Искър - всичко за и по реката

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
hristo94
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Искър - всичко за и по реката

Мнение от hristo94 »

Колеги някой минавал ли е в района на Червен бряг и да знае дали реката става след вчерашните валежи.На Бов реката е мътна по мое наблюдение
ribar4eto_76
новобранец
новобранец

Мнение от ribar4eto_76 »

Колеги и мен ме интересува как е по Червен бряг,мисля да направя един риболов в събота.
noshkov
новобранец
новобранец

Мнение от noshkov »

колеги дайте някакво инфо за реката в момента ниво мътнали е заслужава да се ходи до там.
благдаря редварително. за утре ще става ли за риболов.
maverini
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maverini »

''Еката е идална,напаво е супир'' РОДНА РЕЧ ОМАЙНА СЛАДКА
ribar4eto_76
новобранец
новобранец

Мнение от ribar4eto_76 »

maverini написа:''Еката е идална,напаво е супир'' РОДНА РЕЧ ОМАЙНА СЛАДКА
ха ха ха хаха еми така може човека
ribar4eto_76
новобранец
новобранец

Мнение от ribar4eto_76 »

noshkov написа:колеги дайте някакво инфо за реката в момента ниво мътнали е заслужава да се ходи до там.
определено НЕ
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

noshkov написа:колеги дайте някакво инфо за реката в момента ниво мътнали е заслужава да се ходи до там.
Ако си майстор както и да е реката ще хванеш,но като гледам по "Родната реч" - каквото писането - такъв и рибаря :fishing7:
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
daniel defoe
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel defoe »

Menkata написа:Ако си майстор както и да е реката ще хванеш,но като гледам по "Родната реч" - каквото писането - такъв и рибаря :fishing7:
Ааа, не си прав, колега :wink:
Аз познавам един, който пише гъз със "С", но ги лови успешно и в мътна вода :fishing6:
ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение
Изображение
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Ловите на Kарлуково на веца ама си мълчите един ред не пишете.С чувалите изнасяте да ви ..... :butthead:
Последно промяна от Menkata на Чет Ное 27, 2014 11:22 pm, променено общо 1 път.
ickata_etr
новобранец
новобранец

Мнение от ickata_etr »

А добро утро!
И един съвет от мен за всички, които се правите на големи разбирачи и полиглоти. Карлуково се пише с ГЛАВНА буква, както и всички имена и т.н.........и сега какви изводи да си направим за Вас драги?????......та за това не се заяждайте с хората, които искат да драснат по някой ред, макар и да не са с добър правопис, защото пък от мен да знаете, че риболова на Искър си върви и вървеше и когато всички пишеха, че никъде там не кълве....ама е за това не искат да пишат местните, защото почваме с акълите, присмиването и така....
Поздрави и без лоши чувства!
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

ickata_etr написа:А добро утро!
И един съвет от мен за всички, които се правите на големи разбирачи и полиглоти. Карлуково се пише с ГЛАВНА буква, както и всички имена и т.н.........и сега какви изводи да си направим за Вас драги?????......та за това не се заяждайте с хората, които искат да драснат по някой ред, макар и да не са с добър правопис, защото пък от мен да знаете, че риболова на Искър си върви и вървеше и когато всички пишеха, че никъде там не кълве....ама е за това не искат да пишат местните, защото почваме с акълите, присмиването и така....
Поздрави и без лоши чувства!
Намери се човек ,който да ме поправи,аз си взимам забележката :lol: И се поправих ,ама да взимам мнението ти за критерии,от човек който само черпи информация от форума няма да е.И правя точно обратното по добре хората да знаят къде се лови за да не се изгребва рибата от "местните".А ти като си знаел че се лови защо не си написал един ред.Аз като ида на излет веднага си рапортувам.Никой няма да ми хване моите риби.Но когато питам винаги са ми отговорили или обратното.И точно такива като теб ме дразнят ,защото знаят ама само четат и гребат.Сам си наприви изводите!
Поздрави и без лоши чуства :evil:
ickata_etr
новобранец
новобранец

Мнение от ickata_etr »

Взимам си бележка и ето прясно инфо от днес. Под моста на Роман - р. Малък Искър добри скобари (над 500 гр.), стръв - бял, на изтичане, малко захранка с бял, вода бистра.
Поздрави и наслука!
ribar4eto_76
новобранец
новобранец

Мнение от ribar4eto_76 »

Червен Бряг хубав риболов само скобар,само на фидер, болонезите Не,поне тези който бяха около мен :D .Наслука на всички колеги!
mle4ko
фен клуб-скобар

Мнение от mle4ko »

Най-сетне и аз да се почуствам полезен :rolleyes:
Последните ми 7-8 извода бяха пълно капо и нямаше кой знае кво инфо за споделяне!Днес обаче, след дълъг застой на дивана и по масите с брата ни писна и въпреки студа и лошото време, решихме да повъртим с блесните.Времето облачно, пръскаше по малко за 5 минути и спираше, едвам се добрах до реката.Мястото беше на около 300 метра по течението след бента на с.Глава, така известно сред местните като (сухия канал).Преди години мястото даваше доволно каракуда, скобар и доста едри щуки, които всъщност искахме и да докопаме днес.Реката беше с нормално ниво и сравнително бистра.Ловихме само около час, понеже заваля по сериозно и измъкването щеше да е ад, земните пътища там са много лоши!
Резултата беше по два клена на човек всяка риба беше към 400-500гр. имаше три откачени риби и десетина удара от същия калибър кленове, (казвам го защото повечето удари бяха почти накрая на обирането на влакното и рибите се виждаха).
Всичките риби бяха хванати на жълта Moska трети номер, сменихме богат арсенал от блезни на Mepps и Blue Fox, но без резултат.
А само като си помисля, че преди 2 години, дадох 100 лв за 9 блесни и всичко на всичко на тях имам толкова риби колкото и на трите блесни за 7,50 лв общо, които купих преди месец :fishing4:
Е това е от мен утре мисля да повъртя блесните пак.Тоя път ще тръгна от моста на гр.Искър (Пелово) срещу течението, докъдето мога да стигна с реното, но не залагам големи надежди след дъжда, който се изля и продължава да се лее докато пиша.
Ако ида ще пиша как е било :drinkers: Успех и наслука!!!
ribar4eto_76
новобранец
новобранец

Мнение от ribar4eto_76 »

Вчера към 6.00ч. пристигнах на любимата река и се оказа, че няма места. Съвсем случайно открих едно местенце между двама колеги. Около 7.00ч. започнах риболова с фидерите. Захранката този път беше "Трапер" за течаща вода и River Ace МВДЕ, и около 500 гр. шарен червей. Нивото на реката се покачваше рано сутринта. Почти веднага след първото хвърляне имаше резултат. Излязоха скобари между 300 и 500 гр. Риболовът беше епизодичен. Няколко поредни кълванета. После затишие и отново кълване. Към 10 ч. нивото на реката спадна и започна да ръми дъжд, а около час по-късно отново се покачи. Към 12 ч. отново спадна. Въпреки спада отново имаше кълване и извадих няколко скобара в това време. Водата беше спокойна, немного бистра, но и не беше много мътна. Идеална за риболов. Към 13.00 ч. заваля по-интензивен дъжд и половин час по-късно завърших риболова с резултат от около 25-30 скобара. През цялото време излизаше само скобар и то от един калибър.
Прикачени файлове
376142_114_11076_6.jpg
376142_114_11076_6.jpg (101 KiB) Преглеждано 1828 пъти
304733_114_11078_6.jpg
304733_114_11078_6.jpg (100.29 KiB) Преглеждано 1828 пъти
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”