Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Колега ,dobrin_dinev какво ще кажеш за това твое мнени в един друг форум,датата виждаш ли?
Re: Леново 07.06
от dobrin_dinev на Сря Юни 08, 2011 12:32 pm
Браво за успешния риболов.Направо не мога да повярвам че такива големи шаровци излизат.Като знам че преди 1 ,2 години само каракуди колкото длан излизаха направо да ти писне само каракуда да вадиш.Явно има напредък на Леново.Започнал е да дава добра риба.Скоро май ще се посещава. Таксата пак ли е 6 лв?
Кой сега е неподготвен
Колегата Canislav_89 ви е питал за инфо точно на тази дата.
Моля,Модераторите да не трият това мнение ,то не е повод на заяждане а отговор на колегата ,че се заяждам с неговата особа.
Re: Леново 07.06
от dobrin_dinev на Сря Юни 08, 2011 12:32 pm
Браво за успешния риболов.Направо не мога да повярвам че такива големи шаровци излизат.Като знам че преди 1 ,2 години само каракуди колкото длан излизаха направо да ти писне само каракуда да вадиш.Явно има напредък на Леново.Започнал е да дава добра риба.Скоро май ще се посещава. Таксата пак ли е 6 лв?
Кой сега е неподготвен

Моля,Модераторите да не трият това мнение ,то не е повод на заяждане а отговор на колегата ,че се заяждам с неговата особа.
Последно промяна от doki 7 на Вто Юни 14, 2011 5:23 pm, променено общо 2 пъти.
-
- сериозен играч

-
- вече хвърля и на тежко
Ае тук го обърнахте на "Сблъсък" е. Направете си тема "Кой е по-по-най" и там се мерете.
п.с. По Чая пъстървата си взима доволно...

п.с. По Чая пъстървата си взима доволно...

Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
В предния си пост ва помолих нещо
ако ще си мерите пишките си има лични,скаип или хотел , никой не е длъжен да ви чете разследванията и простотийте, престанете да ми маскарите темата.
Пак повтарям никой на никой не е длъжен да дава инфо, секи си приценя сам за себе си.
Тези с претенцийте как така изведнъж са юрнаха да пишат не знам при положение че 10 месеца мълчаха като риби на сухо.
П.П. И какъв е този спор за Леново не знам ,дали имало големи шарани.
Ами ходете пробвайте и ще разберете ,ако не викнете си водолаз да влезни да ви кажи, има ли няма ли.
Знаете ли колко Асеновградчани имат собствени рекорди на този язовир не подобрени досега другаде, дори и на платени
Така че сичко е относително риболов му е майката.

Пак повтарям никой на никой не е длъжен да дава инфо, секи си приценя сам за себе си.
Тези с претенцийте как така изведнъж са юрнаха да пишат не знам при положение че 10 месеца мълчаха като риби на сухо.

П.П. И какъв е този спор за Леново не знам ,дали имало големи шарани.

Ами ходете пробвайте и ще разберете ,ако не викнете си водолаз да влезни да ви кажи, има ли няма ли.

Знаете ли колко Асеновградчани имат собствени рекорди на този язовир не подобрени досега другаде, дори и на платени

Така че сичко е относително риболов му е майката.
Колеги ,ми това е форум ако искам ще пиша ,ако искам ще чета "консумирам".При полежение ,че казваш "никой не е длъжен да дава инфо" защо е тази тема.Това,че изказвам мнение не е заяждане и "маскарене на темата" .Повода за спора за Ленова не бе големината на шараните ,а нещо съвсем друго ,което като виждам не е най-важното в тази тема.
- Don4o_62
- учете се от него
Продължавайте колеги,в спора се поражда истината
.Важното как го приема човек,но си мисля че не трябва да се издребнява толко кой кво казал или помислил,големи хора сме все пак.Както казва Асен,ходете за риба повече а пък зимата ще си лафим на воля

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Като този форум е за това да се дава инфо, колега Доки ти с какво си допренесал за неговото развитие, че имаш претенций към нас.
Защо решихте ,че имам някаки притнции към вас колега.Нали вие сте човека даващ най-много инфо и боготворен от посещаващите този раздел.Някъде да съм споменал вашето име ,че да се засягате.
-
- новобранец
dobrin_dinev написа:Да, колега Цанислав има и доста по-големи шарани!Макар и доста редки!Явно са зарибявали арендаторите!Аз лично не съм имал слука на този язовир с шарани,но съм виждал преди месец да вадят!А и един познат се похвали с два хубавеца около 1,5 кг.!Същият колега се похвали и с доста добри карабалъци и скобари!Всичко това го видях на снимки,така,че не са голи приказки!Хванал ги е в дълбоката част,преди голямата стена тръгваш на дясно,пътя те води!Основният улов е бил на жито!Дано съм бил полезен!
Добър ден колеги! Добрине благодаря много за информацията и ние извадихме 2 карабалъка по 25 см .Между другото когато отидохме на язовира и направо минахме по стената и отидохме при човека дето събира таксите той ни каза ,че можем да хващаме на всякъде освен на десния бряг като застанеш на стената. Което много ме учуди и после няколко коли отидоха там но както и да е . И пак ти благодаря много за информацията .Сега искам да ви попитам Асеновградската група дали някой знае за някакъв язовир около село Искра викат му "поповския" язовир минавало се обаче през Първомаи че нямало път от другаде ако някой е чувал или е ходил да каже нещо ,че не можах да намеря абсолютно никаква информация за този язовир нито във форума нито в гугал . Дано не се окаже че язовира има друго име. И искам най-сърдечно да благодаря на колегата доки 7 за оказаната подкрепа във форума ! И също така искам да кажа че не искам да се заяждам и благодаря че не сте заключили темата .Благодарности и към админите ! Извинявам се ако по някакъв начин сам убидил или съм засегнал някои с коментарите си .И дано продължим темата с приятен тон и скоро се видиме някъде по язовирите

-
- ще става разбирач
на поповския язовир може да се мине кам пътя за кърджали 

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не съм ходил на Поповския язовир.
Това е инфо на Асен / Chestarfield / от началото на май.
[quote="chestarfield"]Тия дни по-обиколих с джипока около Искра и неговите Язовири.
Както бях писал в разни.
1.Дестинация беше изравнителя на Поповския язовир никога не бях ходил там а е на 1 километър от Мечка
Пуснат е на свободно 7 лева и каквото си хваниш. За 3 часа имах над 50 удара и само гелелта гамбузи ли има там какво така и не го искарах да го вида туй животно, излезнаха две шаранчета от порядъка на 230-300грама.Пътя до язовира е много лош,мокро ли е почти непроходим за нормална кола.

Инак много диво и красиво местенце имаше около 10на рибари и двама дънаджий явно има риба в тоз гьол но трябва да го обходим по-обстойно и да се разузнае.
2.Дестинация Поповския язовир, не бях ходил там от преди 5-6 години много промени ,каравани ,къщички офроуд четериколки и много хора, просто цевилизацията го е обградила отсякаде
този див и невероятен водоем.
Имаше рибари около 10 човека но гониха дребосък на перо.

............
Ако искаш пиши на Асен на ЛС, да ти обясни как да стигнеш до водема !
Това е инфо на Асен / Chestarfield / от началото на май.
[quote="chestarfield"]Тия дни по-обиколих с джипока около Искра и неговите Язовири.
Както бях писал в разни.
1.Дестинация беше изравнителя на Поповския язовир никога не бях ходил там а е на 1 километър от Мечка

Инак много диво и красиво местенце имаше около 10на рибари и двама дънаджий явно има риба в тоз гьол но трябва да го обходим по-обстойно и да се разузнае.
2.Дестинация Поповския язовир, не бях ходил там от преди 5-6 години много промени ,каравани ,къщички офроуд четериколки и много хора, просто цевилизацията го е обградила отсякаде

Имаше рибари около 10 човека но гониха дребосък на перо.

............
Ако искаш пиши на Асен на ЛС, да ти обясни как да стигнеш до водема !
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Пътя за Поповския язовир е един поне аз знам само него.
От с.Искра на дясно покрай реката има чакълес път 5-6 километра от там надясно малко офроуд и си на стената.
Мокро ли е оставаш колата доло на чакълестия път и 1 километър пеша инак си загазил.
От Кърджалйския път има пътека да самото устие но път за кола малко вероятно.
Последно беше 10 лева такса, плевелната риба не се плаща само шарана но той трудно се вади понеже 99% са трофейни екземпляри 10+.
Язовира е много красив ако искаш на другия бряг или на устието те карат със лодката и те пребират.
От с.Искра на дясно покрай реката има чакълес път 5-6 километра от там надясно малко офроуд и си на стената.
Мокро ли е оставаш колата доло на чакълестия път и 1 километър пеша инак си загазил.
От Кърджалйския път има пътека да самото устие но път за кола малко вероятно.
Последно беше 10 лева такса, плевелната риба не се плаща само шарана но той трудно се вади понеже 99% са трофейни екземпляри 10+.
Язовира е много красив ако искаш на другия бряг или на устието те карат със лодката и те пребират.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Защото от както си почнал да пишеш в тази тема нямаш нито една добросъвестна тема а само заяждане.Защо решихте ,че имам някаки притнции към вас колега.Нали вие сте човека даващ най-много инфо и боготворен от посещаващите този раздел.Някъде да съм споменал вашето име ,че да се засягате
И защо си мислиш че съм боготворен, мисла че "уважаван" е точната дума.

Уважаеми колега Chestarfield,според вас мненията ми в темата ви може би са заядливи но май ,след тях станахте доста дашни на инфо към колегата.Значи все пак е имало полза. 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Абе ти галфон ли си какво си колегата ти питаше за Леново не за Попово как да му дам инфо за Леново като не съм ходил там от един месец.
На никой не съм отказал информация, но като се появи някъв като тебе дебил дето хваща риба само на клавиатурата и само се чуди как да дразни останалите, се замислям защо изобщо си права труда да ви отварям очите.
Продължявай в същия дух и ще си испросиш Бан обещавам ти.
Погледни си мненията преди да имаш претенций към другите
http://forum.nariba.com/search.php?auth ... 9&sr=posts

На никой не съм отказал информация, но като се появи някъв като тебе дебил дето хваща риба само на клавиатурата и само се чуди как да дразни останалите, се замислям защо изобщо си права труда да ви отварям очите.
Продължявай в същия дух и ще си испросиш Бан обещавам ти.
Погледни си мненията преди да имаш претенций към другите

http://forum.nariba.com/search.php?auth ... 9&sr=posts