибари си имаше,а относно водата не става като от чешмата,пълни се.петров55 написа:На яз.Сопот кълве платика,размера го знаят всички,няма претенции,но на мартеница се представя най-добре и някоя и друга каракуда,но на нея не разчитайте,уклей само на ресторанта откъм Желязна.Информацията е от събота 21.03.2014г..Язовира го няма,рибари също няма,водата е наполовина и е студена,качва леко,дава само нощем,през деня пиене,ядене и спане.
Наслука
Пък при мен избиха убави тарани.

Риба къща няма.
Колеги, някаква актуална информация има ли от Сопот. Дали е тръгнала таранката по плиткото? Мисля да го посетя тая седмица, ако е дал господ и ще пиша.
По тънкото не,студена е водата,но на други места ще има слука тая събота май. 

Риба къща няма.
Информация от днес: нивото ниско ( но е качил малко), таранка няма. Лови се по някоя дребна платичка, перка и уклей. Тия платики са ебаси напастта, че и бавно растът. Не са мръднали от миналата година. Другото, което ми направи впечатление, заедно с няколкото уклея и перки, взех и една умряла платичка и се оказа, че е пълна с хайвер, а няма 100 грама. Това със сигурност не са платиките като на Искъра, а са някаква шибана кръстоска. Не знам дали трябва да ги пускаме вече обратно тези гадове, защото унощожават всичката останала риба. Това е от мен. Наслука
Дребна платика ловете и прибирайте,Велев обеща да не ни закача за тях.jobor написа:Информация от днес: нивото ниско ( но е качил малко), таранка няма. Лови се по някоя дребна платичка, перка и уклей. Тия платики са ебаси напастта, че и бавно растът. Не са мръднали от миналата година. Другото, което ми направи впечатление, заедно с няколкото уклея и перки, взех и една умряла платичка и се оказа, че е пълна с хайвер, а няма 100 грама. Това със сигурност не са платиките като на Искъра, а са някаква шибана кръстоска. Не знам дали трябва да ги пускаме вече обратно тези гадове, защото унощожават всичката останала риба. Това е от мен. Наслука
Ловете я и препържвайте ,и студена бира.
Не каза къде си бил.
Късно ти видях лс.

Риба къща няма.
Под ресторанта на стената откъм Лесидрен, но ми се струва, че навсякъде е такова положението. Трябва да се затопли водата още малко. Иначе не знам какво ще става с тая платика, нищо не може да се вреди от нея.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Раничко е още.Иначе голямата кука и стериопора
Наякои сигорно ме разбраха какво искам да кажа
До 2 седмици ще избие тарана няма къде да иде.Влива се студена вода,трябва поне с 5,6 градуса нагоре и ще се раздвижи всичко.А и го дават дъждовни седмици така ,че ще се пълни любимото ни язовирче 

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Е там туй време е така,за там таран е рано,а й дъното е тиня.jobor написа:Под ресторанта на стената откъм Лесидрен, но ми се струва, че навсякъде е такова положението. Трябва да се затопли водата още малко. Иначе не знам какво ще става с тая платика, нищо не може да се вреди от нея.
Следващия път гледай отсрещния бряг,с легналата върба

Риба къща няма.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Ама верно го разбрахме и ще почерпимяз,Сопот написа:Менка,БаШ,тЪ раЗраме![]()

Всичко може,но не всеки го можe.