Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- begleca_sv
- кандидат преподавател
Re: Дунав-всичко за и по реката
ОМГ колега какво си направил ти бре
хората попчета не ловят по Дунава ти коментара е излишен ....... хората които ходят по платени не хващат такива риби 

Обичам природата, но не само на картинка !!!
браво колеги , следващия път повече и по - големи
наслука
наслука
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
- dan10
- фен клуб-скобар
Здравейте колеги , някой има ли инфо как върви на кривина (устието на янтрата с дунава) ! АКО някой има инфо нека да сподели как е ! МНОГО БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Познати бяха, риболов на дъно.
Само дребни сомчета. Няма смисъл да се ходи според мен.
Само дребни сомчета. Няма смисъл да се ходи според мен.
- dan10
- фен клуб-скобар
Благодаря колега и аз така разбрах от 1 мой приятел се пак благодаря че ми писа и ти че не бях много сигурен !! 

- dan10
- фен клуб-скобар
А някой да има някакво инфо за Нова Черна
Благодаря предварително !

Същата работа - инфо от миналата седмица
- begleca_sv
- кандидат преподавател
скоро ходихме на Кривина на устието на на Янтра няма киорава рибка ебати годината там гледам и лодки има и да има риба едва ли се задържа с тич мрежари никои не ги спира там от селото мамицата им 

Обичам природата, но не само на картинка !!!
На Загражден няма нищо! Говорих с колеги който бяха на Борум сабя за 3 дена 3 вретенара. Аз бях на пристанището.......само попови лъжички по тридесетина см. Единствено депутатът Лютви Местан отсрами като удари на кльонк един сом 25 кг
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
На Загражден няма нищо! Говорих с колеги който бяха на Борум сабя за 3 дена 3 вретенара. Аз бях на пристанището.......само попови лъжички по тридесетина см. Единствено депутатът Лютви Местан отсрами като удари на кльонк един сом 25 кг
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
В рамките на 1 седмица 4 пъти ходих по Реката и 4 пъти умряла работа. Едни дребни сомчета, който само ти развалят стръвта и едни дребни платички на фидера, а миналата година по това време к'ви хубави "тави"
излизаха.....Следващото ходене ще е чак в началото на септември-до тогава пас.......за Голямата Река де

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- dan10
- фен клуб-скобар
Колеги петък и събота бяхме на бръшлен като цяло много умряла работа само 1 платика към 1.500 кг. ,една 500 гр и таранка отново към 500 грама. През ноща 1 сомче към педя което плува обратно и това е . Незнам защо но тази година реката не дава ... НАСЛУКА НА ВСИЧКИ !
-
- новобранец
някои инфо около сливо поле че ще ходя там на гости
- jovani
- научил се да хвърля
Здравейте и от мен. Бяхме на реката на 11 и 12. От брега един колега беше захранил с царевица /над 200кг./ нямаше пипане. Ние клъонкахме и при нас нямаше нищо.От 6 - 7 лодки едно маломерно сомче /2кг./ и едно 5кг. Жега колкото искаш.Водата спадна с около 30см. ниво. Това беше от Оряхово. Другият път повече. При слука ще има и снимки.
-
- ще става разбирач
jovani написа:... От брега един колега беше захранил с царевица /над 200кг./ нямаше пипане....
Тук веднага се сещам за приказката,дето един син казал на баща си:
,,Тате,татее..поне да бяхме изяли мамалигата в началото,пък сега - ни мамалига,ни шарани..,,

Реката е ниска и топла,рибките са трудни и капризни ,това е положението лятоска.
И все пак,единични риби могат да се търсят като набляга на сутрешните и вечерните часове,тогава рибките доближават брега да се хранят и слуката може да ни се усмихне.