Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 2.0
извинявам се отново!Имам един въпрос,как се регулира дълбочината на плувката? 

Кликваш със десеният двапъти върху пръта и си регулираш дълбочината.mario223 написа:извинявам се отново!Имам един въпрос,как се регулира дълбочината на плувката?

Много благодаряsmirnoff91 написа:тва е блесната "vib"

Работещ трейнер можете да изтеглите от http://russianfishing.5nx.ru/viewtopic.php?f=101&t=538 изпровал съм го за всички обновления на играта.Изпробвайте и тяхната версия,която е доста по атрактивна.Добовени са 3 нови бази Швейцария,Японско море и Канада.Изисква се регистрация.Трейнерът е изпробван на тяхната версия,на версията на installsoft.ru,която повечето от вас играят,както и на БГ рибалката .Един въпрос към Бай Спас има ли начин да се добави България към другите бази ,както е добавена Канада ,поне това което е готово до момента, естествено без да се спира работата по проекта за напълно самостоятелна БГ версия.ACTPOHABT написа:пичове дайте някъв треинер вече съм 61 разряд ама ми писна едвам за една въдица от 1800 кила събрах и взе да ми писва
-
- вече хвърля и на тежко
Едва ли ще може да се добави България като база, тъй като работим по друг вариант - много бази на територията на България, с по няколко локализации.Ако искаме база България трябва да се изработи по съвсем друг начин - една база, която да е всъщност страната и няколко локализации из нея.Това си е всъщност нов проект и трябва да се почне от начало.

-
- вече хвърля и на тежко
Мисля,че Рео ти е отговорил на питането.Той е запознат с въпроса,тъй като е единствения човек който ми помага да правим БГ рибалката,но да кажа и аз.По принцип е възможно.Мисля,че е безмислено обаче да се вкарва база България в руската рибалка.Първо става някаква каша от бази,Япония,Швейцария,Канада,България и т.н.Второ,ако вкараме България трябва да е една база с много локации,което нито е удобно нито е приемливо,поне за мен.Моята цел е рибалката да бъде,ако не 100,то поне 99.9% на Български,което мисля,че успях да постигна.Основния пакет със седем бази е почти готов.Базите са Езерото,Дунав,Марица,Тунджа,Велека,Яз.Ястребино и Созопол.Само и единствено с български риби.До 2-3 дни(айде нека са 5vovik1985 написа:Един въпрос към Бай Спас има ли начин да се добави България към другите бази ,както е добавена Канада ,поне това което е готово до момента, естествено без да се спира работата по проекта за напълно самостоятелна БГ версия.

Наслука!!

Здравейте колеги, някой играе ли играта online ?Защото аз почнах да цъкам и искам да вида дали има други играчи да помагат със съвет и тактики
За сега съм само 10 разряд ,ама не знам след това как да се развивам ще се лутам и ще търся помощ някой да ми помага:) Успех на всички 

1.Ровиш си в нета
2.Влизаш във форума
3.Четеш ми подписа
5.Изобщо не видя, че няма 4
6.Току що провери
7.И сега се смееш
8.Хайде, връщай се обратно, към ровенето в нета
2.Влизаш във форума
3.Четеш ми подписа
5.Изобщо не видя, че няма 4
6.Току що провери
7.И сега се смееш
8.Хайде, връщай се обратно, към ровенето в нета
-
- вече хвърля и на тежко
ВАЖНО!
Здравейте колеги любители на БГ рибалката!Часът на истината дойде.Понеже тая тема стана много дълга,а и тя касае "Русская Рыбалка" открих нова тема BG-рибалка.Там качих работния вариант на Българската рибалка "РР.2.0.55.BG.1" + трайнер и дешифратор с инструкция за тестване и коментарии.Моля всички любители на БГ рибалката да посетят http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=28962 и да вземат дейно участие в тестването и обсъждането на играта.От вашето участие зависи кога и каква игра ще си направим.
В играта има готов профил зареден с въдици,пари и живец.Можете да го ползвате за тестовете,а можете и да си създадете свой.
Очаквам участие и отзиви!Наслука!!
Здравейте колеги любители на БГ рибалката!Часът на истината дойде.Понеже тая тема стана много дълга,а и тя касае "Русская Рыбалка" открих нова тема BG-рибалка.Там качих работния вариант на Българската рибалка "РР.2.0.55.BG.1" + трайнер и дешифратор с инструкция за тестване и коментарии.Моля всички любители на БГ рибалката да посетят http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=28962 и да вземат дейно участие в тестването и обсъждането на играта.От вашето участие зависи кога и каква игра ще си направим.
В играта има готов профил зареден с въдици,пари и живец.Можете да го ползвате за тестовете,а можете и да си създадете свой.
Очаквам участие и отзиви!Наслука!!

-
- вече хвърля и на тежко
За тези които играят версия 2.3.0.0 beta 7 руснаците пуснаха хубава клевалка за тая версия (от Vecha).Отваря всички бази и всички данни за рибите.
Който желае може да я изтегли от тук
ЦЪК
Наслука!!
Който желае може да я изтегли от тук

Наслука!!

Последно промяна от bai_spas на Пет Окт 02, 2009 7:23 am, променено общо 1 път.

стартирам я таз клевалка, показвам пътя към директорията на играта...мига ми веднъж екрана и нищо....
някой да има някаква идея...

-
- вече хвърля и на тежко
Нямам идея.При мен тръгва нормално,малко бавно се стартира,но тръгва и работи прекрасно.Аз обаче не съм я ползвал,защото не играя.Можеш да погледнеш в руския фотум тук - http://www.installsoft.ru/viewtopic.php ... 53#p123653gogoltd написа:стартирам я таз клевалка, показвам пътя към директорията на играта...мига ми веднъж екрана и нищо....![]()
Успех!!

дръпнах я от там и тръгна... в архива на руснаците към клевалката има файл klevalka.dat
пък ти спасе си качил само ехе-то - да не би от там да идва проблема....
-
- вече хвърля и на тежко
Май така съм направил.gogoltd написа:дръпнах я от там и тръгна... в архива на руснаците към клевалката има файл klevalka.dat

Наслука!!

-
- сериозен играч
Ми аре де ,само си трайкате.versace написа:какво става играете ли играта ,дайте да съживим темата малко
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!