Спининг въдици на достъпна цена

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Re: Спининг въдици на достъпна цена

Мнение от RAAZIEL »

franky написа:Имах предвид, че като се барне хубавия такъм, после искаме и ние такъв :lol:
И такаааа,малка промяна в комплекта ми....
Както колегата и аз случайно барнах един хубав такъм и след това сън не ме хвана :shock:
След още много размисли,страсти и въпроси и не на последно място и много добра оферта се сдобих с това:
Angler's Republic Palms SHORE GUN 96М+/10-40/-може да изкоча малко от темата,но все пак ще е полезно на някой първия ми отзив от теста,който и направих.
Между другото,аверчето си взе пък APIA FOOJIN'R GRAND SWELL 96MH/7-42g/ и ги борихме с една и съща макара и воблери на морето при лош страничен вятър.Влакното за протокола е Sufix 832-0.13
Мога с чиста съвест да кажа,че това е мойта пръчка-най-накрая :ANAL: :ANAL: :ANAL: с примамки от 15-35 грама се постигат невероятни дистанции,една идея е по-мека от другата,но железа и воблери се усещат перфектно при воденето им.Максималната дистанция бе постигната с Maria blue code slim 125mm-28gr.-това нещо без да споря литна на над 70 метра.Добре хвърля и воблери 9-10-15 гр.като ако сложа по-тънак плетеняк ще е предостатъчно...
Реалните им тестове ще бъдат скоро и тогава се надявам да спретна по-подробно ревю и на двете...подплатено с фото :D
Абуто-ми така и не го пробвах,малко прибързах с него...та си търси нов собственик...ако някой търси бюджетна въдица обявата ми е в форума...Сори ако съм нарушил правилата...
До скоро...
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Днес посетих Ямбола и имах възможността да пипна и тръсна тази пръчка от Видракса
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=7070" onclick="window.open(this.href);return false;
Мнението ми на "първо четене" е, че пръчката е много стегната, с бърз строй, леко тегло, добра и качествена изработка като за китайка :lol: Само, дето дръжката е кофти, от евтинджоса наречен ЕВА, а не от корк.
То, строя няма как да го определя от тръскане в магазина де, както и реалния тест, НО, останах с много добри впечатления от пръчката..... като такава предлагаща се за 70 лв. :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
toshiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toshiro »

Vid написа:Само, дето дръжката е кофти, от евтинджоса наречен ЕВА, а не от корк.
Това по инерция ли го написа? Скоро купувах макародържач фуджи и корк. Разлика в цената на корка и EVA-та няма. Интересно ми е на Филстар новите пръчки дали се произвеждат в един завод с разни Драгони, Фаворити и ГАД-ове :) и как е постигнато това ниско заявено тегло? Прави ми впечатление, че много по-скъпи аналогични като показатели пръчки са по-тежки.
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

На 100% всички пръчки които си изброил се произвеждат на едно място. Даже и от един и същи китаец. Едните ги прави преди обедната купа с ориз а другите след като вече я е хапнал.
Лекото тегло лесно се постига с тънкостенна бланка. Е после има едно ...ХРЯС, ама за 70-80лв толкова. Всеки сезон с нова пръчка. То иначе една и съща омръзва. И световната икономика влиза в застой:D
toshiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toshiro »

Колега, не знам дали знаеш за коя пръчка питам, но http://www.filstar.com/bg/%D0%9F%D1%80% ... adow/6546/" onclick="window.open(this.href);return false; тежи колкото http://fishing.tenryu-magna.com/shore/masterplan.html" onclick="window.open(this.href);return false; а струва 3 пъти по-малко франко-вкъщи. Не са 70-80 лева. Нямам нищо против китайските стоки, защото тях мога да си позволя.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Тоше , не се спирай баш на Мастерплана за съпоставки :wink: Иначе не ми се вярва "Червената сянка" да отговаря на обявените показатели като тест , строй и тегло достоверно , ама за толкоз парета , толкова . Иначе съвсем нормално е да се свали някой грам от двойната дръжка спрямо цялата такава , ама в случаят .......
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
JIRO
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от JIRO »

toshiro написа:Колега, не знам дали знаеш за коя пръчка питам, но http://www.filstar.com/bg/%D0%9F%D1%80% ... adow/6546/" onclick="window.open(this.href);return false; тежи колкото http://fishing.tenryu-magna.com/shore/masterplan.html" onclick="window.open(this.href);return false; а струва 3 пъти по-малко франко-вкъщи. Не са 70-80 лева. Нямам нищо против китайските стоки, защото тях мога да си позволя.
На твое място бих рискувал(предвид опцията да отвориш пратката преди да платиш риска е никъкъв)!
По рано бях си взел тоя Драгон http://www.rsp-fishing.cz/pruty/privlac ... 0m-4-21g-2" onclick="window.open(this.href);return false; , ами кво да кажа отговаря на всички заявени показатели и ми доставя голямо удоволствие да го ползвам па макар и китайски.
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Тоширо,аз лично не се интересувам от разни залитания и пъшкания по разни джапанейски въдици за много пари,специално за Червената сянка,видяха ми се доста бавнички за морси спининг,като за теглото гарантирам,че е вярно/лично го мерих на всеки от моделите/,преди да ги сглобя в магазина......след което си взех един Премиер кристал спин з 8-28гр на 240 с тегло 130гр.за огромна сума-колкото един японски воблер за море с намерение да я опитам на гръцкото море и мога да ти кажа,че не успях да я счупя и даже и риби извади.....според мене реалният и тест е някъде 50гр горна граница,така че ти препоръчвам модела до 21гр. вземи го, не е чак толкова лош.......между другото,Леджънт Екстрийма ми си остана кротко в калъфа,че тези камъни по Марония и Порто Лаго, много хлъзгави,не ми се щеше,да се правя на манекен,та в този ред на мисли,вземи си пръчката не е чак толкова скъпа и я опитай,може пък да ти хареса,на мене ми извади лефери и Дорадо,което дори не успя да скочи.......пък и за толкова пари... :idea:
валатът не най-лошото нещо на света
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

......само да допълня,че сигурно,както казва колегата Орион,този модел го е правил похапнал и бая подпийнал китаец,че водачите малко им се разминават,ама не е болка за умирачка,ръкохватката е доста удобна,а строят е ексрафаст......като знам колко счупени Кроа,Дайви,Шимана,Ламигласи,Зоги съм виждал,съм на мнение,че нечупливи въдици няма,а пък ако някой знае за такива,да свирка, да си я купя за тест,дори да е много скъпа.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

аксел написа:......а пък ако някой знае за такива,да свирка,...
Тежка , небалансирана , невероятно "глуха" , силно не практична , силно дуракоустойчива и не особено скъпа :

:lol: :lol: :lol:

Павел Иванов
Аватар
stanevJR
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stanevJR »

Напълно подкрепям колегата аксел!!
"Над нещата."
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Мерси Павка,.........много готина реклама.....виждал съм и такава строшена....."случайно" притежавам такава на 218см за влачене/по интелегентному тролинг/,пък тук темата е за спининг,но благодарско ще я дам на жената да я пробва,когато се ядоса.
Аватар
webfusion
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от webfusion »

Павел Иванов написа:
Голяма реклама хихихих
psaras
новобранец
новобранец

Мнение от psaras »

Павел Иванов написа:
аксел написа:......а пък ако някой знае за такива,да свирка,...
Тежка , небалансирана , невероятно "глуха" , силно не практична , силно дуракоустойчива и не особено скъпа :

:lol: :lol: :lol:
Така като я гледам, много добре може да бъде балансирана, „озвучена“ и напълно практична… :D
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

psaras написа:Така като я гледам...
Кое това , булката от клипа ли :roll:

Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”