Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от яз,Сопот »

Уклей,червенопер,яко се пълни,студена вода.А вятъра таз неделе го направи като морето.
Имаше лодки но времето ги изгони,
Бяла нама,излезе на пазара рано,рано.
Риба къща няма.
Асен Върбанов
новобранец
новобранец

Мнение от Асен Върбанов »

Искам да попитам какво се случва с еко акцията за почистването, тъй като прочетох и за среща на 10 годишнината на форума. Въпроса ми е ще има ли преди това почистване и ако е да кога?
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Мероприятието ще е едно,по точно 2 в 1 :wink: :)
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
петров55
новобранец
новобранец

Мнение от петров55 »

На яз.Сопот кълве платика,размера го знаят всички,няма претенции,но на мартеница се представя най-добре и някоя и друга каракуда,но на нея не разчитайте,уклей само на ресторанта откъм Желязна.Информацията е от събота 21.03.2014г..Язовира го няма,рибари също няма,водата е наполовина и е студена,качва леко,дава само нощем,през деня пиене,ядене и спане.
Наслука
skpandurski
новобранец
новобранец

Мнение от skpandurski »

В последно време не си правеха труда да вадят мрежите и през денят.Но дано са по едри,че да остане нещо и за нас. Наслука и от мен.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

петров55 написа:На яз.Сопот кълве платика,размера го знаят всички,няма претенции,но на мартеница се представя най-добре и някоя и друга каракуда,но на нея не разчитайте,уклей само на ресторанта откъм Желязна.Информацията е от събота 21.03.2014г..Язовира го няма,рибари също няма,водата е наполовина и е студена,качва леко,дава само нощем,през деня пиене,ядене и спане.
Наслука
То рибари си имаше,а относно водата не става като от чешмата,пълни се.
Пък при мен избиха убави тарани. :wink:
Риба къща няма.
jobor
новобранец
новобранец

Мнение от jobor »

Колеги, някаква актуална информация има ли от Сопот. Дали е тръгнала таранката по плиткото? Мисля да го посетя тая седмица, ако е дал господ и ще пиша.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

По тънкото не,студена е водата,но на други места ще има слука тая събота май. :wink:
Риба къща няма.
jobor
новобранец
новобранец

Мнение от jobor »

Информация от днес: нивото ниско ( но е качил малко), таранка няма. Лови се по някоя дребна платичка, перка и уклей. Тия платики са ебаси напастта, че и бавно растът. Не са мръднали от миналата година. Другото, което ми направи впечатление, заедно с няколкото уклея и перки, взех и една умряла платичка и се оказа, че е пълна с хайвер, а няма 100 грама. Това със сигурност не са платиките като на Искъра, а са някаква шибана кръстоска. Не знам дали трябва да ги пускаме вече обратно тези гадове, защото унощожават всичката останала риба. Това е от мен. Наслука
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

jobor написа:Информация от днес: нивото ниско ( но е качил малко), таранка няма. Лови се по някоя дребна платичка, перка и уклей. Тия платики са ебаси напастта, че и бавно растът. Не са мръднали от миналата година. Другото, което ми направи впечатление, заедно с няколкото уклея и перки, взех и една умряла платичка и се оказа, че е пълна с хайвер, а няма 100 грама. Това със сигурност не са платиките като на Искъра, а са някаква шибана кръстоска. Не знам дали трябва да ги пускаме вече обратно тези гадове, защото унощожават всичката останала риба. Това е от мен. Наслука
Дребна платика ловете и прибирайте,Велев обеща да не ни закача за тях.
Ловете я и препържвайте ,и студена бира.
Не каза къде си бил.
Късно ти видях лс. :drinkers:
Риба къща няма.
jobor
новобранец
новобранец

Мнение от jobor »

Под ресторанта на стената откъм Лесидрен, но ми се струва, че навсякъде е такова положението. Трябва да се затопли водата още малко. Иначе не знам какво ще става с тая платика, нищо не може да се вреди от нея.
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Раничко е още.Иначе голямата кука и стериопора :lol: Наякои сигорно ме разбраха какво искам да кажа :drinkers: До 2 седмици ще избие тарана няма къде да иде.Влива се студена вода,трябва поне с 5,6 градуса нагоре и ще се раздвижи всичко.А и го дават дъждовни седмици така ,че ще се пълни любимото ни язовирче :)
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

jobor написа:Под ресторанта на стената откъм Лесидрен, но ми се струва, че навсякъде е такова положението. Трябва да се затопли водата още малко. Иначе не знам какво ще става с тая платика, нищо не може да се вреди от нея.
Е там туй време е така,за там таран е рано,а й дъното е тиня.
Следващия път гледай отсрещния бряг,с легналата върба :wink:
Риба къща няма.
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

Менка,БаШ,тЪ раЗраме :lol: :drinkers:
Риба къща няма.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

яз,Сопот написа:Менка,БаШ,тЪ раЗраме :lol: :drinkers:
Ама верно го разбрахме и ще почерпим :wink: :) А относно дребната платика,викат и скимери,т.е. нещо хибрид,изтърсак ,няма общо с голямата платика на Искъра,Жребчево и дунавската.Това поне съм го коментирал с момчета ,занимаващи се със спортен риболов.Може и да се промени,но трябва да се вкара от едрата дунавска платика,да се измешат.Само излавяне,друг начин няма и както каза Данчо,препържена/иначе не става/с бира. :D
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”