Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
lusienn
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от lusienn »

Мараба гълъбчета-наспахте ли се :D Е днес спах до 9ч.И пием второ кафе-нали съм го писал дъждовен тоя ден,а и той си е дъждовен.Та какво ви е на сърцето и имате да пеете-пейте на воля,тука никой няма да ви бие :lol:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Ако това на Dynamo - Magician Impossible все пак може да се приеме като изопачено възприемане на действителността,поради измама на сетивата,то какво бихте казали за ТОВА !? :shock:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
lusienn

Мнение от lusienn »

Ехо има ли някой тук.Телескопа само джитка по сайтчета,вместо да си пуска негови работи.Та инфо за колегата от смолян е че на живо,ми докладваха че ги тресе комшийте кризата-скъпотия и празни магазини-фалират за съжаление,рибата в магазините им е скъпа.Е донесоха за пералнята прах качествен за пранеИзображение Е гъбки от парка :P Изображение :arrow:

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Телескоп написа:...Колега Петков,май ще трябва да напомняме за какво иде реч!!!...
Много харесвам постовете на Телескоп - естетически издържани, добре построени и са предпоставка за хубави сънища :D , което си е част от служенето на себе си!!!

tct написа:Не е само Хедонизъм ,има и известни наченки на Епикурейство...
Приемам и версията на tct - това би било ново развитие на темата, нов потенциал за поне 100-на страници, но .... с една уговорка, че ще приемем епикурейството, като продължение на хедонизма, без да се отказваме от секса, щото едва ли ще има чак такива добродетелни съ-автори, нали :lol: !
Иначе и аз съм почитател на "добродетелите", като тези в клиповете на Телескоп /малко по горе/ ама пусто Годзилата е прав, че вече сме "дъртаняни" :lol:

А да питам tct - как се отварят тези "прикачени файлове" в поста му или е последица от копи-пейст ???

Иначе, в трудовото ежедневие, нямам повод да споделя каквото и да е !
Тежки дни, голям "чанч" !!!
lusienn

Мнение от lusienn »

Ми те хората се молят да имат работа-за да има какво да ядат,иначе чанч без работа и добро заплащане-има за целия китайски народ.А иначе тука виждате че няма интерес :P

Риболовци.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Онез комшии има тепърва да захапят дръвцето-особено ако при новите избори спечели партията начело с онова скопено хюмне Ципрас :) Той се кани да да тегли майната на ЕС и МВФ,в смисъл да не плаща по външния дълг и да не орязва разходите,като вместо това ще изкара псевдодържавата им от еврозоната,ще напечата милиарди драхми,в резултат на това инфлацията ще хвръкне до небето и ще стане така,че ромеите ще имат много пари,с които няма да има какво да си купят.Ще си изядат маслините и ще започнат да вият,а анархистите им ще подпалят територията и кой ще спечели ?Надявам се,че познахте - ислямистка Турция,която отдавна чака компрометиране на идеята за възраждане на Велика Гърция.Майната им,политиката ми е през оная работа-пак ви казвам,че си имам землянка с течаща вода през нея,там винаги мога да се оттегля и как ще завърши прехода,мноо ми дреме :lol:Иначе,с електриковия Върбанов,се препсувахме на ЛС,той започна,ама бързо ми омръзна и го отписах окончателно,а когато направя това с някого,до година-две силно му се стъжнява.Ама тук спирам с проблемните и неприятни писания,приемам отбелязванията,че темата е хедонистична и епикурейска :)
И тук валя много дъжд,мрачно небе,срещу което противопоставихме алкохола и мезетата.В службата имаме трима абитуриенти-деца на наши магистрати и служители -събрахме им пари,а техните родители днес се отчетоха с огъващи се масички от разни благини.Аз скромно ометох 2/3 от адна шишица "Паспорт",както и доста луканки и филета-и това ако не е служба на себе си,не знам кое друго е :wink:Даже и с риболова нямам проблем,защото при това положение няма никакъв риболов -има двама от "конференцията",които бяха ходили да търсят пъстърви в неделя нагоре по реката от Смилян .Имат по една,ама не ги слагам в съображенията,щото не са спинингисти-аз на жива стръв имам натрупани много грехове и с пъстърви,та.... Поздравявам ви искрено,пак ви каня да пишете квот ви падне,щото в скапания жувот по тези географски ширини,имам нужда от всякакви писания извън непосредствената ми работа :lol: Сега си допивам в къщи,с любимата "двойственост",всичко най и :drinkers:
lusienn

Мнение от lusienn »

Ето Инкубуса е моя човек,от народа.Значи тука,и да те дразни колега,заеби го и му кажи да те забрави в очите-тоест без на лични и готово.Всички ще знаят че не ти се чати с него.А най добре му прости бързо,и ще спиш по леко :arrow:

Риболовци.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Аз въобще спя леко,иначе нямаше да изкарам 23 години и кусур вече с моята работа.Винаги за ставане по никое време за риболов, си чувам алармата : Ения,"Водите на Ориноко",даже и да съм спал само три часа :)И въобще много от нещата,които ви пиша,не ме занимават сериозно,ама нали трябва лаф да става,още повече,че пердашим тук заради Камика и пустия преход :lol:
lusienn

Мнение от lusienn »

Ми така де.Аз никога не се взимам много на сериозно,леко небрежно е по неглиже :P

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

INCUBUS написа:...И въобще много от нещата,които ви пиша,не ме занимават сериозно,ама нали трябва лаф да става,още повече,че пердашим тук заради Камика и пустия преход :lol:
Това беше добре написано, разсмях се от сърце :lol: !
Пустия Камък,
Как ни разприказва, а :D !

INCUBUS написа:...има двама от "конференцията",които бяха ходили да търсят пъстърви в неделя нагоре по реката от Смилян .Имат по една,ама не ги слагам в съображенията,щото не са спинингисти-аз на жива стръв имам натрупани много грехове и с пъстърви,та...
Ама тук, можеше да поразкажеш повече,
Стига да не си от "Стари видри" или клуб "Балканка", че те не ползвали естествена стръв, много са "фешън" :D !
Та, сподели за "греховете", ние ще ти простим :lol: !
Щото и ние сме грешни, и то във всичко !!!
lusienn

Мнение от lusienn »

Така е чада мой,би казал отчето Нафърфорий-тоя елемент къде изчезна :?: Пишеше в темата за кльонковете и дразнеше Калинукс.Аз пък след него се умешах без да имам и лодка :lol:

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

Е тука ако искате може да поздравиме Емо Тапета,и Краси от сомаджийте,за рожденните им дни.Сега не искат да пишат в тоя форум-ама аз ги уважавам и са част от риболовната История.Имат най големите риби-обявени и пуснати на свобода в наще водоеми,та Да са живи и здрави и много щастливи и успешни.Тука у тоя форум сомаджиите никой не ги уважава гледам,та затова си пишат у другия.Аз ги познавам всичките почти и няма какво да им кажа освен живи и здрави и успешни.

Риболовци.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

G.Petkov написа:...Стига да не си от "Стари видри" или клуб "Балканка", че те не ползвали естествена стръв, много са "фешън" :D !...
Ааааааааа , риба си ял в случаят :lol: :lol: :lol: "Балканка" си ловят основно на естествена стръв а изкуствената я ползват за разнообразие и в тоя ред мисли извъобще не са "фешън" :mrgreen: Инак и аз ловя понякога на естествена уклей , кога ми се е припило бира инак тц , има си измислени достатъчно изкуствени примамки за рибите които си заслужават :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

INCUBUS написа:Онез комшии има тепърва да захапят дръвцето-особено ако при новите избори спечели партията начело с онова скопено хюмне Ципрас :) ...
Мда........и в Макето като спечелят албанците.......от всичко това Турция ще спечели.......и като ни почнат икономически натиск....мани-мани.......след Гърция май супата ще издухат Италия или Испания, накрая ЕС ще гръмне, което си е естествен ход на историята - където се завреме ние, на всичко му е*@в@ме мамата! :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Такаааа....да минем към по-локални събития... :D

Миналото лято си бях заформил на село едно кътче, но от натрупалия се през зимата сняг, тази пролет го намерих така:
Изображение

Успях да го отремонтирам преди дъждовете:
Изображение

Пак преди тях, скокнах до Дунава в търсене на...ъъъ...бракониери! :mrgreen:
Изображение
Изображение

Даже успях да щракна един, пожелал анонимност. :wink:
Изображение

Започнах и пролетното почистване на село и се чудя к'во да ги правя тези бъчви? :roll:
Изображение

Температурата на колата при градско ми е такава:
Изображение
...смених реостат, но пак държи високо стрелката... :roll: ....дали е нормално или...?

От вчера сме горди собственици на малко йорки:
Изображение
...децата много се радват....та такива ми ти работи.... :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Заключено

Обратно към “Разни”