руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
mario223
новобранец
новобранец

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от mario223 »

Здравейте!!Искам да попитам някой неща!Вчера я драпнах и нз ка да започна.Ако може малко помощ ще съм много благодарен!!!Примерно от къде да почна да лова на какфа стръв и най вече ка да си оценявам рибата!

Мерси предварително!
ACTPOHABT
новобранец
новобранец

Мнение от ACTPOHABT »

както биха казали колегите на които им е омръзнало да обясняват почни да четеш форума от началото почти всичко е обяснено включително как да започнеш ... ае пичове тая новата версия тотално са я разковачили имам чъвството че 90 % от рибите не са както преди променили си нещата на които кълват местата просто всичко е прецакано
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

ACTPOHABT написа: ... ае пичове тая новата версия тотално са я разковачили имам чъвството че 90 % от рибите не са както преди променили си нещата на които кълват местата просто всичко е прецакано
на 117 страница спас е пуснал линкче за клвеалка - като я стартираш ти показва броя на рибите , на какво кълват и с какво да подхранваш - има всички бази без една... така че това не би трябвало да е проблем че някои неща от играта са сменени 8)
barseelona
новобранец
новобранец

Мнение от barseelona »

Добър вечер имам един проблем с клевалката http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE ... alka_error

ако някой може да помогне ще съм много благодарен същия проблем имам и с клевалката , която е пуснал bai_spas на страница 117
fresaw
новобранец
новобранец

Мнение от fresaw »

barseelona написа:Добър вечер имам един проблем с клевалката http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE ... alka_error

ако някой може да помогне ще съм много благодарен същия проблем имам и с клевалката , която е пуснал bai_spas на страница 117
значи и на мен ми даваше подобна грешка и инсталирах http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en ето това и ми се оправи опитаи и ти може пък да стане дано да съм помогнал

мнението съм си го копнал от 113 стр незнам дали си погледнал в нея
barseelona
новобранец
новобранец

Мнение от barseelona »

fresaw написа:
barseelona написа:Добър вечер имам един проблем с клевалката http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE ... alka_error

значи и на мен ми даваше подобна грешка и инсталирах http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en ето това и ми се оправи опитаи и ти може пък да стане дано да съм помогнал

мнението съм си го копнал от 113 стр незнам дали си погледнал в нея
мерси много тръгна :smt051
barseelona
новобранец
новобранец

Мнение от barseelona »

може ли да попитам как се лови на circl,pilk,vob,vib и за тях какфа пръчка трябва , че не съм запознат с този вид риболов
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

barseelona написа:може ли да попитам как се лови на circl,pilk,vob,vib и за тях какфа пръчка трябва , че не съм запознат с този вид риболов
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 90#p411179

Погледни тук.
Изображение
ACTPOHABT
новобранец
новобранец

Мнение от ACTPOHABT »

пичове дайте някъв треинер вече съм 61 разряд ама ми писна едвам за една въдица от 1800 кила събрах и взе да ми писва
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

Mомчета качил съм клевалката на "webrich",преработена да отваря всички бази на 2.3 beta 7.Малко е голяма (101МБ),но върши работа.Не показва само брой риби на локация,всичко друго показва.Лично аз не я харесвам много,но който незнае как да си отвори база "Сърдаря" може да я ползва.Всичко е въпрос на избор.Желаещите могат да я дръпнат от тук :arrow: ЦЪК
Наслука!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
temoshika
новобранец
новобранец

Мнение от temoshika »

Здравейте отново,
имам един въпрос. Коя е тази блесна koleb ? Рових, четох и така и не я намирам :roll:
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

temoshika написа:Здравейте отново,
имам един въпрос. Коя е тази блесна koleb ? Рових, четох и така и не я намирам :roll:
тва е блесната "vib"
Аватар
pey4o
новобранец
новобранец

Мнение от pey4o »

[quote="bai_spas"]Mомчета качил съм клевалката на "webrich",преработена да отваря всички бази на 2.3 beta 7.Малко е голяма (101МБ),но върши работа.

Спасе клевалката ако можеш я качи някаде другаде щото от там немога да я дръпна и да те попитам кога ще пусниш БГ рибалката та да си ловим риба по нашата земя така да се каже :roll:
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

pey4o написа:Спасе клевалката ако можеш я качи някаде другаде щото от там немога да я дръпна и да те попитам кога ще пусниш БГ рибалката та да си ловим риба по нашата земя така да се каже :roll:
Не виждам причина да неможеш да я дръпнеш,линка си работи нормално,проверих го.Но както и да е качих ти я другаде дърпай от ТУК
Относно БГ рибалката,ако не ми мине котка път,мисля че до края на седмицата ще я кача за тестване.
Наслука!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
dimoww
новобранец
новобранец

Мнение от dimoww »

Здравейте,някой знае ли дали може да се подкара рибалката с виндовс 7,досега заради играта стоях с вин хр но 7-сата е уникална,затова ще се радвам ако има начин,мерси предварително.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”