Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Мараба гълъбчета-наспахте ли се
Е днес спах до 9ч.И пием второ кафе-нали съм го писал дъждовен тоя ден,а и той си е дъждовен.Та какво ви е на сърцето и имате да пеете-пейте на воля,тука никой няма да ви бие 

Риболовци.
Ако това на Dynamo - Magician Impossible все пак може да се приеме като изопачено възприемане на действителността,поради измама на сетивата,то какво бихте казали за ТОВА !? 

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Ехо има ли някой тук.Телескопа само джитка по сайтчета,вместо да си пуска негови работи.Та инфо за колегата от смолян е че на живо,ми докладваха че ги тресе комшийте кризата-скъпотия и празни магазини-фалират за съжаление,рибата в магазините им е скъпа.Е донесоха за пералнята прах качествен за пране
Е гъбки от парка

Риболовци.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Много харесвам постовете на Телескоп - естетически издържани, добре построени и са предпоставка за хубави сънищаТелескоп написа:...Колега Петков,май ще трябва да напомняме за какво иде реч!!!...

Приемам и версията на tct - това би било ново развитие на темата, нов потенциал за поне 100-на страници, но .... с една уговорка, че ще приемем епикурейството, като продължение на хедонизма, без да се отказваме от секса, щото едва ли ще има чак такива добродетелни съ-автори, налиtct написа:Не е само Хедонизъм ,има и известни наченки на Епикурейство...

Иначе и аз съм почитател на "добродетелите", като тези в клиповете на Телескоп /малко по горе/ ама пусто Годзилата е прав, че вече сме "дъртаняни"

А да питам tct - как се отварят тези "прикачени файлове" в поста му или е последица от копи-пейст ???
Иначе, в трудовото ежедневие, нямам повод да споделя каквото и да е !
Тежки дни, голям "чанч" !!!
Ми те хората се молят да имат работа-за да има какво да ядат,иначе чанч без работа и добро заплащане-има за целия китайски народ.А иначе тука виждате че няма интерес 

Риболовци.
-
- кандидат преподавател
Онез комшии има тепърва да захапят дръвцето-особено ако при новите избори спечели партията начело с онова скопено хюмне Ципрас
Той се кани да да тегли майната на ЕС и МВФ,в смисъл да не плаща по външния дълг и да не орязва разходите,като вместо това ще изкара псевдодържавата им от еврозоната,ще напечата милиарди драхми,в резултат на това инфлацията ще хвръкне до небето и ще стане така,че ромеите ще имат много пари,с които няма да има какво да си купят.Ще си изядат маслините и ще започнат да вият,а анархистите им ще подпалят територията и кой ще спечели ?Надявам се,че познахте - ислямистка Турция,която отдавна чака компрометиране на идеята за възраждане на Велика Гърция.Майната им,политиката ми е през оная работа-пак ви казвам,че си имам землянка с течаща вода през нея,там винаги мога да се оттегля и как ще завърши прехода,мноо ми дреме
Иначе,с електриковия Върбанов,се препсувахме на ЛС,той започна,ама бързо ми омръзна и го отписах окончателно,а когато направя това с някого,до година-две силно му се стъжнява.Ама тук спирам с проблемните и неприятни писания,приемам отбелязванията,че темата е хедонистична и епикурейска
И тук валя много дъжд,мрачно небе,срещу което противопоставихме алкохола и мезетата.В службата имаме трима абитуриенти-деца на наши магистрати и служители -събрахме им пари,а техните родители днес се отчетоха с огъващи се масички от разни благини.Аз скромно ометох 2/3 от адна шишица "Паспорт",както и доста луканки и филета-и това ако не е служба на себе си,не знам кое друго е
Даже и с риболова нямам проблем,защото при това положение няма никакъв риболов -има двама от "конференцията",които бяха ходили да търсят пъстърви в неделя нагоре по реката от Смилян .Имат по една,ама не ги слагам в съображенията,щото не са спинингисти-аз на жива стръв имам натрупани много грехове и с пъстърви,та.... Поздравявам ви искрено,пак ви каня да пишете квот ви падне,щото в скапания жувот по тези географски ширини,имам нужда от всякакви писания извън непосредствената ми работа
Сега си допивам в къщи,с любимата "двойственост",всичко най и 

И тук валя много дъжд,мрачно небе,срещу което противопоставихме алкохола и мезетата.В службата имаме трима абитуриенти-деца на наши магистрати и служители -събрахме им пари,а техните родители днес се отчетоха с огъващи се масички от разни благини.Аз скромно ометох 2/3 от адна шишица "Паспорт",както и доста луканки и филета-и това ако не е служба на себе си,не знам кое друго е

Ето Инкубуса е моя човек,от народа.Значи тука,и да те дразни колега,заеби го и му кажи да те забрави в очите-тоест без на лични и готово.Всички ще знаят че не ти се чати с него.А най добре му прости бързо,и ще спиш по леко 

Риболовци.
-
- кандидат преподавател
Аз въобще спя леко,иначе нямаше да изкарам 23 години и кусур вече с моята работа.Винаги за ставане по никое време за риболов, си чувам алармата : Ения,"Водите на Ориноко",даже и да съм спал само три часа
И въобще много от нещата,които ви пиша,не ме занимават сериозно,ама нали трябва лаф да става,още повече,че пердашим тук заради Камика и пустия преход 

Ми така де.Аз никога не се взимам много на сериозно,леко небрежно е по неглиже 

Риболовци.
- G.Petkov
Това беше добре написано, разсмях се от сърцеINCUBUS написа:...И въобще много от нещата,които ви пиша,не ме занимават сериозно,ама нали трябва лаф да става,още повече,че пердашим тук заради Камика и пустия преход

Пустия Камък,
Как ни разприказва, а

Ама тук, можеше да поразкажеш повече,INCUBUS написа:...има двама от "конференцията",които бяха ходили да търсят пъстърви в неделя нагоре по реката от Смилян .Имат по една,ама не ги слагам в съображенията,щото не са спинингисти-аз на жива стръв имам натрупани много грехове и с пъстърви,та...
Стига да не си от "Стари видри" или клуб "Балканка", че те не ползвали естествена стръв, много са "фешън"

Та, сподели за "греховете", ние ще ти простим

Щото и ние сме грешни, и то във всичко !!!
Така е чада мой,би казал отчето Нафърфорий-тоя елемент къде изчезна
Пишеше в темата за кльонковете и дразнеше Калинукс.Аз пък след него се умешах без да имам и лодка 

Риболовци.
Е тука ако искате може да поздравиме Емо Тапета,и Краси от сомаджийте,за рожденните им дни.Сега не искат да пишат в тоя форум-ама аз ги уважавам и са част от риболовната История.Имат най големите риби-обявени и пуснати на свобода в наще водоеми,та Да са живи и здрави и много щастливи и успешни.Тука у тоя форум сомаджиите никой не ги уважава гледам,та затова си пишат у другия.Аз ги познавам всичките почти и няма какво да им кажа освен живи и здрави и успешни.

Риболовци.
- Павел Иванов
Ааааааааа , риба си ял в случаятG.Petkov написа:...Стига да не си от "Стари видри" или клуб "Балканка", че те не ползвали естествена стръв, много са "фешън"!...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- GODzillata
Мда........и в Макето като спечелят албанците.......от всичко това Турция ще спечели.......и като ни почнат икономически натиск....мани-мани.......след Гърция май супата ще издухат Италия или Испания, накрая ЕС ще гръмне, което си е естествен ход на историята - където се завреме ние, на всичко му е*@в@ме мамата!INCUBUS написа:Онез комшии има тепърва да захапят дръвцето-особено ако при новите избори спечели партията начело с онова скопено хюмне Ципрас...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- GODzillata
Такаааа....да минем към по-локални събития...
Миналото лято си бях заформил на село едно кътче, но от натрупалия се през зимата сняг, тази пролет го намерих така:

Успях да го отремонтирам преди дъждовете:

Пак преди тях, скокнах до Дунава в търсене на...ъъъ...бракониери!

Даже успях да щракна един, пожелал анонимност.

Започнах и пролетното почистване на село и се чудя к'во да ги правя тези бъчви?

Температурата на колата при градско ми е такава:

...смених реостат, но пак държи високо стрелката...
....дали е нормално или...?
От вчера сме горди собственици на малко йорки:

...децата много се радват....та такива ми ти работи....

Миналото лято си бях заформил на село едно кътче, но от натрупалия се през зимата сняг, тази пролет го намерих така:

Успях да го отремонтирам преди дъждовете:

Пак преди тях, скокнах до Дунава в търсене на...ъъъ...бракониери!

Даже успях да щракна един, пожелал анонимност.

Започнах и пролетното почистване на село и се чудя к'во да ги правя тези бъчви?

Температурата на колата при градско ми е такава:

...смених реостат, но пак държи високо стрелката...

От вчера сме горди собственици на малко йорки:

...децата много се радват....та такива ми ти работи....

На риба - като на война! Fish'n'chicks!