Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: руская рибалка 2.0
На мен тоя бъг също ми се е случвал неведнъж.Няма оправия с него.А иначе в бета 7 има една нова база "Сърдаря".Аз полових малко на нея.Рибите са подобни на "Амударя", има само няколко нови.За да отидеш там обаче трябва да си купиш къща, защото новата база я няма на картата.

то май най-доходно идва да се лови немецки осетр доста пари дава за него за 190 кг екземпляр дава 750 к рубли и хубав опит
- morriddin
- научил се да хвърля
Здравейте!
Дайте, моля ви линк за обновление beta 5, че нещо не успявам да го открия!
ВЪДИЦАТА Е ГЪВКАВА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВА ШАРАНА !
-
- вече хвърля и на тежко
Заповядайmorriddin написа:Здравейте!

http://depositfiles.com/en/files/ww0o376gm

може ли да дадете някаква информация относно бг рибалката
-
- вече хвърля и на тежко
Цялото лято бях много зает.Сега се поосвободих вече,донагласям някои неща и мисля,че до седмица ще я кача за тестване.Никой не иска да помага.Само Рео помага,но и той е доста зает човека,така че когато стане,по-бързо неможе има много писане и много неща за преработване.fresaw написа:може ли да дадете някаква информация относно бг рибалката

-
- вече хвърля и на тежко
Абе помагам аз Спасе, ама напоследък много не помагам, за което се извинявам.След последната база не съм правил друга
.Причината е че си подготвям лодката, двигателя, колесара и т.н. за есенния риболов по морето и наред със заетоста ми в работата не ми остава много време.Но ще се стегна тези дни пак.Обещавам 

много Ви благодаря за старанието, аз не бързам просто исках да знам дали още работите по нея че в последните теми няма никаква информация
щях да помогна, но сам назад с нещата и няма с какво
щях да помогна, но сам назад с нещата и няма с какво
здравейте, не съм влизал от доста време във форума ... аз цяло лято нямах време да се обърна... от други ден пак изчезвам командировка за месец и половина ...bai_spas написа:Цялото лято бях много зает.Сега се поосвободих вече,донагласям някои неща и мисля,че до седмица ще я кача за тестване.Никой не иска да помага.Само Рео помага,но и той е доста зает човека,така че когато стане,по-бързо неможе има много писане и много неща за преработване.
но пък целия декември ще съм свободен и ще се радвам да помогна за бг-рибалката
когато се освободя ще пиша да видя до къде е стигнал проекта и с какво ще мога да помогна
видяло се е че за истински риболов време няма, но рибалката ще ни е заместител донякъде в студените зимни дни

p.s. - ще съм ви благодарен ако някой с две думи ми каже къде и какво ново се лови - сега съм с последната версия 2.3.0.0.бета 7
но съм изпуснал развитието на играта от началото на лятото . Не знам дали има клевалка за последните версии?
благодаря предварително

-
- вече хвърля и на тежко
В по-предни постове съм качил клевалка,която работи с beta 6.Отваря всички бази,работи и с feta 7,но неможе да отвори новата база "Сърдаря".Впрочем и това може,но е дълго за обяснение и иска някои преработки.gogoltd написа: p.s. - ще съм ви благодарен ако някой с две думи ми каже къде и какво ново се лови - сега съм с последната версия 2.3.0.0.бета 7
но съм изпуснал развитието на играта от началото на лятото . Не знам дали има клевалка за последните версии?
благодаря предварително
За да не търсиш линка дръпни я от тук

Наслука!!

благодаря ти много - изтеглих я и сега ще я пробвам
с клевалката всичко е наред
сега имам друго питане (дано не ставам досаден) - на сайта на РР2 видях доста добри снимки на риби, които естествено не вървят оригинално с играта
не знам защо братушките не сложат в оригиналната вресия някакви картинки дето да не са рисувани от третокласник....
та въпроса ми е - някой знае ли къде има по-добри снимки за рибите че аз рових във форумите но не открих нищо...
сега имам друго питане (дано не ставам досаден) - на сайта на РР2 видях доста добри снимки на риби, които естествено не вървят оригинално с играта
не знам защо братушките не сложат в оригиналната вресия някакви картинки дето да не са рисувани от третокласник....
та въпроса ми е - някой знае ли къде има по-добри снимки за рибите че аз рових във форумите но не открих нищо...
-
- вече хвърля и на тежко
От тях повече няма.Виж тук: ТУК В тая тема на руския форум ще намериш всичко каквото ти трябва по дизайна на играта,не са много страниците,търси каквото ти трябва!gogoltd написа: та въпроса ми е - някой знае ли къде има по-добри снимки за рибите че аз рових във форумите но не открих нищо...
Успех!!

дааа поразрових се и намерих една сборка с не лоши снимки на рибите - доста по-добри от оригиналните, въпреки че има доста още какво да се желае - тези поне са от снимки а не са рисувани от аниматора на "Ну-погоди"
мерси спасе - така вече е по-приятна играта
мерси спасе - така вече е по-приятна играта

ае пичове някой мъчил ли с е е да лови обикновеная гадюка тука мн са я скопили нито пари нито опит дава