Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Бате Гоше,яж до 200 гр гъби-не повече,тежът на стомаха бавно ги преработва,а ти си слабичък-но слабите са по здрави и издържливи
Баща ми е по слаб от мен и няма грам корем,моя 2 пъти го пускам и спирам да ям докато не се прибере,че ще ми се кара жената.

Риболовци.
-
- кандидат преподавател
По принцип-за по-приятно служене на себе си,никакви гъби за вечеря или изобщо по вечерно време.Може само съвсем малко манатарка,колкото за вкусово разнообразие към другото леко ядене.Не за друго,ами са трудносмилаеми и натоварват не само стомаха,ами и още няколко вътрешни органа и системи на измъчения от прехода организъм. 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Петков, ти Фнимавай да не попаднеш на двойник, че отиде прехода!
Бях се сцепил да повръщам една вечер след ядене на гъби.

Бях се сцепил да повръщам една вечер след ядене на гъби.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Е гълъбета прибрахте ли се от бачкане
Казвайте новините.Мойте са че мойта група е на теца,ловят бяла риба.

Риболовци.
- GODzillata
Нищо ново по северозападналия фронт.
Времето е отврат, не мога да ида за риба.
Кученцето пикае и сере на воля и навсякъде.
Рапорт даден!
Времето е отврат, не мога да ида за риба.
Кученцето пикае и сере на воля и навсякъде.
Рапорт даден!

Ми Кире кученцата се разхождат,след ваксините на вънка да се облекчават по дървета и храсти,а и ти ще тренираш с него
Гледам от извесните форумни лъвове светят и други ма не се включват в постата.Да си вземат бележка и да станем отбор-на над 40 годишните женени с деца 

Риболовци.
-
- кандидат преподавател
Те ви го тука един над 50 годишен,женен 22 години за една и съща,ама иначе почти всеки следващ ден различна жена,с едно дете /кво дете,е га си пангалозина-на 21 е,аз на толкоз на времето вече бях ефрейтор от запаса
/,бързо прибрал се от работа,щото и тук както при Годзи вали дъжд,та се кине
Утре пак на работа,щото нещо се отработва -това означава,че от възмущение някои здрави сили от прехода ще започнем да пием,служейки на себе си яко, в служебна обстановка, още по икендия,в смисъл на къде 14.30 часа
Днес,след като се организирах волево,с помощта на приятел,към 10.30 часа с автомобила пообиколихме града -ега си пролетта,9 градуса над нулата
За около час,включително предвижването и пиенето на разни кафета,бяха отстранени и двата дребни проблема по автомобила,описани в един от предходните ми постове.Действително,трябваше да се сваля кората на капака на багажника-за завиването на едно тъпо винтче,ама за всичкото операция не ми взеха даже и пари-приятели на моя приятел.За малката чистачка на задното стъкло платих 9 лева и 9 стотинки -майтап отвсякъде.Следобяда обаче, откъм работа, ми излезе малко през поялника,ама в България човек няма как да е щастлив през всичките часове на денонощието...И,сега си вземам компенсацията-предполагам,вече се сещате какво попива в момента измъченото ми същество 

Е аз с колите нямам проблеми,защото всичките ми най добри рибари приятели се занимават с коли,2 ма имат сервизи и така
Обаче тука няма как да пишат,щото се сещаш след такава работа защо.Иначе ги ползвам всички бонуси-подаръци отстъпки и такива работи от как се помня.

Риболовци.
- G.Petkov
Това е част от екстритеGODzillata написа:...Кученцето пикае и сере на воля и навсякъде...

Когато дъщерята беше малка и взех заек, изключително любвеобвилно и очарователно създание, но ..... след месец и нещо го върнахме на собственика, щото апартамента се превърна в хранилище на гуано

След този случай, всички опити да вземем куче или коте ги посрещах като "Матросов на амбразурата" и устисках.
Въпреки, че аз съм отглеждал екзотични птички поне двадесет години, ама на остъклен балкон

Люси, ако е на този ТЕЦ, за който и на мен ми раздуха за кленове по 2-ве кила, шарани по 5, да не е почнал да дава и бяла, а ?
То щото ТЕЦ, с гьол в София е само един !!!
Ама щом си казал - А, кажи и Б

- Vid
- кандидат преподавател
Добре сте си вие, я днес съм като почти удавен. Този шибан дъжд не спря да вали от няколко дена, че и студ и вятър на всичкото отгоре. Вече като се прибера и се поглеждам в огледалото - дали сливиците ми са подути и ме болят или пък ми поникват хриле...
Днес се бях амбицирал да купувам нови климатици на старо - най голямата хасковска верига за бяла и черна техника фалира (фирма Волта) и сега съдия-изпълнител разпродава стоката. Днес беше деня за климатици, като търга-явен с наддаване се провеждаше съвсем по български което ще рече по цигански в едни стари складове в двор на ТКЗС в едно скапано хасковско село - кал до колене и дъжд, както си му е реда. Та и аз реших да ида да видя за кВо иде реч, щото ползвам от години климатиците Фуджицу и мислех ако мога да си купя още един на изгодна цена. Бях изумен - половината град беше там и всичко живо наддава... Нашенеца нямал пари ли? Да бе да... Изумлението ми е продиктувано от това, че климатици се купуваха на настоящи магазинни цени при положение, че те са без никаква гаранция, сервиз, без включен в цената монтаж и пр.. т.е изкарват ти кашона, наддаваш и го купуваш, какво има вътре, дали работи, дали е ударено, счупено??? - всеки с късмета си.
Сякаш или хората са много глупави или днес всеки е турил пачката в джоба и се прави на мачо и си избива комплексите като просто играе хазарт?
Преди 2 седмици бях изумен гледайки нашите селяни в новооткрития магазин на Технополис в Хасково. Всичко там се предлагаше с намаление от 20%. Та отидох да си купя тонер за лазерния принтер. Първото, което ми направи впечатление е, че магазина се пукаше по шевовете от купувачи - усмихнати и доволни хора пред магазина бутащи колички с покупки, а на щанда за лизинг имаще 50 човека. Относно моя тонер, въпреки намалението от 20%, все пак си го купих от друг магазин където същата модификация продукт ми струваще 120 лв. към то 140 лв. в полиса.
Та тук въпроса е, народа ли е прост или е стадо овце, като тръгне една и всички след нея, или пък се избиват някакви комплекси, или просто това си е някакъв наш криворазбран манталитет в откъсаната ни държавица?? Просто не разбирам?
Днес се бях амбицирал да купувам нови климатици на старо - най голямата хасковска верига за бяла и черна техника фалира (фирма Волта) и сега съдия-изпълнител разпродава стоката. Днес беше деня за климатици, като търга-явен с наддаване се провеждаше съвсем по български което ще рече по цигански в едни стари складове в двор на ТКЗС в едно скапано хасковско село - кал до колене и дъжд, както си му е реда. Та и аз реших да ида да видя за кВо иде реч, щото ползвам от години климатиците Фуджицу и мислех ако мога да си купя още един на изгодна цена. Бях изумен - половината град беше там и всичко живо наддава... Нашенеца нямал пари ли? Да бе да... Изумлението ми е продиктувано от това, че климатици се купуваха на настоящи магазинни цени при положение, че те са без никаква гаранция, сервиз, без включен в цената монтаж и пр.. т.е изкарват ти кашона, наддаваш и го купуваш, какво има вътре, дали работи, дали е ударено, счупено??? - всеки с късмета си.
Сякаш или хората са много глупави или днес всеки е турил пачката в джоба и се прави на мачо и си избива комплексите като просто играе хазарт?
Преди 2 седмици бях изумен гледайки нашите селяни в новооткрития магазин на Технополис в Хасково. Всичко там се предлагаше с намаление от 20%. Та отидох да си купя тонер за лазерния принтер. Първото, което ми направи впечатление е, че магазина се пукаше по шевовете от купувачи - усмихнати и доволни хора пред магазина бутащи колички с покупки, а на щанда за лизинг имаще 50 човека. Относно моя тонер, въпреки намалението от 20%, все пак си го купих от друг магазин където същата модификация продукт ми струваще 120 лв. към то 140 лв. в полиса.
Та тук въпроса е, народа ли е прост или е стадо овце, като тръгне една и всички след нея, или пък се избиват някакви комплекси, или просто това си е някакъв наш криворазбран манталитет в откъсаната ни държавица?? Просто не разбирам?
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- GODzillata
Vid написа:...
Oт всичко по малко е.

По-нагоре беше станала дума за коли, та днес бях на майстор, махна няк'ва ръждясала джаджа от радиатора, свърза и жичките към няк'ви други, каза, че сега перката ще включва първа степен, ама ще се врътка като при втора, т.е. ще дуА по-силно на по-малка температура....та така....няма нещо, което да не може да се оправи с малко тел, бой с чука и псуване.

- G.Petkov
Само това пиша и отивам да си лягам, че днес имах един ужасен ден
!
Ама Vid ми напомни за един феномен - на всички търгове за излезли от употреба МПС на дружеството, в което работя, винаги се явяваха множество кандидати и обикновено "победителя" даваше сума, чувствително надвишаваща стойността на "боклука", който купуваше
!
Според мен, в тези случаи сработва хазартната същност на човека!
Болната амбиция да спечели на всяка цена.
Нямаше боклук, който да не съм продал на търг !!! Всичко се продаде!
Сега, като се сетя, какви таратайки се изкупиха, съм склонен да обявя българите за малоумници !!!

Ама Vid ми напомни за един феномен - на всички търгове за излезли от употреба МПС на дружеството, в което работя, винаги се явяваха множество кандидати и обикновено "победителя" даваше сума, чувствително надвишаваща стойността на "боклука", който купуваше

Според мен, в тези случаи сработва хазартната същност на човека!
Болната амбиция да спечели на всяка цена.
Нямаше боклук, който да не съм продал на търг !!! Всичко се продаде!
Сега, като се сетя, какви таратайки се изкупиха, съм склонен да обявя българите за малоумници !!!
- Кузмич
- dreamer
.GODzillata написа:Vid написа:...
Oт всичко по малко е.![]()
Бих те поправил, от всичко по-много.
Иначе и в Пловдив вали, като из ведро, а пък аз се вкарах във филм, в неделя на Домлян или на арендования в Бодрово.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Мамицата им ... вместо да си купят нови,те ...G.Petkov написа:...Сега, като се сетя, какви таратайки се изкупиха, съм склонен да обявя българите за малоумници !!!

- Павел Иванов
Хъ , хъ , днеска ме е избило да правя забележки и пр. та ... абе да ви подкарам
Люсиене , неяденето изобщо не се връзва с темата . Има много по-практични начини
Другото което начи е за нямането на проблеми с мпсто . Това ще рече не воденето му по сервизи в изключение на неизбежните смяна на масло пълна синтетика 0W- 30 на 20 000км. + филтри и от време на време накладки , ремъци и крушки а не познаването на всички "майстори" в околовръст .
Vid , новото на старо без гаранция винаги излиза в пъти по-скъпо
Кире , ще чакам да видя отзиви след десет дена за мпсто

Люсиене , неяденето изобщо не се връзва с темата . Има много по-практични начини

Vid , новото на старо без гаранция винаги излиза в пъти по-скъпо

Кире , ще чакам да видя отзиви след десет дена за мпсто

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов