Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Риболовци.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
И срекмето, и бъчвите са на дядо ми, който вече няма да ползва нито едното, нито другото...както и аз де, ама поради други причини, а именно - не моА да мяткам срекме и не пия.lusienn написа:Кире мани това къде виси в дясно на стенатаБъчвите,ако спреш да къркаш ги продай-винаги се търсят...
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Е щом не пиеш,трябва да те тренирам на отслабване-нали бях физкултурник в казармата
Стегай се и за цигарите-няма да се отметаш,обеща че ги спираш-един ми каза че им блъскат амоняк на ментетата да привикваш с тях.Като го чух ми се идрайфа настроението за пушене и има и такива психологически моменнти
Я го виж млад като мене,с 2 деца да го изпуснем от прехода да се трови и грешни пари да дава.Е ако искаш тука поствай снимки с напредъка в борбата и диетата-ето моята вечеря,супа топчета и пържен уклей
а сега на разходка да ми спадне храната е тука
Айде после пак в биг брадър 

Риболовци.
Е щом не пиеш,трябва да те тренирам на отслабване-нали бях физкултурник в казармата
Стегай се и за цигарите-няма да се отметаш,обеща че ги спираш-един ми каза че им блъскат амоняк на ментетата да привикваш с тях.Като го чух ми се идрайфа настроението за пушене и има и такива психологически моменнти
Я го виж млад като мене,с 2 деца да го изпуснем от прехода да се трови и грешни пари да дава.Е ако искаш тука поствай снимки с напредъка в борбата и диетата-ето моята вечеря,супа топчета и пържен уклей
а сега на разходка да ми спадне храната е тука
Айде после пак в биг брадър 

Риболовци.
Е тоя ми е големия
Тренира колело,коремни преси и лицеви опори на 14г.Беше малко и на бокс,да се научи да се пази за сега.Планинското колоездене му е страст та риболова не го интересува.Обича и да плува.Е сега им почват форумните състезания и иска да ходи по цялата страна 

Риболовци.
- G.Petkov
Ще вземе да излезе tct прав - има наченки на епикурейство в темата
!
Малко ми бяха странни фотосесиите на Люсиен в началото, но колкото повече време минава, толкова повече откривам в тях някакво съвършенство на добродетели - просто човека си ги носи в себе си, макар и да не го осъзнава, а те изпъкват в снимките му - щастливи деца, красива природа, всякакви животинки, прекрасни пейзажи в ужасната София, вкл. и алпинеума в Западен парк, където премина детството ми
!
Сега пък и Годзилата - ремонтирана беседка, мазето със старите бъчви, / това с преследването на бракониерите ще го пропуснем
/.
Направо почвам да се чувствам като някакъв стар циник, който някак си пропуска добродетелите покрай себе си и не спира да е роб на греховете си, а
!
Къде е Камика,
Да ми обясни това вътрешно противоречие!
И как да стана по-добър, когато не искам това да стане
!
Щото като си много добър, ти се качват на главата !
Ако, някой ерудит знае как Епикур е обяснил това - да го сподели !

Малко ми бяха странни фотосесиите на Люсиен в началото, но колкото повече време минава, толкова повече откривам в тях някакво съвършенство на добродетели - просто човека си ги носи в себе си, макар и да не го осъзнава, а те изпъкват в снимките му - щастливи деца, красива природа, всякакви животинки, прекрасни пейзажи в ужасната София, вкл. и алпинеума в Западен парк, където премина детството ми

Сега пък и Годзилата - ремонтирана беседка, мазето със старите бъчви, / това с преследването на бракониерите ще го пропуснем

Направо почвам да се чувствам като някакъв стар циник, който някак си пропуска добродетелите покрай себе си и не спира да е роб на греховете си, а

Къде е Камика,
Да ми обясни това вътрешно противоречие!
И как да стана по-добър, когато не искам това да стане

Щото като си много добър, ти се качват на главата !
Ако, някой ерудит знае как Епикур е обяснил това - да го сподели !
Ми нали това ви пожелавам,да сте живи здрави и щастливи-какво повече не се сещам,и да сте успешни с каквото се занимавате.Е сега тичам сам в парка,и виждам и други като мен.Направих ви и снимки по местата къде тичам.Хващаш метрото слизаш в парка тичаш и ти
Е хората са побили камък,щото са мислили за такива като нас-евала.
тука и в ляво и в дясно да тръгнеш все на едно място ще стигнеш
Това е вододайното има охрана.След него най високата точка на парка,от там се вижда всичко
Долу има и едно гьолче,но много е обрасло и е кално да се стигне до него,иначе има риба-каракуда.Айде с здраве и пак да пишете.

Риболовци.
-
- кандидат преподавател
Айде-е-е,пак сте мноо напред с материала,добре служите на себе си,само един анонс към Годзи -туй температур ни мой да е нормално
Тва си загряване отвсякъде -две от колите,които съм карал досега,са ми правили такъв номер,в първия случай проблема беше в термостата,а във втория -при "Пикасото",се беше прее..л нещо вентилатора в повечето му степени,тоз калташки беше ми докарал големи бели с гумичките на 16-те клапана,оттам му се получи горене на маслото и ремонт за хубави пари.От март 2009-та с бай Сузукчо Сан няма проблеми.
Иначе тук пагодата се скапа много-в момента пак вали дъжд и е доста хладно,реките вървят кални и големи.Чу се за някои места с излезли челадинки,ама много скапано време,голяма влага,пълно е с плужеци,опоскват всичко,което поникне в градините на хората.След службата за държавата,съвсем малко послужих и на себе си с разходка по главната улица,когато не валеше
,взех си от тото-пункта гигантската печалба от 28 лева и с радост почерпих и изпих половината от нея в любимото заведение при "конференцията".Сега трябва да приключвам,щото и съпругата душа носи,драпа към лап-топа през умореното ми тяло със законните претенции да си види пощата и т.н.Отдавам се на кротки гъделичкания -още някое МП и АЙр.и препрочитане на "Полетът на Интрудър"на Стивън Кунц.Лека нощ 

Иначе тук пагодата се скапа много-в момента пак вали дъжд и е доста хладно,реките вървят кални и големи.Чу се за някои места с излезли челадинки,ама много скапано време,голяма влага,пълно е с плужеци,опоскват всичко,което поникне в градините на хората.След службата за държавата,съвсем малко послужих и на себе си с разходка по главната улица,когато не валеше

- Павел Иванов
Италианка на газ ... нормално

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
Павел Иванов написа: Италианка на газ ... нормалноИнак съм почти сигурен че казанчето ти е разлепено и се налага да доливаш честичко води и антифризи щот според майстора се "изпарявали"
Единственото решение е да смениш колата докато съвсем не се е обезценила

А да ударя тъпана и тук - днес открих риболова и хванах първата си риба за тази година:

...скумрия/карагьоз с размер на уклей - ама риба!

- Павел Иванов
Първа степен си включва , пък и да не включва няма да ти дава особен разход на течности и да ти държи тая температура постоянно при това на градско във Видин
Сменяй колата и не се занимавай с глюпости . Ся точно си в лапите на майстора
То термостат , то перка , то датчик , то казанче , то гарнитура а самият той много добре знае че имаш изкривен блок , при положение че главата идва що годе права , спукани легла на клапаните и ... абе сменяй я
Навремето смених две италианки с цел да се науча да не вервам много на това какво ми казва майстора , особено в криза

пп - маслото по улицата обръщаш ли му внимание или това е от гарнитурата на картера само

пп - маслото по улицата обръщаш ли му внимание или това е от гарнитурата на картера само

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
Павел Иванов написа: пп - маслото по улицата обръщаш ли му внимание или това е от гарнитурата на картера само
Цъ!
Все от други коли е.

ЛанчААта шъ я ъпгрейдвам, когато му дойде времето, но определено няма да е тази година.

Брей мани мани,нема никой нема лаф нема све.Падна един дъжд поне,полезен за реколтата и да напълни язовирите,вали в цялата страна до 40л на кв м.Е сега бях с дъждобран да тичам,и да проверим гъбите-пинали са вода и нищо не става от тях.Кире и аз се разделих с пасата 2ка на газ.Мотора беше на 300000км не мръднал,моноинжекция на газ-немска кола,сега пак карам немска.Е верно по малка ама пак на газ.Сега на дълго с яко шпорене-даде 9.5 за 115 коня.

Риболовци.
-
- кандидат преподавател
Цял ден дъжд -и на всичкото отгоре имах много работа
All of that влага така ми накваси психиката,че даже не ми се излизаше на разходка след работа.Направих кардио-изкачване на стълби /работата ми е на около 100 метра по права линия от дома,ама жилището е на 60-70 м по-нагоре по склона/
,купих две-три кила ябълки за съпругата от кварталното магазинче и се прибрах в 17.52 часа за срам на прехода и всички служещи на себе си.Напреки на всички ескулапски предписания,веднага започнах терапията с "мойто медицинско"и сега съм добре,даже взе да ме изпълва радостното чувство,че срока на забраната намалява с по-голяма бързина от намаляването на покупателната способност на българина
И аз да се оплача от МПС-то-скапа ми се чистачката на задното стъкло,в смисъл,че гумичката му взе да се разпада;пак отзад има една хоризонтална продълговата изпъкналост,под която са лампичките за осветяване на задния номер.На тази анджаклама десният край е изскочил леко навън,при движение дрънчи така,че се чува вътре в купето.Щипка ли се е счупила,винтче ли е паднало-не се вижда отвън и най-вероятно ще трябва да се свали кората на капака на багажника при некой майстор.Дребни неща,ама досадни-много мразя да ползвам автомобила из града за друго,освен за служене на себе си и в частност за снабдяване със стръв,такъми и захранки за риболова.Иначе,утре пак на работа,че и в събота -не е много за кеф и служене на себе си,ама няма как ...

- G.Petkov
Браво на GODzillata за карагоза, да продължава все така
!
Днес, слънчевото време по обяд ме излъга, още повече асеновградската група с техните снимки на пълни багажници с манатарки, предизвика в мен основателна ревност
и хайде за гъби през работно време.
И тъкмо стигнах на познатото място и взе че заваля.
Реших да поспя, пък то да се извали, ама като се събудих - пак си вали.
Олякох мушама, ботуши, направих кръгчетата - гъби няма.
Само да не съм капо - на връщане събрах малко челадинки на полето, ама от най- мъничките, с големина на 1 стотинка /щото после ме боли стомаха от по-едрите/ и така приключи похода към гъбите
!
Ама и това го броя и то на доста висока степен в скалата на служенето на себе си
!
Много обичам да ходя за гъби, хеле пък и като ги намеря
!
А пък после като захвана да ги ям, малийййй!
Е, не съм толкова ящен, ама много обичам диворастящи гъби!
Въпреки, че веднъж се "набодох", ама ми се размина!

Днес, слънчевото време по обяд ме излъга, още повече асеновградската група с техните снимки на пълни багажници с манатарки, предизвика в мен основателна ревност

И тъкмо стигнах на познатото място и взе че заваля.
Реших да поспя, пък то да се извали, ама като се събудих - пак си вали.
Олякох мушама, ботуши, направих кръгчетата - гъби няма.
Само да не съм капо - на връщане събрах малко челадинки на полето, ама от най- мъничките, с големина на 1 стотинка /щото после ме боли стомаха от по-едрите/ и така приключи похода към гъбите

Ама и това го броя и то на доста висока степен в скалата на служенето на себе си

Много обичам да ходя за гъби, хеле пък и като ги намеря

А пък после като захвана да ги ям, малийййй!
Е, не съм толкова ящен, ама много обичам диворастящи гъби!
Въпреки, че веднъж се "набодох", ама ми се размина!