Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Риболов край ямбол!!!
Иначе Риболов Няма Да ги има Дълго време
СНОЩИ НАПРАВИ ЛИ СЕ - АМА РАЗБИРА СЕ
Здрасти колеги.Интересува ме как се стига до Веца който е направен на Тунджа след Княжево./или Срем/.Как да стигна до местата за риболов и има ли възможност колата да е близо и да се вижда.Иначе в Ямбол риболов има но събота и неделя панаира ще е голям и искам да избягам надолу по реката.Всякаква информация ще ми е от полза за това на кой бряг да застана като се има предвид че ловя на плувка в течението.Търся кабакулака,алая и гърбавицата.Очаквам информация до утре вечер тъй като смятам да ходя в неделя.
Здравейте колеги.Някой ще ми каже ли някое платено язовирче около Ямбол за излет в неделя?
-
- научил се да хвърля
На веца в момента правят рибен проход(до сега липсваше такъв) и преди две седмици е бил изпуснат докрай!!!Страшно много риба се затри стотици риби сом,шаран ,шука и др.Wikstil написа:Здрасти колеги.Интересува ме как се стига до Веца който е направен на Тунджа след Княжево./или Срем/.Как да стигна до местата за риболов и има ли възможност колата да е близо и да се вижда.Иначе в Ямбол риболов има но събота и неделя панаира ще е голям и искам да избягам надолу по реката.Всякаква информация ще ми е от полза за това на кой бряг да застана като се има предвид че ловя на плувка в течението.Търся кабакулака,алая и гърбавицата.Очаквам информация до утре вечер тъй като смятам да ходя в неделя.

-
- научил се да хвърля
...Дано това което човешката ръка направи лошия поглед да него настигне.!!!
Колеги дайте някакво инфо за реката в Ямбол и по-специално около моста на Бонбонена. Днес видях един дядо да се прибира от този район с почти пълна кофа (от големите) с средни по размер гърбавици (300-500 грама) на око. Явно се е раздвижила рибата, но всички мълчат.
- boceto84
- вече хвърля и на тежко
И на мен ми е интересно дали излиза нещо.Последните седмици е някакъв панаир там.Коли и народ колкото искаш ,но дали излиза нещо?Мога да кажа само че колега днес е извадил щука около 3-те килограма на спининг до моста на Шел
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Риба има навсякъде в града.По мои наблюдения не се влияе от захранката която се подава макар че в неделя за първи път видях гърбавица да отделя захранка както кефала.Това беше на Бомбонена.От време на време излизат добри алаи в бързата вода но често с тях са и гърбавиците в плиткажа.Дава навсякъде до Шела,Бомбонена и под моста за Търговията.Има много дребни гърбавички които кълват редом с по големите.Сртъвта е бял в различни комбинации.Взема и на голи мъниста също различни цветове.Моля не взимайте маломерни риби и пускайте демонстративно рибите които не са ви нужни пък може и някой да се усети за какво става въпрос.Когато връщам риби обратно винаги настава мълчание наоколо.На слука.
Всички мълчат, какво става с реката тези дни ? Мисля събота да пробвам около Бонбонена. 

-
- Модератор
Мълчат, за да се предпазят от бракониерите. Досети се сам, защото по същата причина и аз мълча макар, че напоследък не съм по Тунджа.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Никой не мълчи за да се предпазва от бракониери в града.Когато има толкова много рибари бракониерите не се чувстват толкова комфортно.Има и малки изключения измежду бракониерите разбира се като двама наглеци които хвърляха парашути под морския клуб сред повече от 20 рибари,но ги изгонихме без много голяма съпротива от тяхна страна.
Риба има ,но е дребна с много редки изключения.Кълве морунаж (гърбавички) по 15 сантиметра червеноперки,.......а бе защо не се поразходите малко на чист въздух,все пак е в града, не е на 100 км че да търсите инфо в нета,така ще придобиете впечатления от първа ръка.
Риба има ,но е дребна с много редки изключения.Кълве морунаж (гърбавички) по 15 сантиметра червеноперки,.......а бе защо не се поразходите малко на чист въздух,все пак е в града, не е на 100 км че да търсите инфо в нета,така ще придобиете впечатления от първа ръка.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
-
- научил се да хвърля
Колеги не съм от Ямбол и затова бих се зарадвал за информация около с.Завой по скоро можели да се минава по пътя през селото който води до моста, а и до реката. Много ли се е покачила реката в тоя район и дали мога да се надявам на риболов изобщо по тия места.
по моста който е в самото село се минава,нивото е доста вдигнато преди дъжда водата беше много бистра,през уикенда се събират хора над моста ,риболова е доста тягав в моментаkevin75 написа:Колеги не съм от Ямбол и затова бих се зарадвал за информация около с.Завой по скоро можели да се минава по пътя през селото който води до моста, а и до реката. Много ли се е покачила реката в тоя район и дали мога да се надявам на риболов изобщо по тия места.
-
- научил се да хвърля
Благодаря за информацията макар, че ние ще търсим места до Свинарника по същия път през селото. Там по пътя имаше едни дълги локви име притесняват дали ще ги прегазим.
След тези дъждове,ще е сложничко с кола там.Но пътя е близо.

В тоз гьол,риба няма!