Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Офцо тъпа, с две ръце ще гласувам, да станеш глубален мъдератур като ПИ, и тогава вече ще настане истинския сеир в този форум, ако ме разбираш! Но ти, разбира се, не ме разбираш. Защото си проста селянка. 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Явно сме много - мераклиите за "модератор" !

Скоро зимата ще свърши и работата ще се успокои.
Бих те оакала до девето коляно.Д-р Флекс написа:Офцо тъпа, с две ръце ще гласувам, да станеш глубален мъдератур като ПИ, и тогава вече ще настане истинския сеир в този форум, ако ме разбираш! Но ти, разбира се, не ме разбираш. Защото си проста селянка.
Благодари се само на Един!!!
Да си жив и здрав!!!
Отвръщаваш ме!
Абе и ти ме отвърщаваш, село неграмотно, но ме и забавляваш... "Оакала до девето коляно", тая клетва не я бях чувал
Сигурно си от циганския род "Сралювци", оттам ще да иде.

Ама това нещо наистина напълно е изтрещяло.Търсиш си го,ще си го намериш,ако не тук все някъде ще е.
ти Наистина си много проЗЗта,много от тук списващите са по-големи от баща ти,как " говориш " тях.
С това твое държание не мислиш че обиждаш всички жени ? На такива ли като тебе дама трябва да казваме?Селяндурка си ти,по-селяндурка от всяка селянка.
ти Наистина си много проЗЗта,много от тук списващите са по-големи от баща ти,как " говориш " тях.
С това твое държание не мислиш че обиждаш всички жени ? На такива ли като тебе дама трябва да казваме?Селяндурка си ти,по-селяндурка от всяка селянка.

Късмет.Всичко е до късмет. 

Страни мисли и размизсли.!Д-р Флекс написа:Абе и ти ме отвърщаваш, село неграмотно, но ме и забавляваш... "Оакала до девето коляно", тая клетва не я бях чувалСигурно си от циганския род "Сралювци", оттам ще да иде.
Затова държавата на това дередже!
Докторе ,и на такива като нея осми март ли ще честитим? 

Дядо 3 недей да подклаждаш,Аз съм жена,о а той като е "мъж"Павел Три написа:Ама това нещо наистина напълно е изтрещяло.Търсиш си го,ще си го намериш,ако не тук все някъде ще е.

Разбира се, че не, бай Павле. Офците празнуват на 7 май - само ако са преживели 6-ти 

Значи се моли да го преживееш. Седми деД-р Флекс написа:Разбира се, че не, бай Павле. Офците празнуват на 7 май - само ако са преживели 6-ти

Последно промяна от Мilena на Съб Фев 22, 2020 10:55 pm, променено общо 1 път.
Опитах на л.с. да и " налея "-тц. Каца без дъно може да напълниш,нея / ако е ж.р. / не може да превъзпиташ. Явно ,губят и се не само първите седем.
За всякакви отношения с нея / ако е ж.р. / съм до тук.
За всякакви отношения с нея / ако е ж.р. / съм до тук.

Урааааааа!
Има някакъв напредък!!!
Има някакъв напредък!!!
Вече чакам нещо по-смислено-бокс Д Уайлдър срещу Т.Фюри. 

А така и аз да си отдъхна малко, че вече ми се спиПавел Три написа:Вече чакам нещо по-смислено-бокс Д Уайлдър срещу Т.Фюри.

Мilena написа:.........................Е , и ,аз мога да се опуля
Няма нужда от такава скромност, определено можете повече, вие сте образец за възпитание

И за да има нещо положително в тоя пост - едни диви циклами от вчерашното обикаляне по камънака

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.